Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
piccaflor spune:
Ziua buna si de la noi!
Pt mine n-a inceput prea bine pt ca m-am certat cu timpita de la ghiseu la spital
...aveam niste nervi de-mi venea sa intru prin geam la ea,nu alta....
Danielle cu multa placere scumpa
...se pot face si doar cu faina insa ies mai buni si cu gris 
Lavinia,Roxali 
Adimercedes felicitari pt simburica....si ea la fel ca fi-miu,cu o personalitate puternica....d-aia nu mai puteau ei de masuratori
...
Roxana sper sa te simti mai 
Tomasa multa sanatate lui Tudor!
Marunzika sincera sa fiu nu stiu sa-ti raspund la intrebare...pe aici am auzit fete care iau Maalox....nu stiu ce sa zic de bicarbonat in sarcina,mai bine incerci cu altceva daca nu gasesti un medic care sa inteleaga despre ce e vorba si sa-ti dea ok-ul...
Roxali tot vroiam sa te intreb si uitam....cum de faci amniocenteza tu?....ai facut Ultrascreen sau TT si n-au iesit bine?...
Picca
22+ cu
Matteo
myral spune:
Multumesc de incurajari fetelor! Mi-am revenit si m-am distrat citind ce ati scris ati fost haioase. Acum chiar vroiam sa ma mai uit pe pozele Annisiei sa gasesc ceva de criticat
ca asa a cerut dar nu mai sunt ti-a fost frica ca te-om deochia. Si da eu scriu intr-o parte si cu o singura mana si mai apar vreo 3 mesaje pana scriu eu. A, si vroiam sa te intreb ca parca ziceai si tu la un moment dat ca ti se intareste burtica se mai intampla si cat de des?Myral
22+
Gabriela77 spune:
Piccaflor, felicitari pt bebe baietel. Frumos nume! Sa va bucurati de el! M-ai desumflat cu Mg, dar e bine de stiut!
Roxana, esti mai bine? Offf, se pare ca nu! Imi pare rau ! Eu nici nu mai stiu ce naiba de carcel a fost ala, ca si acum ma doare gamba ca la o intindere musculara! Eee, asta e, trec ele toate!
Lavinia, Nana, Dani 
Ana, sanatate multa !
Myral, nu te mai gandi la prostii, stiu ca nu e usor atunci cand ai contractii, dar uite ai ajuns pana aici ! Totul va fi bine!
Ramonela, eu cred ca e fetita! Intr-adevar, simtit! Eu asa am simtit ca fetita va fi, desi toata lumea imi spunea ca va fi baiat!
Adimercedes, felicitari din suflet pt fetita ! Dragalasa de ea, are personalitate !
Fetelor-burticilor inteleg ca v-ati distrat bine la intalnire! Am vazut DOAR farfurii goale pe acolo! Deduc ca au fost foarte buni papanasii. In semn de protest, l-am luat pe sot de maneca si am fost in oras si am ingurgitat si eu 3 papanasi!!! Sinteti tare frumusele toate! Imi pare doar rau ca nu am fost si eu cu voi!
Gabriela,
21 + 
danielle02 spune:
piccaflor daca ii fac numai cu faina,inseamna ca trebe sa pun in loc de lingura de gris o lingura de faina?
se fac numai cu branza de vaci?
multumesc inca o data

annisia,gabriela 
mai fetelor,voi ce faceti bun de mancare ptr. cina? ia dati cate un exemplu pe aici ca nu prea am idee ce sa pregatesc ptr diseara 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
piccaflor spune:
Myral si eu m-am speriat citind subiectul "contractii nedureroase"....la mine au inceput din sapt 16....am zile in care am doar citeva,iar altele in care le pierd sirul:(....la mine tratamentul nu a avut niciun efect...azi de exemplu mi se intareste burta super des:(....insa incerc sa fiu optimista si sa gindesc pozitiv....sint destule fete are au dus sarcina pina la capat in ciuda contractiilor...
Poate sintem noi mai sensibiloase si asa reactioneaza organismul la modificari....mie mi s-a spus ca atit timp cit nu apar singerari e ok...
Hai capul sus ca va fi totul bine!
Picca
22 + cu
Matteo
piccaflor spune:
Gabriela 77 multumesc!
...tu incearca totusi cu Mg,poate la tine are efect!
Danielle da iubita,pui o lingura de faina in locul celei de gris...cit despre brinza de vaci eu aici am inlocuit-o cu Ricotta...poate gasesti acolo....nu-i chiar acelasi lucru dar se aseamana destul...
Picca
22+ cu
Matteo
Annisia spune:
Ia Myral de ma critica fetita! Hai sa ne radem de mine...
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/albums/
Da, eu sunt cu contractiile. Eu am si dureroase si de d'alealtele dureroasele. Avem de toate. Si la sex ma doare. Si la laptop nu imi place sa scriu. Nu stiu daca mai avem si alte asemanari. Da', apropo, tu esti aia cu laptopul sau bat eu Baraganul pe aici?
Despre contractiile mele nu stiu iubire ce sa zic. Eu nu le numar si nici nu le dau atentie. Iau 2 No-spa regulamentar si daca le simt, caut sa ma intind sau vobesc cu bebe si ii ordon un somn mic. de multe ori functioaneaza. Dar, esentialul este ca nu le dau atentieeeee!!!!! Nu-mi pasa de ele. Sunt niste urate, borate, proaste si tampite pe deasupra contractiile mele. Si nu au ce rau sa imi faca. Sic! Sic! Sic!
Deja le stapanesc. Stiu cand ma apuca si de la ce: stat mult in picioare, nervi, oboseala, bananait prin magazine excesiv, facut treaba prin casa, efort prelungit si asteptat sotul cu limba scoasa. Sunt chestii pe care nu mi le pot refuza. Asa ca nasparliile astea de contractii nu au decat sa ma pupe-n MS-dos...
Asa sa le tratezi si tu! Ai inteles Myral?
Ia lasa contractiile astea si baga nasul in pozele mele. Ca te laudai cu critica ta smechera. Hai, baga tare neicusorule!
Happiness_4_us spune:
Dani, daca n-ai branza de vaci, poti folosi Philadelphia plus mascarpone. Asa am citit ca folosise cineva. Nici noi nu avem aici de vaci.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
piccaflor,nana tare va multumesc.o intind repejor pana la magazin.trebe sa imi fac ca nu se mai poate cu bebelusha mea
trebe sa ii satisfac poftele,de nu...am incurcat-o ![]()
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png