Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
sim_stoian spune:
Lasa ca ne suparam noi daca nu mai incap lucrurile in masina si ne luam o masina de teren.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
georgi_ana25 spune:
la faza cu spatiu sunt in avantaj pentru ca nu mai am copii asa ca mobilez de la 0 asa cum imi place mie
Happiness_4_us spune:
Noi ne apucam de camera lui bubu cand venim de acasa din concediu. In felul asta o sa treaca timpul repede pana nasc si nu o sa mai am timp sa ma mai gandesc la ce presupune nasterea.[
:)]
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
slippers76 spune:
Sim, noi radeam acu vreo doua zile ca singura care ne-ar "coafa" cu doi copii ar fi un Vito de persoane, ca stateam si ne intrebam unde or sa incapa toate, ca Miruna nu renunta la ale ei si Vladut o sa aiba si el nevoile lui.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Gabriela77 spune:
Dani, eu ajung de obicei acasa deodata cu cina, asa ca nu prea am vreme sa ma gandesc ce sa prepar! Abia astept sa imi reduc programul de lucru! Deja mi se pare tot mai obositor!
Picca, o sa incerc, cred ca intai ar trebui sa vb si cu dr, nu? Asa ma doare gamba, dupa carcelul ala de ieri, abia umblu.
Annisia, una e sa enumeri prenume frumoase de copii, pozitii sexuale, dar...hooo...cu mancarurile ca unele dintre noi, nefericitele sintem la serviciu si nu avem acces la alde bucate gustoase! Hai pupici, imi place moralul tau! Asa vreau sa functionez si eu!
Mandarinutza, felicitari pt fetita draguta si grasuta !
Roxana, mai bine?
Gabriela,
21 +
georgi_ana25 spune:
eu ce sa spun de masina ca eu am matiz iar sotul logan asa ca masina lui va fi mai exploatata la drumuri lungi ca, cu a mea nici nu indraznesc sa plec cu bebe de acasa...stiu ce inseamna sa pleci la drum cu copil mic de la sora mea care are jeep si parca tot nu are spatiu suficient...la ea mereu se gasesc fel de fel de luat de acasa pentru confortul fetitei...
sim_stoian spune:
Eu cred ca e o chestie psihologica: cu cat avem masina mai incapatoare, suntem tentate sa luam mai multe lucruri.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
tomasa spune:
Multumesc celor care s-au gandit azi la Tudor.
Am vb acum cu tata, "bonul" meu
si mi-a spus ca e mult mai bine. Eu am citit un subiect fierbinte despre "palmutzele la fund" de la "parintii raspund" si cand am intrat am vazut ca au aparut muuulte pagini scrise in lipsa. Ati avut chef de vorba azi, nu gluma.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19s fix
Happiness_4_us spune:
Tomasa, deci e mai bine puiul tau, da? Multi pupici sa-i treaca repede.
Roxana, tu cum te mai simti? Da un semn ceva!
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Mai, noi ne-am pozat cu farfuriile goale din pura sensibilitate
, nu fiindca am fi infulecat imediat tot ce ne punea chelnerul in fata. N-am vrut sa va facem sa poftiti, dar mancarea a fost buna intr-adevar. Eu chiar as vrea sa o repetam tot acolo, in grup din ce in ce mai mare, pana o sa devenim spaima chelnerilor, cum spunea si Andries. Oricum am facut senzatie, gravide care veneau si intrebau de masa rezervata la nefumatori
, sigur s-au distrat.
Annisia, da, eu eram aia cu bentita. Chiar, tu de ce n-ai venit la papanasi?
Georgi_ana, eu despre vergeturi stiu ca tin mai mult de calitatea pielii, de elasticitatea ei si mai putin de ingrijirea pe care i-o acordam. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne ingrijim si sa folosim diverse produse, doar ca nu isi vor face efectul in egala masura la persoane diferite. Fetele din strainatate folosesc cu succes uleiul de migdale dulci, este absolut "safe" si se poate folosi si pt. hidratarea pielii sensibile a bebelusului. Dar sunt sigura ca nici cel din germeni de grau nu iti va face rau in sarcina.
Oricum sa nu te invinovatesti daca nu le poti opri aparitia. Stiu tipe care, desi s-au ingrasat mult si au neglijat ingrijirea, nu au facut vergeturi. Si altele care sunt pline...
Macar se mai estompeaza in timp.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19s fix