Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Mai am putin si revin si eu la normal. Miercuri vin parintii,de-abia astept!

Ioana,ce bine-mi pare sa mai aud de tine..ma bucur ca ai inceput scoala. Nu-ti fa griji..asa e la inceput cu condusul.Si eu aveam zile bune si zile rele dar se merita! Sanatate Deliutei! Abia astept sa ne vedem pe messenger! Te pup!

Carmen, ce ambitioasa esti! M-ai depasit..io am ramas in urma,ba chiar cred ca am mai pus un kg-doua!Ce mai fac motaneii?

Tzuni,Delia,Mik, Doina, Sabina, Mia, An-k si restul fetelor..va salut!

Mai intru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, o saptamana usoara si tie! Pupam nazdravanii!

Multumesc!

Suntem singuri , 2 zile, dar avem o casa asa goala.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Doina, te pup, ai grija de tine .

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crystina
[
Tzuni,Delia,Mik, Doina, Sabina, Mia, An-k si restul fetelor..va salut!

Mai intru!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Raport: Stagnare, 84 de kg. S-au lipit de mine si vad ca nu reusesc sa scad. Asta e greutatea de la care am inceput a 2a sarcina.
In rest eu sunt varza, am gatul in pioneze rau de tot iar azi noapte am zacut in baiede pe la 3 pana pe la 6. Nu stiu ce e cu mine dar ma simt nasol de tot. Sunt si fff obosita. Sambata a fost ziua lui Robert(31 de ani) si am avut musafiri multi asa ca de joi am stat numai in bucatarie pana seara tarziu. Sper sa ma pun pe picioare ca altel nu mai particip la urmatorul concurs, nu ma simt in stare.
Maronicilor, imi pare rau daca v-am dezamagit! Se pare ca organismul meu nu e intr-o forma prea buna...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Tare as vrea sa-mi dea cineva un sut in fund sa ma pot apuca iar de regim.
Ma simt asaaaa grasaaa!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Nu ma mai certati ca lipsesc, ca-s grasa si abia imi pot misca fundul pana la calculator!

Am fost sambata la nunta. Am inceput actiunea pe la ora 16, ca, vezi doamne, am fost domnisoara de onoare (vesnic domnisoara ). Si in timpul slujbei de la biserica , smecher nevoie-mare, preotul s-a apropiat de mine si mi-a dat sa sarut crucea in timp ce-mi spunea "hai, fetitzo, ca azi-maine tu urmezi!" Si io, ca proasta, am pupat crucea razand in hohote! Auzila el: "Fetitzo"! azi-maine fac 32 de ani si el ma ia cu "fetitzo"...

La nunta am dansat de m-am spart, am ras, am cantat.... Ce mai, m-am simtit bine. Si am balotat pe masura: de la covrigeii din deschidere, pana la ciorba de "amin". Ca doar nu era sa le las pe masa....pacat de munca bucatareselor, nuuuuu?

Raportul nu-l dau azi ca am uitat sa urc pe cantar azi dimi.

Revin.

Tzuni - Elena - Constantina

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu ca de obicei pe fuga pe subiect luni dimineata la raport: 57.1 KG. Cu alte cuvinte mai am 1 Kg pana la tinta. Nu cred ca se mai poate da jos pana duminica (plecam in concediu), dar cred ca arat mai bine acum decat altadata la aceeasi greutate.

Am facut sport 5-6 zile pe saptamana si saptamana trecuta am fost de 4 ori la impachetari la termocuverta/tunel cu infrarosii. Si se simteeeeeeeeeee la greu, coapsele mele arata mult mai bine. Am fost si azi dimineata si ma duc in fiecare zi pana duiminica.

Combinatia de mancat cu grija, sport si impachetari si-a spus si de data aceasta cuvantul: cad pantalonii de pe mine. Ei, acum poate sa inceapa concediul...

Sper sa mai reusesc sa intru pana plec. Va pup!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Raport: Stagnare, 84 de kg. S-au lipit de mine si vad ca nu reusesc sa scad. Asta e greutatea de la care am inceput a 2a sarcina.
In rest eu sunt varza, am gatul in pioneze rau de tot iar azi noapte am zacut in baiede pe la 3 pana pe la 6. Nu stiu ce e cu mine dar ma simt nasol de tot. Sunt si fff obosita. Sambata a fost ziua lui Robert(31 de ani) si am avut musafiri multi asa ca de joi am stat numai in bucatarie pana seara tarziu. Sper sa ma pun pe picioare ca altel nu mai particip la urmatorul concurs, nu ma simt in stare.
Maronicilor, imi pare rau daca v-am dezamagit! Se pare ca organismul meu nu e intr-o forma prea buna...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Multa sananate!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

minus 1 kg, adica 60!

Mergi la inceput