Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
georgi_ana25 spune:
Tomasa va rog eu nu mai vorbiti de mancare ca eu sunt inca la servici si deja imi este foameeee de as manca 10 papanasi
, nu de alta dar trebuie sa mai adaug inca un strat de sunci...doamne o sa fiu ditai elefantelu' la foamea pe acre o am mereu
Gabriela77 spune:
Tomasa, bine k e mai bine puiul tau! Si chiar erai tare draguta cu bandana aceea pe cap!
Gabriela, 21 +
Annisia spune:
Aaa, stati ca acum mi-a picat fisa. Adicatelea Tomasa poate arata asa la a doua sarcina? Tudor e baiatul ei, nu?
Nanaaaaa, nu mai imi place nici de Tomasa! Acum poti sa stai linistita, ca stim o treaba, nenica!
Sabina spune:
fetelor, va scriu 2 vorbe ca sunt rapusa pe ziua de azi.
am fost la eco, bebe al meu are 517 grame, si seamana cu sofiaaaaa...mama mama:))) e super dulce si delicat, asa ca ma-sa ![]()
(glumesc ,mai, stiu ca nu mi-au murit laudatorii ![]()
dar daca va fi numa pe jumate asa scump ca fi-mea eu ma declar superultra multamita
(remarcati ca eu sunt mama closca
)
dupa care ...fetelor, muram de pipi.da la prorpiu.Asa ca m-am dus frumusel pe jos pana la CMU arcul deTriumf si pe langa rezolvarea problemei m-am intalnit si cu Roxana, care era racita bocna, dar arata bine de tot si avea o bluza super faina;)
mai gagici, eu dupa ce am vazut la voi am niste complexe cat casa.
CEl putin Alina(toma Lly)eo slabatura moarta:)))), super gravidutza!
mi-a placut f mult grupul vostru si ma simt ratusca cea urata, dar na, astae, sa fim noi sanatosi:)
asaaa.
ei bine, si dupa ce ca am avut asamulte evenimente toata ziua(Sofia e bine, multumescmult
), am avut zi full la Conservator.I-a apaucat pe astia invatatu, se vede ca se apropie examenele, ca mi-au venit in nr record la ore:)))
va pupilesc tare si incerc sa-mi trag rasuflarea:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Off, am mancat ca o scroafa neagra cu pete roz... Intai am vrut supa, apoi a venit al meu si am mai servit o inghetata cu de toate, apoi am vrut slanina cu ceapa si acum manac muraturi... Cred ca mai incolo bag si o nuga si cu un Elevit... Ehehe, ce stiti voi fetelor.... Cred ca o sa infund buda, dar pohtele astea poruncesc acilisea.
Vazui acu la Etno o melodie super haioasa JAGA (o canta Jaga Jaga...). Sa dau o raita sa o gasesc si eu ca tare ne-am mai ras, dansat si topait cu al meu pe aici. Nu cred ca mai avem sanse sa ne maturizam... Cred ca cu Yannis chiar ca o sa dam in mintea copiilor...
Si imi mai spunea al meu de o melodie haioasa la Radio 21 ceva cu Ritza-tzitza... Voi aveti habar despre ce e vorba?
Annisia spune:
http://byrev.blog-u.net/2007-01/radio-21-jaga-jaga-mp3/
Daca vreti un karaoke dragut... Distractie maxima garantata!
Annisia spune:
http://www.trilulilu.ro/4KY/7fb33a0fbb6214
Asta e Rita rita... Danseaza bebe de nu se poate... Ce Vivaldi neicusorule, ca dracusorul asta mic al meu vrea muzica cu prostiiiii... Rusineeeeee.....
Roxana_G spune:
Simona, mama mama ce papanasi imensi!
Adimercedes, dar pare adevarata inginerie ecografia asta a voastra. tare sunt curioasa ce a masurat. In orice caz esti o super povestitoare! 
OanaAlina, sutienele trebuie sa fie mai mari, dar o sa afli tu cu cat mai aproape de nastere. La mine a fost 95C de la 75B in general. Deci...
Annisia, daca nu faci un top al participantelor tot degeaba! Si bre, eu astept numai complimente cand o fi cazul, ca sunt femeie gravida si sensibila!
Si eram trezita de la 5 sa stii, cu o tuse crunta si dureri mari de gat si piept. Ia sa caut eu pozele alea, oricum eu nu stau bine cu detaliile, dar asa eram imbracata cred, cu o bluza lila, numai ca aveam fusta. Ma uit si iti confrm. ![]()
Nana, zau daca nu iti aduc papanasi cand vii. 
Sabina, ce ma bucur ca ne-am vazut. Sper sa nu a ajuns nici o coada de virus pe la tine.
La subiectul cumparaturi nu ma bag, ca eu folosesc tot ce a ramas de la Alex. Sa vedem cand plec in Germania daca mai iau ceva.
Haideti ca va zic imediat si de noi. Abia am salva mesajul ca mi-a picat curentul si evident si netul.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)