Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 28
cornelia_laura spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Constantin si Elena
!!Si mamica mea e Elena, sa-mi traiasca!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
DianaR spune:
Raport, inapoi la 51.
La multi ani Elenelor si Constantinelor!
Ieri am sarbatorit pruncii ca norocul am avut parte de vreme frumoasa, chiar dupa ce am terminat cu gratare, mot, turta, torturi lumanari etc s-a pus pe ploaie. Ar fi fost minunat sa mai tina vremea buna pana mai tarziu dar a fost bine si asa. O sa pun si poze zielele urmatoare.
Dordia, felicitari ptr sarcina!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
doroty spune:
Buna dimineata!
Raport final: 73.5 kg, adica -1 kg.
Nu am reusit sa-mi ating tinta de 73 si pentru ca sambata am sarbatorit-o pe strabunica mea si am mancat vreo 7 clatite si am baut muuulta bere.
Noroc ca berea a fost pe post de laxativ si mi-am petrecut 2 ore din noapte in baie.
Cornelia, sanatate multa si nu iti forta organismul.Sa-ti traiasca sotiorul!
Diana Mirela, felicitari pentru kg pierdute.Nu am retinut cum le-ai pierdut si de aceea as vrea sa mai repeti, te rog,stilul abordat.
LA MULTI ANI! celor care poarta numele sfintilor serbatoriti azi dar si celor care ii sarbatoresc pe cei dragi!
andre_ea spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor de azi, Constantin si Elena!
Dordia, felicitari pentru sarcina!
DianaR, la multi ani gogosicilor! Ma bucur ca v-ati distrat bine.
Eu n-am reusit inca sa ma mobilizez. Raport: 52.3 kg. Doar 1.5 kg slabite in concursul asta. De fapt, sunt exact unde eram inainte de Paste, tot ce am slabit este surplusul de la sarbatori
. Cum sa fac sa revin la ambitia de odinioara?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mimi_dumy spune:
Hello, hello
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele de Sf Constantin si Elena!!!
RAPORT FINAL : 70,2 kg , - 600 g, un total de 4,3 kg date jos in concursul acesta.
DianaR, la multi ani pentru pitici, sa creasca mari si sa fie sanatosi. Ce a ales Timeea de pe tava?
Felicitari fetelor care si-au atins targetul.
Eu o sa sar peste urmatorul concurs, am licenta in iunie. O sa intru saptamanal sa mai dau raportul.
Va pup.
Andre_ea -DianaMirela - Adameasca - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
alma_n spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena! 

Ultimul raport 65 kg. Din pacate, nu am reusit sa ating tinta de - 3 kg, oprindu-ma la - 2,5 kg.
Scuze echipa!
ina C spune:
Buna, fetelor!
Raport final: -0.500 kg, total - 3 kg.Sunt foaaarte multumita, in conditiile in care nu prea m-am abtinut de la nimic concursul asta.
ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
mamica dulce spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor si derivatelor lor!!!!

Raportul meu foarte slab saptamana asta(din cauze nestiute si nebanuite ca eu am facut tot posibilul sa scad) e de -200g,deci 80.300 kg.
Raport final -2,7 kg si sunt extrem de dezamagita.A mers tare greu desi m-am tinut de treaba,nu am sarit calul cu nimic,nu am mancat dulce,nu am mancat seara,nu am mancat gras sau interzise(fast-food)...am incercat un stil de viata sanatos cu multe legume,lactate,putina carne si fainoase.
De azi am inceput daneza si o tin pana scap definitiv de prefixul 8 la kile.Sunt doar cateva sute de grame,dar cantarul se incapataneaza sa nu treaca de prag.
Rosioarele-cum stati?Poate n-am castigat concursul,dar important e sa fiti multumite de munca voastra.
Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa.
ps: e deja pagina 19 si peste vreo ora plec in oras la gradinita,mai pot intra abia spre seara..ce sa fac?deschid subiect nou acum sau nu-i bai daca se scrie si pe pag 20 pana apuc sa deschid?
EDIT: Carmen,acu am vazut ca ai propus zi de raport marti,ooo,ce bine!!!
,atunci nu trece ce am scris mai inainte,astept pana maine ca am o presimtire ca e mai bine cu daneza,ok?
Felicitari pentru raportul bun!!
RUXI-felicitari!!!Sa-ti priasca sampania,o meriti!!!!Asta o sa fac si eu la 75 de kile!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
nastad spune:
DIANA , sa-ti traiasca puisorii!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Delidana spune:
La multi ani pentru toata lumea care isi serbeaza astazi ziua de nume. 
Raportez: 68 kg, deci -1 kg. Bine c-am scapat de el. ![]()
Azi ma simt umflata, nu stiu de ce dar sper sa-mi treaca...
Si eu sint de acord ca raportul sa se dea marti.
Care este echipa cistigatoare? Haideti ca pregatesc
!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie