Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Berarpipi si mie mi se intampla (inainte) sa uit ce vroiam sa il intreb pe doctor. Asa ca am o foaie de hartie la vedere pe care notez cand im vine cate-o intrebare in gand, si la consult iau lista cu mine.
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

da da, chiar asa...degeaba va certati, oricum tot eu sunt cea mai frumoasa

hi hi hi

TOMITZA 22+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, ia uite alta zuzu-zuzu... Dar nimeni nu se certa cu nimeni aici! Eu am spus dar ca am remarcat-o pe tipa aia, pentru ca e mai stilul meu, colorat, asortat, accesorii etc... Nu am spus ca celelalte sunt naspa, nu am jignit pe nimeni, nu am nimic cu nimeni, deci unde e cearta? Este undeva?
Bine, atunci va spun ca sunteti toate deosebite. Aveti niste burtici incredibile. Sunteti extraordinar de frumoase. .... bla-bla-bla ... Acum se simte toata lumea mai bine? Eu una prefer critica, pentru ca ma ajuta sa ma ridic, sa ma perfectionez. Daca imi spune toata lumea zilnic ~vai! ce frumoasa, desteapta, amuzanta etc. esti~ ... pai ajung sa cred, nu?!? Si poate oamenii aia au vrut doar sa fie draguti cu mine... Iar eu sunt o ciumba-oamba...
Sincer, cui ii folosesc dulcegariile gratuite? Sau ar trebuie sa stam toata ziua-buna ziua sa ne laudam si sa ne umplem de comlimente? Vai tu ce... Vai dar tu ce.... Vai ce super... Vai ce dragut... Beah! Beah! Beah!
Fac cinste cu un borcan cu miere zaharisita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

myral, fii optimista si nu te mai gandi la tot felu' de cazuri. Eu la prima sarcina am avut contractii toata sarcina, incepand de la 8 saptamani, cerclaj la 14( s-a scurtat colul la 2 cm), am stat non stop pe nos pa si gynipral si am nascut la 39 saptamani prin cezariana programata, altfel probabil ca ajungeam la termen. Tu stai linista, urmeaza-ti tratamentul si totul va fi bine.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc mult Annisia. O sa cercetez in liniste cand am timp.

De efervescentele alea nu stiu nimic(pt cine intreba) nu mai tin minte numele. Mie mi'a fost recomandat de o mamica pt arsuri Maalox sau Dicarbocalm, bineinteles doctorul i'a dat acceptul.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Moamaaaa, eram sigura ca o sa te bulbuci! Ni ni ni ni ni ni!!!!!
Deci eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Am facut si eu o constatare si cu asta basta.
Annisio, maica, nu te mai bulbuca bre asa. Stai cuminte ca nu am zis-o cu rautate. Uite aici un pupic ca sa se linisteasca apele. Trebuia sa zici simplu: Nana, stai jos, nu vorbi neintrebata!
Cine bunica m-o fi pus sa vorbesc neintrebata? Eu am vb in ideea ca fiecare dintre noi traim cea mai frumoasa perioada din viata noastra, cel putin la mine asa e, si suntem tare mandre de burtici, de cum ne-am schimbat odata cu aparitia ei,incat fiecare se simte speciala in felul ei. Si aici pun punct. Asta fusa ideea.
Nu ca daca nu m-ai fi remarcat se surpa pamantul sub mine. Ete na. Daca imi dadeai o portie de papanasi eram cea mai buna prietena a ta..
M-am tampit naibii.
Am inceput sa o iau pe aratura.
Iertati-ma. Poate ca nu e cea mai buna zi a mea.
Nu vreau sa supar pe nimeni

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Offf, de ce tot timpul se creaza furtuni intr-un pahar cu apa? Sincer, ma bucur ca ma scoateti pe mine pata de culoare, dar nu e cazul...
Toate fetele de aici suntem deosebite in felul nostru. Si avem personalitate, ceea ce pentru mine e foarte important. Asta nu inseamna ca trebuie sa sarim imediat daca cineva are alta parere. Si, de asemenea, asta nu inseamna ca cel care are alta parere cauta sa contrazica sau sa se certe neaparat. Nuuuuu!
Eu sunt o persoana extrewm de sincera. De multe ori, fara nici cea mai vaga dorinta, ranesc prin modul deschis de a ma exprima. numai ca nu pot sa fiu altfel. Mi se pare ca ma umilesc daca inghit in sec si sunt obligata sa mint numai ca sa fac pe cineva sa se simta bine. Plus ca mi se pare ca ii fac rau persoanei respective.
Am sa va dau un exemplu, desigur mult prea ihhh, dar important e sa prindeti ideea. Eram studenta si stateam de vorba cu niste colege pe culoarul facultatii. La un moment dat, vine un coleg sa se bage in seama cu noi. Toate ne uitam ingrozite la el si incercam sa zambim politicos la ce spunea. saracul avea un ditamai mucul, care ii atrna balos spre buze... Niciuna nu i-a spus nimic, desi muream de sila... Pentru ca ne era rusine, banuiesc. Apoi stateam si analizam problema. Bai ce am rezolvat? Noi am murit de sila si pe ala l-am lasat sa plece cu mucii atarnandu-i pe moaca... A fost o ~suferinta~ inutila de ambele parti, cand puteam sa ii spunem si situatia se dezamorsa cu o gluma buna....
Morala o trageti singure fetele mele!

Mergi la inceput

Chiar ca mult prea ihiiiii exemplul. Brrrrrr.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Na ca am scris prostii! Mi-a scapat un e de la ~creeaza~. Voi sa nu faceti ca mine. Plus ca scriu foarte repede si mananc la litere, uf-uf. Stau tolanita intr-o rana si bat la laptop. E super aiurea. Se mai plangea Myral parca de pozitia asta minunata. Si apropo de pozitii, Danielle felicitari pentru curaj!

Mergi la inceput

Myral, nu iti mai face ganduri negre, iubita!
O sa vezi ca totul va fi bine si bebe o sa stea cumintzel in burtica la mami pana la termen. Pupici.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas

Mergi la inceput