Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Neatza!
Puskin, am uitat cu totul, v-am vazut in poze, pe tine si pe Miag. Sunteti tare simpatice.
Ma intrebi ce mai mananc. Azi am pregatite niste legume, cu cativa mici la grill, lapte degresat cu musli si capsuni.
Tzuni, da, raman ferma pe pozitii: cand voi fi mai slaba, iti dau de stire si te astept la Iasi. 
Ai povestit ft. frumos!
edit: Cornelia, imi pare tare rau pentru voi! Sanatate lui Eric!
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
miag spune:
Neata!
Hop si eu la cafelutza.
Tzuni, foarte frumos concediul tau..vreu si eu

cornelia-laura, sanatate lui Eric
mamica dulce, sper ca esti mai bine cu maseluta
dordia, bem sampania??????? esti gravi?
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Puskin, am uitat cu totul, v-am vazut in poze, pe tine si pe Miag. Sunteti tare simpatice.
Ma intrebi ce mai mananc. Azi am pregatite niste legume, cu cativa mici la grill, lapte degresat cu musli si capsuni.Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Mephule, tu ce cura mai tii?
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
roxana1974 spune:

Tzuni, ce frumos ai povestit, parca te si vedeam. M-am distrat de complimentele primite, ma rog si de felul in care au fost facute
. Poate odata ajung si eu in zona, ma gandesc cu drag, ca as vrea...
Dordia, nu te mai ingrijora. Ai sa vezi ca totul va fi ok. Din punctul meu de vedere esti foarta insarcinata
. Bafta!
Sanatate puiutilor,
Va las, pe luni...
Roxa
dordia2000 spune:
Doamne fetelor...nici nu va imaginati ce ma bucur ca imi spuneti ca sunt foarte mari sansele sa fiu gravidoasa. Oricum ar fi nu abandonez concursul si nici urmatorul ca mancand sanatos nu vad ce rau ar fi pt o sarcina, ba din contra.
Asa ca....contati pe mine. Voi avea un target mai mic probabil...dar....voi fi alaturi de voi si ma voi stradui sa mai dau jos 2-3 kg pana incep sa ma umflu.
Cornelia
Ericul bolnavior si mergi la dr. sa te lamuresti dar...din cate stiu eu...viroza asta cama asa recidiveaza. Offf...ce greu e cand ai puiul bolnavior.
Mamica Dulce ....si tie iti doresc sanatate muuulta si...sincer nu stiu cat de groaznice sunt durerile de masele ca nu am avut probleme pana acum...dar imi inchipui ca e nasol rau.
Va poop si sunt prin zona!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
andre_ea spune:
Buna!
Tzuni, ce concediu minunat ai avut!!! Ai povestit tare frumos.
Cornelia, sanatate multa la puiut!
Mamica dulce, offf prin ce-ai trecut! Si mie mi-a fost extrasa o masea in 3 sau 4 bucati, dar nu mi-a taiat gingia. Am scapat usor. Sper ca esti mai bine.
Pe mine m-a luat o raceala. Si am o stare nasoala. Am un soricel in stomac si nu pot sa tin deloc dieta. Ieri m-a apucat pofta de dulce si am papat oul de ciocolata al copilului
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Mik spune:
Tzuni, daca spui tun asa e ! Da' sa stii ca daca-s barbati, fac mai puine eforturi ca noi ca sa fie slabi. 
Dordia, iti doresc sa fie cu ochi !
Mamica dulce, eu te sfatuiesc sa nu taraganezi cu scosul maselelor de minte. Daca-s sanatoase se scot mai repede decit cind sunt in bucati. Sanatate !
Va pup pe toate in grup.
mamica dulce spune:
Buna fetele,dragele....partea buna la suferinta mea de ieri e ca am slabit 1 kil
Cred si eu ca am mancat toata ziua doar vreo 10 linguri de iaurt.
Acum (la 12) incerc sa inghit niste spanac,asa pe nemestecate si poate si niste iaurt,apoi iar comprese cu musetel.
Eu va urez la toate un weekend frumos si insorit pe cat se poate,la mine e furtuna,frig,ploaie si un vant de ma ia pana si pe mine pe sus![]()
Dordia,sper sa fie cu oki asa cum iti doresti,fa mai bine o programare la ginecolog .
Tzuni,Delidana,am citit despre vacanta voastra,am vazut si pozele si sunt absolut super-si voi asa slabe si frumoase...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
miag spune:
Fetelorrrrrrrrrrr...iesiti din figiderrrrrrrrrrrrr!

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mimi_dumy spune:
Hello,hello
Multumesc mult fetelor care mi-au urat bafta la examen, am reusit ieri sa trec cu bine si de ultimul examen, acum a mai ramas cel mai greu - licenta pe 20 iunie.
Multumesc si fetelor din echipa lamitelor ca m-au primit printre ele.Pentru cine calculeaza procentajul va dau aici rapoartele partiale : eu am dat 3 kg jos pana luni (dupa sapt 1 - 1,5 kg, sapt 2 - 1 kg, sapt 3 - 0,5 kg).

Dordiuta, pune sampania la rece ca sigur esti graviduta. Testele slab pozitive se pozitiveaza mai mult in urmatoarele zile cand creste si valoarea HCG-ului, poti sa faci si testul de sange daca vrei o confirmare mai sigura sau poti face si o echo endovaginala ca se vede mai bine ca la cealalta. Eu am facut la prima sarcina o echo normala la 5 sapt si nu s-a vazut nimic, in schimb la echo vaginala s-a vazut perfect mormolocul. Dar cel mai bine ar fi sa suni doctora si sa-i spui de test.
Sper ca iti aduci aminte ca eu am fost prima care ti-a zis ca e cu ochisori, asa ca trebuie sa-mi faci cinste cu o apa plata cu lamaie
.
Violeta, drum bun si felicitari pt nepotelul sau nepotica care e pe drum. Multa bafta cu tratamentul si sa scapi repede si definitiv de microbul ala urat.
Diana Mirela,la multi ani! sa fii sanatoasa si multa bafta si tie la examene.(scuze de intarziere dar abia acum am reusit sa mai intru pe aici)
InaC, si eu am patit la fel ca tine cu superdieta, tot prin ziua a 3-a m-au luat ametelile si tremuratul, am introdus cate un pic de cascaval, ou fiert, sunca de pui sau piept de pui la masa de pranz si mi-am revenit, insa nu am renuntat la dieta.
Delidana si Tzuni, vizionat poze, frumoasa vacanta ati mai avut.Tzuni, frumos ai mai povestit.
Mamica dulce,
ca sa treaca durerea, dar sa vezi ce mandra o sa fii de dantura ta dupa tot cosmarul asta.
(si eu tb sa ajung neaparat la dentist pt 2 extractii si imi e o frica de mor, de la inceputul anului tot aman marele eveniment).
Cornelia, sanatate multa la pitic.
Andre-ea, sanatate multa si tie si sa te faci repede bine, dar stai departe de dulciurile copilului.
Va pup.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)