Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata!

Fac cafeaua

Sunt foarte suparata. Rusii mei tot nu au aparut si testele de sarcina tot ies negative, asa ca de luni sau marti iar fuga la doctor.

Ieri am fost cuminte, dar tot nu pot spune ca nu am avut abateri. Seara am bagat in graba 3 bomboane fondante
Nu stiu ce sa ma mai fac cu dulciurile astea pentru ca la noi si Roli si sotul sunt mari amatori de dulciuri si eu mereu sunt tentata sa fur ceva bun de la ei

Meniul pe azi:

D:Omleta cu cascaval, sunca + castraveti murati
G: 50 gr cascaval
P:inca nu stiu
G: 3 rulouri de sunca + cascaval
S: 4 cremvusti

Va pup si va urez week-end placut.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!
Si cind spun "fetelor" ma gindesc la toate, toate.Mi-ar placea sa va scriu la fiecare in parte, dar nici timpul si nici memoria nu imi permit :))

Oricum va iubesc pe toate!

Tzuni si Delidana, sunteti atit de frumoase...Voua ce slabit va trebuie?

Si acum sa raspund de ce nu am tinut Superdieta pentru ca m-a intrebat dordia.

Am inceput foarte hotarita desi mi-am promis ca nu o sa mai tin niciodata ceva care ma restrictioneaza de la multe alimente.Asta sunt eu, bolnava cu capul, daca stiu ca nu am voie carnita sau brinzica ma ia cu rau.Am rezistat eroic 3 zile, insa mi-a fost rau:crampe ingrozitoare la stomac dupa fiecare cruditate, ameteli, o stare de nervi groaznica ( asta si pe fond de SPM)si am renuntat.Joi si vineri am mincat pe linga meniul obisnuit inghetata, cremsnit si krantz.Probabil asa s-ar fi intimplat si daca as fi reusit sa tin pina la capat.

Deci, felicitari multe, multe celor care au reusit.Sunteti tari, probabil stiti asta!

Dupa experienta asta ma multumesc cu -0.500 kg pe saptamina, deci pentru concursul urmator voi avea target 2 kg.

Cind a inceput actualul concurs m-am uitat cu suspiciune la fetele care au declarat 2-3 kg, eu care slabisem 4-5 kg/luna.Mi-am dat seama ca nu mai merge cum mergea la inceput si sunt convinsa ca doar asta e metoda ideala de a da jos si a nu mai pune ( asta pentru mine)-noul stil de viata.

Va pup si chiar daca nu apuc mereu sa scriu ( a inceput sezonul de lungi plimbari prin parc) va citesc de cel putin 5 ori pe zi.

O zi minunata!
ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Tzuni, Delidana, mi-au placut mult povestile voastre, cred ca Thailanda e o tara frumoasa. Mi-au placut elefantii, dar as fi vrut sa vad poze cu puiul de tigru . Asa ca, daca aveti....

Dordia, mai mult ca sigur ai bebe, liniuta a doua e mai slaba fiindca nu ai cantitate mare de hormoni de sarcina, fiind abia la inceput. Peste o saptamana va fi o linie in toata regula, poti face si eco transvaginala si se va vedea embrionul de acum. Tin pumnii sa fie totul bine!

Mimi, bine ai venit in echipa noastra! Multumesc pt. urari, bafta la licenta si tie. La mine e in septembrie.

Andreea, lasa ouale de ciocolata, nu ai voie!

Mamica dulce, imi pare rau de suferinta avuta, asa e, doare rau...bine ca ai slabit ceva si nu a fost in zadar .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina mama, dar nu ai cum slabi tot timpul la fel. Eu de ex...am perioade in care dau 3 kg/sapt jos si apoi stagnez o luna...sau dau incet si constant...dar...tot vine o perioada de stagnare. Azi dimineata aveam 86.7 deci....inca putin si sapt asta am scapat de 2 kg mancand cat se poate de sanatos. Am mancat fructe, salate carne branza, oua, si chiar si cate un pahar de Pepsi twist. Deci...se poate.

Azi am papat asa:
Dimineatza nu am apucat decat o jumatate de banana de la fi-miu.
P: Mamaliga cu iaurt 0% si m-am umflat....de abia respir.
S: fructe sau...fructe

Iar Maine am de gand sa gatesc si in afara de ciorbitza...trag o bucata de muschi de porc la tava cu cartofi din care pot manca si eu o bucata de carne cu salata de varza....si oi mai vedea eu ca mai pap.

Azi...am facut miscare...adica am dat o tura mare de parc IOR pt cine cunoaste. Deci....a fost ok.

Miag sa inteleg ca ma urmezi??? Se poate sa ne luam de manutza si sa dansam de bucurie???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ina C, mie-mi trebuie slabit pentru ca am popoul mare. In rest sint ok, dar ala ma omoara. Si cum acolo este ultimul loc din care se duce slanina, inca mai am de munca. Sper sa ma reapuc de sport in curind, imi lipseste.

Referitor la "Superdieta" mie nu mi-a placut de cind am citit-o si asta pentru ca te restrictioneaza de la niste alimente de baza (proteine), chiar daca este doar pentru o saptamina-doua. O dieta care nu iti da voie sa maninci din toate grupele de alimente mi se pare neechilibrata. Sint de acord ca din anumite grupe trebuie sa manincam mai putin si din altele mai mult insa daca se zice: nu ai voie fructe sau, cum sint alte diete: nu ai voie cartofi, orez, piine, mazare, fasole.... Oricum, eu nu cred in "Dieta" ci in schimbarea stilului de a minca , schimbare care sa continue tot restul vietii. Na, ca iar m-am intins.

Ieri mi-a aparut o infectie pe piele, pete rosii care ma mincau, azi dimineata s-au mutat pe corp si s-au intins si pe fata. M-am dus la doctor si verdictul a fost: urticarie, facuta cel mai probabil de la mincare. Ceva nu mi-o fi picat bine, desi eu n-am simtit. Partea nasoala e ca mi-a dat niste pastile anti-alergice care ma fac somnoroasa si pe care trebuie sa le iau o saptamina! Partea buna e ca deja mi-au disparut 90% din pete.

Diana Mirela, va trebui s-o rogi pe Tzuni sa puna poza cu puiul de tigru. Eu nu mi-am facut.

Azi am fost la film, am vazut "Epic Movie", o timpenie haioasa.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce liniste e pe aici...sau sunteti la plimbare toate...sau prin frigider...
Eric e mai bine azi, fara febra, asa ca si eu sunt mai usurata. Am fost in vizita la nasa baietilor care a nascut recent si are o papusa de fetita de 4 sapt...si asa mi-a facut o pofta de bebe mic-mic...
De luni reiau mersul la sala. Am tras chiulul pe motiv de copii bolnavi si rusi...
Carmen, cum merge sala? Se vad ceva rezultate(nu ma refer la cantar)? Pe ce insisti mai mult?
dordia, cand mai faci un test? Cum te simti?
An-k, pe unde esti? Cum esti? Ai anuntat familia, prietenii?

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, rezultate spectaculoase n-au cum sa se vada, imi dau seama. La ultimele 10 sedinte am facut doar bicicleta (40 de minute) si aerobic (30 de minute). Atat.
Am alt tonus si ma simt mai in forma. Asta conteaza!

Ma bucur sa aud ca Eric e mai bine.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Buna seara tuturor!

Cred ca de luni voi incepe sa postez din nou meniul pentru ca nesupravegheta ma scap in buruieni.

Azi nu am servit nimic dulce insa meniul e cam ....:

md: omleta cu ceapa verde, cascaval si suc de rosii+cafea fara zahar
p:mamaliga cu brinza sarata si cas+ cirnati de casa
c:3 felii pastrama + 2 pahare vin

la capitolul sport:plimbare 11-14 si 19-21 cu +/_ 5-10 minute.

Cert este ca m-am schimbat ffffffffff mult.Eram genul care minca non stop( vara/iarna,zi/noapte), iar cind m-am lasat de fumat in 2 luni am luat 8 kg.Asa ca sunt ffffffff fericita ca sunt cu voi si va consider prietene ( imi este rusine de multe ori cind bag ceva nepermis in gura-mi se pare f bine).

Pupici, ina C

Nu am reusit concursul acesta sa dau 5 kg cum mi-am propus, dar m-am supraevaluat la stabilire target si e ffffff important ca am dat si nu am luat ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!

Cornelia Eu ma simt excelent, si cred ca pe marti mai fac un test desi...l-as face si maine dar....nu mi-am luat asa ca....o las pe luni sau marti!

Va poop si spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Va doresc o zi minunata!

ina C

Mergi la inceput