Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Happiness_4_us spune:
Referitor la saltelutza ptr patutul de bubi, sa nu luati cu umplutura de alge de mare, sau ceva de genul asta, ca nu e buna de nimic. Fina mea a cumparat anul trecut ptr bebelina, si ramane gropitza in ea unde sta bebelusul, trebuie mereu rearanjata forma.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
slippers76 spune:
Sim, e practic patutul pliant, dar sa stii ca nu e chiar asa de usor cum pare. Are ceva kilograme si de impachetat se impacheteaza cam cat o valijoara mai rasarita. Eu vreau sa-l "plimb" din sufragerie in bucatarie si eventual in curte. Dar asta cred cand o fi bb mai maricel.
Georgi, suna bine ce spui tu, dar suna cam "mare". Unde iti incape? Eu vreau un patut simplu si o masa de infasat din aceea portabila, pe care sa o pot pune peste patut cand am nevoie. Asa am avut si prima data si a fost super confortabil si economicos cu spatiul.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
georgi_ana25 spune:
citisem undeva despre vergeturi si intelesesem ca doar anumite produse isi mai fac efectul acum, tot o gravidutza mi-a recomandat ulei de germeni de grau in cazul vergeturilor deja aparute, vroiam sa stiu daca voi aveti cunostinta despre asa ceva si daca e bine sa-l folosesc in sarcina.
georgi_ana25 spune:
slippers eu am o camera pentru bebe asa ca nu o sa fie problema de spatiu de aceea l-am si facut la comanda sa fie cum vreau eu si util pana cand copilasul va creste mai maricel
slippers76 spune:
Georgi, si eu am o camera pentru bebe, dar cum in ea a mai stat un bebe
e deja mobilata 80% si plina de jucarii. De aia vreau un patut simplu. Am si comoda, si dulapuri si etajere.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Sim, e practic patutul pliant, dar sa stii ca nu e chiar asa de usor cum pare. Are ceva kilograme si de impachetat se impacheteaza cam cat o valijoara mai rasarita. Eu vreau sa-l "plimb" din sufragerie in bucatarie si eventual in curte. Dar asta cred cand o fi bb mai maricel.
Georgi, suna bine ce spui tu, dar suna cam "mare". Unde iti incape? Eu vreau un patut simplu si o masa de infasat din aceea portabila, pe care sa o pot pune peste patut cand am nevoie. Asa am avut si prima data si a fost super confortabil si economicos cu spatiul.
Ana22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Nu-i bai daca se face cat o valiza. Oricum ne vom deplasa cu masina, iar in ea e loc destul. Cand am cumparat-o ne-am gandit sa fie masina 'de familie', deci, merge.
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
Poze intalnire
sim_stoian spune:
Din acelasi motiv nu vreau nici eu pat de ala mare. Nu are loc in camera.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
slippers76 spune:
He, he, Sim, daca ai sti tu cat de neincapatoare devine cea mai incapatoare masina cand pleci cu bb de acasa... Crede-ma, una din cele mai mari calitati ale vreunui obiect in conditiile astea e sa se impacheteze cat mai compact. De cand o avem pe Miruna am schimbat trei masini, primele doua din cauza portbagajului. Si inca se poate mai bine!
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
Atunci aplicam alta solutie: ii punem pe parinti sa ia cate un tarc de ala daca vor sa venim in vizita
. Ca sa nu mai caram noi nimic.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
danielle02 spune:
annisia nu te intreb de gramaj
eu tot la ochi le pun.o sa incerc maine cu varza si ciolanul,sa vedem ce o iesi.azi fac papanasi ![]()
nana \eu mi-am cumparat o crema cu vitamina E,collagen,elastin si shea butter(nus` ce e asta).
nu mi-au mai aparut vergeturi ca inainte dar nici nu le-a oprit sa apara.tot mai am cate o fisura pe ici pe colo
dintre toate,asta mi s-a parut cea mai buna.
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png