Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
Danielle, acum ti-am vazut caruciorul! Felicitari pentru fetita!
Georgi, exista produse speciale contra vergeturilor la Sanosan, Elancyl si cred ca mai sunt si altele. Dar nu-ti garanteaza nimeni ca nu mai apar. La prima sarcina eu m-am ingrasat foarte mult si dintr-o data, si nu am scapat de vergeturi pe coapse. In schimb n-am nici unul pe burta. Fiecare cu pielea lui, cum s-ar zice...
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by georgi_ana25
Fetelor ajutoooorrrrr!!!! dati-mi si mie un sfat mi-au aparut vergeturi desi m-am dat cu lapte de corp...nu stiu ce sa folosesc! voi ce folositi?
draguta,eu sunt plina de vergeturi chiar daca m-am dat cu creme fel de fel si uleiuri speciale ptr asta.nu le-am putut opri

nu stiu ce sa iti recomand,parerea mea e ca apar chiar daca folosim o sumedenie de creme

danielle
20+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
sim_stoian spune:
quote:
Fetelor ajutoooorrrrr!!!! dati-mi si mie un sfat mi-au aparut vergeturi desi m-am dat cu lapte de corp...nu stiu ce sa folosesc! voi ce folositi?
He, he! Eu de cand spun de uleiul de masline. Mi-am cumparat o sticla de ulei de calitate si e beton.
Edit: pana acum
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
Poze intalnire
danielle02 spune:
slippers
suntem asa mandri de micuta noastra.offf aseara tinea tati mana pe burta si a simtit foarte bine miscarile bebelushei.era asa entuziasmat 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
slippers76 spune:
Toma-Illy, Sim, multzam de raspunsuri. Am intrat pe site si primul pe care mi-au cazut ochii a dost un patut de 10 milioane si m-am speriat!!!! Pe urma am vazut ca mai au si altceva decat fitze.
Sincer, Mirunei i-am luat patutz din Carrefour, la super-oferta, super-simplu, dar am fost foarte multumita de el. Au mai crescut doi copilashi in el dupa Miruna. Cea mai importanta e pana la urma salteaua.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
Si eu ma gandeam sa mai luam un patut de asta pliant (tarc) pentru excursiile la parinti sau in alte locuri.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
georgi_ana25 spune:
Slippers la babycomfort preturile sunt putin cam maricele pentru modelele de patuturi pe care le prezinta ei. Noi am facut un patut la comanda multifunctional pe care bebe meu poate sa-l folosesca pana mai tarziu. Are intr-o parte masuta de infasat, dedesupt am doua randuri de sertare pentru hainutele bebelusului si jucarele, iar grilajele sunt demontabile, astfel cand bebe creste pot sa le dau jos si sa-i las patut simplu, asa am ajuns aproape la jumatate de pret fata de ceea ce am gasit noi.
Annisia spune:
Georgi_ana, deci eu sunt de vina...bineeeee... Aaaa sau divina?
Pentru vergeturi MUSTELA este super truper!
Danielle, fetita eu le fac dupa ureche. La mine toate incep la fel. Pun putin ulei (eu folosesc numai de masline, dar si de soia sau floarea-soarelui e ok) la incins, in care aduc ceapa taiata solzisori (adicatelea mare, pe lungimea cepei, fara prea mult efort...). Adaug ardeii congelati si restul legumelor necesare (morcovi, ciuperci sau ce mai trebuie). In cazul tau mazarea sau varza. Mazarea trebuie verificata cat este de fiarta. Daca e prea prea, nu o pui decat la sfarsit, dupe ce se calesc alealalte bine. La varza, trebuie taiata marunt si, ca sa se fiarba mai repede, o storci bine de zeama (o zdrobesti in palme, pana cand se face moale). Apoi le pui si pe aistea la calit, adaugi apa si le lasi la fiert, eventual la cuptoriu. La finish adaugi sucul de rosii (nu intre timp, pentru ca nu se mai fierb ingredientele si raman pietroaie). Si mai poti pune marar sau patrunjel tocat, dupe preferinte sau posibilitati. Daca vrei si cu carnita, copanele de pui se pun cam cand pui si mazarea, pentru ca sa nu se sfarame la fiert. Carnatii, costita afumata sau ciolanul se pun de la inceput la calit cu ceapa si celelalte legume. Cam astea este smecheriile. Cel putin asa fac eu. Dar daca dai o cautare pe google.ro gasesti tispe mii de retete. NU ma intreba de gramaje, ca eu le pun ochimetric....
Happiness_4_us spune:
Georgi, Dani, am vazut ca fac astia reclama in revista Unica, aia cu Elena basescu pe coperta, la Eucerin ulei, care e recomandat si in sarcina. Din experienta proprie, Eucerinul are produse de calitate.
Oricum, ideea este ca, nu s-a demonstrat nicaieri ca daca te dai cu crema nu mai apar vergeturile, dar nici ca ar face rau organismului crema. Cred ca este mai mult autosugestia ca daca ne dam cu crema nu mai facem vergeturi. Si eu mi-am luat de aici una speciala ptr maternitate si ma ung la greu. Deocamdata nu au aparut insa nici burtica nu e cine stie ce mare.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
quote:
Slippers la babycomfort preturile sunt putin cam maricele pentru modelele de patuturi pe care le prezinta ei. Noi am facut un patut la comanda multifunctional pe care bebe meu poate sa-l folosesca pana mai tarziu. Are intr-o parte masuta de infasat, dedesupt am doua randuri de sertare pentru hainutele bebelusului si jucarele, iar grilajele sunt demontabile, astfel cand bebe creste pot sa le dau jos si sa-i las patut simplu, asa am ajuns aproape la jumatate de pret fata de ceea ce am gasit noi.
Din punctul meu de vedere, poate sunt putin mai mari, dar nu am chef sa ma mai cert cu cine stie ce firma pt ca nu l-a facut asa cum am vrut. Asa ca o sa mergem la showroom si ne alegem ceva de acolo. O sa luam o comoda pt haine, iar pe ea o sa punem o salteluta pt infasat.
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
Poze intalnire