Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miag, eu am iesit, ca scapasem la niste halva (mi-a adus Tzuni multa si ma "chinui" s-o termin ) insa dupa ce-am mincat-o m-am apucat de smotru vreo 2 ore, curge apa pe mine ca la robinet si ma simt ca dupa o sedinta de sala.

Miine poate ies si eu din casa....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pai atunci lamaitele stau asa: 9.9 kg si 55%

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mimy daca sunt gravida, ca mai am o urma minuscula de indoiala....sigur dau sampania si tie o apa plata cu lamaie.

Hai ca ma grabesc sa plec acasa si mai intru diseara pe la 23.00 ora mea. Va poop si...tineti-va departe de frigidere da?????????

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Multumesc de grija fetelor. Asta seara are 38,5 temperatura. Se pare ca a recidivat viroza si deocamdata ii dau doar antitermice, vitamina C si lichide la greu. Si maine facem si o urocultura ca el a avut de 2 ori infectie pana acum.
Azi am cam exagerat cu mancarea, acum spre seara. Am mancat nuci, un castronel, putina paine cu icre ca mi-a fost tare pofta si 1/2 de napolitana mica. Nu-mi pare rau ca le-am mancat cu pofta. Eu am gresit pt ca dimineata iar nu am mancat nimic, la pranz un snitel de pui cu salata de varza si pana la urma m-a luat foamea. Maine si poimaine recuperez scaparea.
O noapte linistita va doresc!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna fetelor!

Tzuni, ma bucur mult ca ai revenit si ca ai avut o vacanta minunatata!
Te asteptam in echipa noastra!

Dordia sunt sigura ca esti gravida! Felicitari!Mie nu mi-ar fi aparut a doua linie nici daca faceam o vraja!

Cornelia, imi pare rau ca baietelul tau e bolnavior ! Stii ca antibioticele nu sunt eficiente in cazul virozelor. Incearca Influcid.

Mamicadulce, daca as locui in Germania le-as permite alora sa-mi scoata toate maselele de minte deodata pe viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Miag, eu am iesit, ca scapasem la niste halva
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mama ce-mi place si mie halvaua

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by miag
Mephule, tu ce cura mai tii?

de toate, mai putin interzise, in limita a 1200 calorii.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Am modificat procentul lamaitelor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

doroty..glumeatza estidar nici nu pot sa rad ca ma doare buba de mooooor si nici macar nu e masea de minte.Ma doare rau si locul de la injectie,nici nu pot deschide gura sa bag o lingurita cu iaurt macar..azi am mancat totusi ceva,cateva linguri de spanac si putina paine,inmuiata si inghitita ca nu pot sa mestec deloc.
Insa dupa cum arata cantarul in seara asta maine sunt sub pragul de 80!!!!!!!!!!!Aleluuuiiiiaaaaaa!!!!!! Poate ma mai doare vreo 3 zile gura ca sa fiu sigura ca am scapat de categoria grea

Va pup,noapte buna!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Neatza!

Ekipa purpurie, poate isi face cineva timp sa-mi calculeze procentul. Sau nu va intereseaza?

Week. placut!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput