Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Annisia spune:
Eu ma duc la baita, ca vad ca stati cu lupa pe pozele mele. Va spun eu cateva chestii care nu-mi plac. Intr-o poza am agatatorile scaose de la bluza, in alta am un punct alb pe nas si peruca aceea colorata ar fi mers mai bine cu tinuta zapacita de la gratarele de 1 mai...
Aaaa, stati ca mi-am adus aminte. Roxana, ti-am spus acum 100 de ani ca te vedeai intr-o foto. Am uitat sa-ti spun in care. La pozele cu Alex, cu darurile de 3 ani, era a 16-a in ordinea postarii sau poza 330 parca. Uite-te-n geam. Este o silueta a unei tipe imbracata intr-o camasuta din satin alb sau lila, cu budigai negri. Dupa lungimea si culoarea parului, cred ca tu esti. Ca reper, Alexandra se uita in partea opusa tie, probabil ca tocmai sesizase ceva actiune intr-acolo... Astea ti le reproduc dinmemorie; daca ma insel, te rog sa ierti o biata baba batrana... Pup Y!
Roxali spune:
Adimercedes felicitari ptr printesa!
Piccaflor triplu test n-am facut ca doctorul mi-a spus ca poate iesi gresit, din cauza varstei...oricum m-a vazut hotarata( cu primul n-am avut curaj) da acum am 2 mative in plus in familie sa nascut un copil cu probleme + varsta...nu risc.
Ali
15+ Enrico 7ani
Annisia spune:
Mandarinuto, esti sigura ca 750 de grame? Este imens beblinul tau. Adica imnesaaaa. Mai uita-te o data ca e prea mult. Intre saptamanile 26 si 27 are atatea grame....
Annisia spune:
Gata, ma duc la apita, ca raman imputita cu voi! spor la scris. Revin imediat, ca nu prea imi place la baita...si apa asta ma enerveaza, iar habonul imi provoaca iritatie...
georgi_ana25 spune:
buna ziua si de la mine!
fetelor care ati reusit sa ajungeti la intalnire...bravo voua, sunteti miste frumoase!
Annissia esti o nebunatica!!! am ras de m-am tinut cu mainile de butika cat am citit ultima parte a capitolului trecut cu popzitiile sexuale...la fel si acum...dai o nota de optimism si veselie odiseei acesteia!
tine-o tot asa!
slippers76 spune:
Sim, Toma-Illy, care sunt preturile la babycomfort? Ca la Kidex n-am ajuns. Si pe mine ma bate gandul sa iau patutul. Eu chiar vreau sa iau doua: unul mai teapan, din lemn si unul usurel din panza pe schelet metalic, pe care sa-l car dupa mine prin casa, ca parca vad ca o sa stam in timpul zilei numai la parter
.
Am mai vazut firme de mobila pentru copii si in Home Design Mall, in Ghencea.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
danielle02 spune:
annisia te rog fain sa imi scrii si mie reteta de la varza calita cu ciolan si mancarica de mazare.
gata,nu va ma zapacesc cu mancarurile mele 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
georgi_ana25 spune:
Fetelor ajutoooorrrrr!!!! dati-mi si mie un sfat mi-au aparut vergeturi desi m-am dat cu lapte de corp...nu stiu ce sa folosesc! voi ce folositi?
toma_lly spune:
SLIPPERS, poti intra pe site-ul Babycomfort si vezi preturile. Eu am vazut un patut de lemn, transformabil, 4,9 mil lei, dar cica la showroom au mai multe si poti alege.
TOMITZA
22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
sim_stoian spune:
Mai e un site, bebelusultau . ro, dar mi se par mai maricele preturile aici. Stiu si magazinul ala de la Home&Design Mall, dar erau cam scumpe acolo. Initial am zis ca luam de nu stiu care patut smecher, dar acum am adunat in mare cheltuielile si probabil ca o sa luam unul normal din lemn masiv si o saltea de aia de cocos. Nu ne mai aruncam la cine stie ce paturi de fitze.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire