Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati asa, ca desi eu am UM pe 29 noiembrie, bb al meu are 22 de sapt, pt ca mama lui cea zurlie cica se proteja cu metoda calendarului si facea prostii inainte sa-i vina uratii

deci eu sunt in 22 de apt si o zi, si bb are 517 grame.
O fi prea mic???
casi sor'sa a iesit mai micuta asa (numa la tipat era cea mai babana din maternitate, s-au crucit alea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mandarinutza, multumesc de raspuns si de apreciere

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Sabina

stati asa, ca desi eu am UM pe 29 noiembrie, bb al meu are 22 de sapt, pt ca mama lui cea zurlie cica se proteja cu metoda calendarului si facea prostii inainte sa-i vina uratii

deci eu sunt in 22 de apt si o zi, si bb are 517 grame.
O fi prea mic???
casi sor'sa a iesit mai micuta asa (numa la tipat era cea mai babana din maternitate, s-au crucit alea

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

22 de saptamani dupa ecografie, nu? Ca dupa UM e mai mult. Al meu avea 500 g la 22 sapt (dupa ecograf).

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nana pune in vinete maioneza cumparata.aia nu are ou crud,asa mi-a zis moasa si asa am pus si eu in salata de vinete.e super buna si cu aia cumparata.mai adauga cubulete mici mici de rosii si ai sa vezi ce faina e...
annisia m-au mirat tare miscarile micutei mele.tare mai danseaza prin burta,cand inchid muzica,se linisteste iar cand ii dau drumul,dupa nici vreo 2-3 minute,iar incepe

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Annisia, Iosup ti-a zis varsta sarcinii asa cum reiese ea din masuratori.

m-am mai linistit, daca al tau la 22 si 4 zile era mare la 576, inseamna ca al meu la 22 si o zisi 517 grame e OK, mie imi era frica sa nu fie prea mic(si poate mai pune el 60 de grame pana duminica, lol:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Pai nea Iosup mi-a spus ca am 22 de saptamani si 5 zile, asta marti fiind. Doctorul meu mi-a spus inainte de a pleca la mare, exact acum 2 saptamani ca am 21 de ...saptamani... Asa am calculat... Altfel cum sa calculez?
Mandarinuta, da mai, eu nu am zis ca nu va cred ca are atat bebelinul. Dar am crezut ca gresisei tu cand ai scris. Mi se parea foarte foarte mult. Apoi am vazut si la Roxana, deci este corect... Atunci eu sunt pe invers... Numai ca doctorii astia m-au indus in eroare. Deci, eu cate saptamani am acum? Ajutor?!? Ma descalceste cineva la creieri? Roxana tu ai discul ala din Viena, imi poti calcula? De pe 6 decembrie 2006...

Mergi la inceput

Simona, da, dupa ecografie, pt ca dupa uM n-are cum sa fie asa.eu sriou exact cand am prestat fara protectie, cam 3, 4 zile inainte deCraciun....deci se potriveste. Oricum, si la prima sarcina a fost o diferenta de genu asta, se pare ca am ovulatie tarzie (si ciclu destul de neregulat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, uita-te pe rezultatul ecografiei primite de la dr. Iosup. Pe spate, joos de tot ai 2 valori AUA si GA. AUA este varsta sarcinii asa cum reiese din masuratori, iar GA(gestational age) este varsta dpdv calendaristic dupa UM.

Mandarinutza 23+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Annisia, tu parca ziceai ca aveai menstruatia la 26 de zile, nu? Daca e asa, uite aici:
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev253pr_.png
Poti sa il folosesti si la semnatura link-ul asta ca sa nu uiti.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput

E bine, Sabina. E in grafic bebe. La mine a fost exact in ziua 14 ovulatia si tot atunci am prestat. Deci mi se potrivesc socotelile.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire

Mergi la inceput