Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Referitor la saltelutza ptr patutul de bubi, sa nu luati cu umplutura de alge de mare, sau ceva de genul asta, ca nu e buna de nimic. Fina mea a cumparat anul trecut ptr bebelina, si ramane gropitza in ea unde sta bebelusul, trebuie mereu rearanjata forma.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, e practic patutul pliant, dar sa stii ca nu e chiar asa de usor cum pare. Are ceva kilograme si de impachetat se impacheteaza cam cat o valijoara mai rasarita. Eu vreau sa-l "plimb" din sufragerie in bucatarie si eventual in curte. Dar asta cred cand o fi bb mai maricel.

Georgi, suna bine ce spui tu, dar suna cam "mare". Unde iti incape? Eu vreau un patut simplu si o masa de infasat din aceea portabila, pe care sa o pot pune peste patut cand am nevoie. Asa am avut si prima data si a fost super confortabil si economicos cu spatiul.

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

citisem undeva despre vergeturi si intelesesem ca doar anumite produse isi mai fac efectul acum, tot o gravidutza mi-a recomandat ulei de germeni de grau in cazul vergeturilor deja aparute, vroiam sa stiu daca voi aveti cunostinta despre asa ceva si daca e bine sa-l folosesc in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

slippers eu am o camera pentru bebe asa ca nu o sa fie problema de spatiu de aceea l-am si facut la comanda sa fie cum vreau eu si util pana cand copilasul va creste mai maricel

Mergi la inceput

Georgi, si eu am o camera pentru bebe, dar cum in ea a mai stat un bebee deja mobilata 80% si plina de jucarii. De aia vreau un patut simplu. Am si comoda, si dulapuri si etajere.

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Sim, e practic patutul pliant, dar sa stii ca nu e chiar asa de usor cum pare. Are ceva kilograme si de impachetat se impacheteaza cam cat o valijoara mai rasarita. Eu vreau sa-l "plimb" din sufragerie in bucatarie si eventual in curte. Dar asta cred cand o fi bb mai maricel.

Georgi, suna bine ce spui tu, dar suna cam "mare". Unde iti incape? Eu vreau un patut simplu si o masa de infasat din aceea portabila, pe care sa o pot pune peste patut cand am nevoie. Asa am avut si prima data si a fost super confortabil si economicos cu spatiul.

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Nu-i bai daca se face cat o valiza. Oricum ne vom deplasa cu masina, iar in ea e loc destul. Cand am cumparat-o ne-am gandit sa fie masina 'de familie', deci, merge.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Din acelasi motiv nu vreau nici eu pat de ala mare. Nu are loc in camera.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

He, he, Sim, daca ai sti tu cat de neincapatoare devine cea mai incapatoare masina cand pleci cu bb de acasa... Crede-ma, una din cele mai mari calitati ale vreunui obiect in conditiile astea e sa se impacheteze cat mai compact. De cand o avem pe Miruna am schimbat trei masini, primele doua din cauza portbagajului. Si inca se poate mai bine!

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Atunci aplicam alta solutie: ii punem pe parinti sa ia cate un tarc de ala daca vor sa venim in vizita . Ca sa nu mai caram noi nimic.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia nu te intreb de gramaj eu tot la ochi le pun.o sa incerc maine cu varza si ciolanul,sa vedem ce o iesi.azi fac papanasi
nana \eu mi-am cumparat o crema cu vitamina E,collagen,elastin si shea butter(nus` ce e asta).
nu mi-au mai aparut vergeturi ca inainte dar nici nu le-a oprit sa apara.tot mai am cate o fisura pe ici pe colo dintre toate,asta mi s-a parut cea mai buna.

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput