Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Annisia spune:
Danielle, pupici si de la mine!
Eu am facut aseara o supa simpla cu galusti, in care am fiert niste ciocanele de pui. Apoi scosei ciocanelele si le bagai in mancarea de mazare. Bun, bunut, bunisor, bunicel, bun-bun...
Am mai facut spaghete cu sosul meu special (special pe dracu - adica ce gasesc prin frighi): ciuperci, ceapa, ardei, morcovi, carnati, sunca, usturoi, busuioc, patrunjel si suc de rosii picant, plus niscaiva Vegeta.
Pana acum am avut o varza calita cu ciolan si o ciorbita de legume, de toate legumele congelate pe care le-am gasit la supermercado.
Asaaa.... si imi este pofta de sramale in foi de vita. Si voi da comanda la mama mea, ca e a e bucatar-sef.
Mie imi mai place cate o mancare de cartofi cu costita afumata sau ghiveci tot asa cu multe legume. Supite de rosii cu taitei, crema de legume sau de ciuperci cu crutoane. Ciorbite de vacuta, de purcel cu legume, de zarzavat (loboda, stevie) etc.
Va dorim pofta buna!
Acum mi-am preparat o ditamai treaba - o prajitura cu multe blaturi insiropate si creme (i-am scos frisca, pentru ca nu place la fata), peste care am pus multa inghetata de iaurt si fructe de padure si am adaugat coctail de fructe tropicale, cu sirop-topping de caramel si fructe de padure...MMMMMMMMMmmmmmmmmmm si iar mmmmm... Vorba mea: orgasme multiple!
danielle02 spune:
annisiooooooooo ce faci fata cu mine?vrei sa ma omori?nu le pot face pe toate o data
sunt foarte pofticioasa de felul meu
am facut ardei umpluti azi,dar parca mai lipseste ceva 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
sim_stoian spune:
Fetelor, voi ati mai facut cumparaturi pt bebe? Noi vrem sa ne facem timp sa ne uitam de patut. Am vazut la Babycomfort pe site niste patuturi si saltele din fibra de cocos si vrem sa mergem la showroom.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
OanaAlina spune:
fetelor, ma omorati... m-ati zapacit cu mancarea... apoi si papanasi si alte bunataturi... musai ma duc azi acasa si imi fac ceva bun de papa!
brrrrrrrrrrr!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png
Annisia spune:
Piccaflor si Myral, asa dragelor, cititi tpate porcariile ca poate va apuca si pe voi, desigur. Eu cand v-am spus sa nu mai va uitati in stanga si-n dreapta, nu m-ati bagat in seama. Nu va spusei eu ca pe mine m-u luat contractiile dupa ce vazui pe site ca aia are, ailalta nu stiu ce simte, nu stiu mai care e seriata moarta si tot asa? Da-le-n pana mea de contractii! Acum voi ce asteptati sa va cada drobul cu sare? Nu vreau sa fiu rea sau a ziceti eu mai stiu ce... Numai ca eu gandesc asa: bai nene, daca e sa se intample ceva rau, oricum se va intampla; ce rost are sa sufar de doua ori pentru acelasi lucru? Adica stau cu inima stransa ca aoleu il pierd printre picioare si daca nu se intampla asa? Am pierdut toata splendoarea graviditatii ca eu stateam sa ma uit pe tampoane si sa ma pipai pe nu stiu unde sa vad daca misca, daca ma doare, daca e tare... Iar daca se intampla beleaua... Oricum o sa ma tavalesc pe jos de durere atunci... Sa nu anticipam, bine?
Stiu ca sunt sadica, dar bagati-va mintile-n cap! Trebuie sa aveti un moral strong, altfel o sa faceti un bebe stresat si fricos asa cum ati stat voi toata sarcina...
Danielle, ai cerut idei. Iti dadui mai multe ca sa ai de unde alege. Lasa ca pana nasti ai timp sa faci la mancaruri... Ohoho! Fa acum ce ai la indemana si de restul te ocupi mai tarziu - zilele astea, saptamanile astea...
Mai, uite cand stau de vorba cu voi, mi se pare ca asa trec saptamanileeeee. Super nenica! Deja e joi, vine altul weekend. Mai trece o saptamana si uite asa... Bravoooooo!!!!!!!! Acum intrau aplauzele...
Annisia spune:
Roxana si Sabina, unde sunteti dragele mele? Chiar sa ne ignorati asa? Sper ca totul este sub control pe acolo, pe la voi.
Eu nu am mai auzit nimic de Moldoveanca. Ce o mai afce fata asta? Si, in general, sunt mai multe fete care lipsesc de la raport. Yuhuuuu!!!! Trezirea!!!!
Roxali spune:
Marunzika binenteles ca-l poti folosi...am folosit si eu la prima sarcina , recomandat de doctor...acum am mai mult dureri decat arsuri...sau pe astea nu le mai bag in seama ca de sant mai "slabute".
Nici eu nu mai suport laptopul...nici la masa, nici pe pat nik
.
Ali
15+ Enrico 7ani
mandarinutza spune:
Buna fetelor !
Adimercedes felicitari pentru fetita si multumim pesntru listuta referitoare la cumparaturi pentru bebe. 
Ramonella felicitari si tie pentru fetita. 
Azi am fost si eu la medic. Mi-a mai facut si o ecografie, suntem bine, bebelina tot fetita a ramas, nu e nici un dubiu
. Statea cu capul in jos si picioarele in sus.Are 750 g, s-a cam ingrasat in 2 saptamani si ceva, de cand am fost la dr. Iosup.
V-am pupacit,am fugit ca am programare la cosmetica 
Mandarinutza
22+
Antonia Maria
Poze
OanaAlina spune:
pana cam la cate saptamani e voie sa te epilezi cu ceara????
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png
toma_lly spune:
SIM si noi vrem sa ne uitam de patut. I-am reperat pe aia de la Babycomfort cand am fost la Kidex. Poate w/e asta dam o raita pe la showroom-ul lor din Popa Nan. Si as mai vrea sa merg la aia de la Barza.
Alte idei unde se pot gasi patuturi mai aveti ?
TOMITZA
22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005