Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana,

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Tomasa sper sa se estompeze si la mine in timp sa nu ramana asa urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Tomasa va rog eu nu mai vorbiti de mancare ca eu sunt inca la servici si deja imi este foameeee de as manca 10 papanasi, nu de alta dar trebuie sa mai adaug inca un strat de sunci...doamne o sa fiu ditai elefantelu' la foamea pe acre o am mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Tomasa, bine k e mai bine puiul tau! Si chiar erai tare draguta cu bandana aceea pe cap!

Gabriela, 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aaa, stati ca acum mi-a picat fisa. Adicatelea Tomasa poate arata asa la a doua sarcina? Tudor e baiatul ei, nu?
Nanaaaaa, nu mai imi place nici de Tomasa! Acum poti sa stai linistita, ca stim o treaba, nenica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, va scriu 2 vorbe ca sunt rapusa pe ziua de azi.

am fost la eco, bebe al meu are 517 grame, si seamana cu sofiaaaaa...mama mama:))) e super dulce si delicat, asa ca ma-sa

(glumesc ,mai, stiu ca nu mi-au murit laudatorii
dar daca va fi numa pe jumate asa scump ca fi-mea eu ma declar superultra multamita (remarcati ca eu sunt mama closca )
dupa care ...fetelor, muram de pipi.da la prorpiu.Asa ca m-am dus frumusel pe jos pana la CMU arcul deTriumf si pe langa rezolvarea problemei m-am intalnit si cu Roxana, care era racita bocna, dar arata bine de tot si avea o bluza super faina;)

mai gagici, eu dupa ce am vazut la voi am niste complexe cat casa.
CEl putin Alina(toma Lly)eo slabatura moarta:)))), super gravidutza!

mi-a placut f mult grupul vostru si ma simt ratusca cea urata, dar na, astae, sa fim noi sanatosi:)

asaaa.
ei bine, si dupa ce ca am avut asamulte evenimente toata ziua(Sofia e bine, multumescmult), am avut zi full la Conservator.I-a apaucat pe astia invatatu, se vede ca se apropie examenele, ca mi-au venit in nr record la ore:)))

va pupilesc tare si incerc sa-mi trag rasuflarea:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Off, am mancat ca o scroafa neagra cu pete roz... Intai am vrut supa, apoi a venit al meu si am mai servit o inghetata cu de toate, apoi am vrut slanina cu ceapa si acum manac muraturi... Cred ca mai incolo bag si o nuga si cu un Elevit... Ehehe, ce stiti voi fetelor.... Cred ca o sa infund buda, dar pohtele astea poruncesc acilisea.
Vazui acu la Etno o melodie super haioasa JAGA (o canta Jaga Jaga...). Sa dau o raita sa o gasesc si eu ca tare ne-am mai ras, dansat si topait cu al meu pe aici. Nu cred ca mai avem sanse sa ne maturizam... Cred ca cu Yannis chiar ca o sa dam in mintea copiilor...
Si imi mai spunea al meu de o melodie haioasa la Radio 21 ceva cu Ritza-tzitza... Voi aveti habar despre ce e vorba?

Mergi la inceput

http://byrev.blog-u.net/2007-01/radio-21-jaga-jaga-mp3/

Daca vreti un karaoke dragut... Distractie maxima garantata!

Mergi la inceput

http://www.trilulilu.ro/4KY/7fb33a0fbb6214

Asta e Rita rita... Danseaza bebe de nu se poate... Ce Vivaldi neicusorule, ca dracusorul asta mic al meu vrea muzica cu prostiiiii... Rusineeeeee.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Simona, mama mama ce papanasi imensi!

Adimercedes, dar pare adevarata inginerie ecografia asta a voastra. tare sunt curioasa ce a masurat. In orice caz esti o super povestitoare!

OanaAlina, sutienele trebuie sa fie mai mari, dar o sa afli tu cu cat mai aproape de nastere. La mine a fost 95C de la 75B in general. Deci...

Annisia, daca nu faci un top al participantelor tot degeaba! Si bre, eu astept numai complimente cand o fi cazul, ca sunt femeie gravida si sensibila! Si eram trezita de la 5 sa stii, cu o tuse crunta si dureri mari de gat si piept. Ia sa caut eu pozele alea, oricum eu nu stau bine cu detaliile, dar asa eram imbracata cred, cu o bluza lila, numai ca aveam fusta. Ma uit si iti confrm.

Nana, zau daca nu iti aduc papanasi cand vii.

Sabina, ce ma bucur ca ne-am vazut. Sper sa nu a ajuns nici o coada de virus pe la tine.

La subiectul cumparaturi nu ma bag, ca eu folosesc tot ce a ramas de la Alex. Sa vedem cand plec in Germania daca mai iau ceva.

Haideti ca va zic imediat si de noi. Abia am salva mesajul ca mi-a picat curentul si evident si netul.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput