Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 26
nastad spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna seara!!!
Nu am avut net ieri asa ca...am tras chiulul. Dar am mare veste: Sunt insarcinataaaaaAm facut din nou un test azi dimineatza si au iesit 2 liniute...ce-i drept un pic mai vagi dar...sunt 2. Deci...mi-am schimbat si semnatura asa ca....gata...am reusit.
Nu renunt la concursul urmator ca vreau sa mai dau jos 2 kg pana incep sa pun pe mine si in nici un caz nu va parasesc. Voi fi alaturi de voi si voi reveni in forta....ahaaaat....dupa ce termin cu alaptatul urmatorului bb.
Va poop si cred ca mancand sanatos voi putea sa si dau 2 kg jos si voi avea si un bb sanatos.
Ps: La multi ani sarbatoritilor !!!
Diana3+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
![]()
FELICITARI!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Doina tu "mai traiesti"?Cum iti mai merge?Doruletz si Onitza sunt bine?
Nu am timp sa mor.Copii sunt bine, cresc ...timpul trece si eu imbatranesc.
Multa sanatate Deliutzei si tzie succes in toate!
Va

Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Doina cand vi sa ne mai pove ce nazdravanii face pitica?Eu ma minunez cate prostii invata Delia de la copiii mai mari.Vine acasa scoate limba,scuipa,spune "tu esti prost"..."tu esti cachi"...arata fundul.Vai de capul meu cat ma chinui sa o fac sa inteleaga ca nu e frumos ce face...dar pt ea e o distractie.
Chiar azi vorbeam cu tzutzu...Onitza ,parca , se maturizeaza prea repede.
E politicoasa, grijulie si extrem de cuminte.Mai face ea prostioare , dar chiar nu am ce sa spun.
E cuminte la gradi,invata repede , are grija de Doruletz
Am fost la tzara si mi-a atras atentia ca Doruletz are mizerie in urechi si nu m-a lasat pana nu l-am sters.
Nu te speria ,toti copii au perioade de obraznicii, o sa-i treca Deliuzei, important e sa nu faci prea mare caz din asta ca mai rau o sa faca.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
Raport:stagnare.
Va doresc o saptamana frumoasa!
LA MULTI ANI de ziua numelui!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
Prima la Raport!!! 87.700 kg....deci +300gr.offf
Nastad 
Puskin am sa intru azi de la scarbici daca am un pic detimp.
Concursul urmator propun ca zi de raport....miercurea!!!
gata am plecat la scarbici!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
mephala30 spune:
Neatza!
Raport:- 800 gr; 61.5 kg
La multi ani celor care poarta numele Sf. Imparati Constantin si Elena! 
Nastad, o saptamana usoara si tie! Pupam nazdravanii!
Tzuniiiiiiiiii, unde ai disparut soro? Sau te pregatesti pentru evenimentul ce va sa urmeze?![]()
Va astept la raport!
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Eu am propus ca zi de raport marti.
Votati cum doriti: - marti sau miercuri. Tot aia....
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Mercedes spune:
Raport -1,70 kg deci am ajuns la 80,7 kg. Se putea si mai mult dar ieri am dato in bara cu doi biscuiti cu crema , asta e.
Mie mi-ar placea ca raportul sa fie luni sau marti.
Bun, cand se formeaza echipele? incepem de azi concursul sau din 28 mai cum va fi pana la urma? eu oricum continui dieta, nu ma pot opri.
puskin spune:
Neata,
intru si eu repede de acasa, ca de la serviciu nu o sa am timp.
Raport: 70 kg, deci -1kg de la ultimul raport. Cand vine sotul desfacem sampania din frigider, sa sarbatorim -10kg
.
Doina, te pup, ai grija de tine
.
Carmen, hai ca mai avem nitel si ajungem unde ne-am dorit
. La sala ai mai fost?
Delia, ti-am ramas datoare cu reteta de painica integrala, am sa te contactez pe PM, ok? Si cu alea 2 kg nu te necaji, scapi tu de
ele.
Eu nu mai particip la urmatorul concurs, din motive de concediu/ deplasari/etc...adica nu o sa pot fi prea activa si nici nu ma voi putea concentra prea tare pe regim. Ziua de raport mi-e indiferenta, eu raportez cand vreti
.
O saptamana minunata tuturor,
Ruxandra
roxana1974 spune:
Buna dimineata. Sunt iar pe fuga. RAPORT: 59 KG. Nu-sh ce-i cu mine, dar perioada de turbulente continua. Voi veni rar saptamana asta, nu-i o noutate, iar am o delegatie. Incerc sa intru macar sa va citesc...
va doresc o saptamana frumoasa!
Roxa

Vai de capul meu cat ma chinui sa o fac sa inteleaga ca nu e frumos ce face...dar pt ea e o distractie.