Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Mi-am pus si eu burtica la bataie, mai jos, in "Burtik". Pozicile sunt facute cu cateva minute in urma cu tel.mobil.
Mandarinutza, felicitari pentru caruciorul roz!
acum fug sa si..
Am mai intrebat..dar poate nu ati vazut intrebarea mea.
Eco morfologica(17 sapt)se face cu eco 2D sau 3D?
va pupic!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti sa va zic si despre mine. Intai vestea proasta. Am fost la medic de familie si pe langa rinita, amigdlalita si laringita, ei bine am dat in pneumopatie intersititala. Nu e ea chiar pneumonie dar nici departe. Augmentin ma cheama, si iau cel putin 3-5 zile.

Apoi am fost la eco la CMU, unde m-am intalnit cu Sabina. Este o draguta, ne-am amuzat comparandu-ne burtile. M-am ferit insa sa ii dau vreo raceala. La eco totul super bine, BB e voinic si miscaret. Acelasi avans mare, are 721 gr. Apuca cordonul, suge degetul, isi fereste fata de eco, se foieste, loveste, inghite, casca. Toate cele, de a ramas dna doctor mirata ce activitate in numai jumatate de ora.

Cam atat. Pupici ca a venit fata de la gradi.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

haiii tuuu annisia mi-ai facut bebelusha sa danseze

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, pe bune avem dezlegare la slanina?
Breeeeeee, nu ma omori de creieri ca fac infarct aici de pofta!
In dec cand am fost acasa am mancat zilnic sunca afumata cu ceapa, disperasem pe toata lumea. Pe al meu l-am tampit de creieri. Ptr ca nu aveam cum sa iau cu mine aici, am mancat sunca inclusiv seara, inainte de plecare. Nu mai zic ca a doua zi prin aeroporturi duhneam ca draq a ceapa. Doamne ce rau mi-a mai fost. Dar cat de buna sunculitzaaaaa!!!!!!

PS Mai am o nelamurire: sunt eu oare cazuta din luna si maninc mai putin decat inainte sau mai sunt si alte gravidutze. Mie mi-a fost si rau, e adevarat, insa am anumite mancaruri care imi placeau si acum imi fac rau, si cum aia n-ai voie, aia n-ai voie, mi-au mai ramas decat putine optiuni de care m-am saturat pana-n gat.
Azi fac salata de vinete, le-am copt de ieri si le-am lasat la scurs si chiar de nu este voie nici maioneza ca are ou crud, tot o sa pun, ca doar nu maninc goala.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxule, cu bebe! Face numai traznai. Sa se ia de mana cu Razvanelul meu, ca si al meu m-a capiat de creieri. Toata ziua misuna de mama mama.
In privinta racelii, eu zic sa stai linistita, sa fii barbata, ca o invingi tu si pe asta. E floare la ureche fata de ce ai indurat pana acum. Pupici si sa stii ca nu uit de papanasi.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mama, eu nu stiu ce naiba de masuratori va fac astia. Mie mi-a zis Iosup ca e mare bebe al meu si are doar 567 de grame.
Vad ca la Roxana scrie 23 de saptamani, desi stiu ca ia are UM pe la sfarsitul lui noiembrie... Eu am pe 6 decembrie... Dar eu sunt in 23 de saptamani. Deci bebe al Roxanei este mai mare decat al meu... Eu nu mai inteleg nimic... Zau daca...
Aici, la odisee, scrie ca bebe are la 26 de saptamani 720 de grame... Ma miram si la Mandarinuta ca e asa de bebeloi... Mamaaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, te-ai apucat sa ii dai idei Annisiei? Si asa avea ea destule . Na' ca mi-am adus aminte de papanasii aia si m-a luat foamea iar . Si in weekend o sa mananc de sparg pt ca ma duc la munte si tanti de la pensiune e la dispozitia noastra, deci luni o sa am cel putin 2 kg in plus. Ca tot ma bucuram eu ca nu am luat decat 4 kg pana acum.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, m-ai vazut pe mine sa intreb ce si cum avem voie? Iete fleosc in cheosc... Eu mananc si gata! Ma gandesc ca nu mananc cu kilogramele. Gust si eu ca omul simtit, deci nu cred eu ca o sa crap de la o slaninuta sau parlita de inghetata... Daca e cu moderatie, cred ca ai voie sa papi orice... Si chiar daca nu ai voie, eu tot pap. De fapt, nici nu ma intereseaza ce am voie si ce nu am voie!
Danielle si la tine a inceput bebe sa danseze? Am crezut ca mi se pare mie, ca Yannis se topaia de zor prin burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, Roxana (corecteaza-ma Rox daca gresesc) are 23 de sapt incheiate, adica e in a 24-a saptamana, ca si mine. Eu nu stiu cum ai calculat tu.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, si la mine s-a luat curentul. Ma bucur de vestile bune de la eco. Sanatate si recuperare grabnica

Gabriela

Cristina, draguta burtik. Ecografia morfo-fetala se face in 2D, practic toate masuratorile se fac in 2 D. Daca te duci la un ecograf 3D/4D, o sa il poti vedea pe bebe 3D/4D, iar medicul va comuta apoi pe 2D ca sa faca toate masuratorile. Asta din ce stiu eu.

Annisia, uite vezi si bebelusul Roxanei are tot peste 700 g. Oricum, intre rezultatul ecografului si realitate, poate exista o diferenta de 200-300 g. La Iosup acum 2 saptamani si 3 zile, bebelina mea avea 435 g.

Mandarinutza 23+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput