Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 9
Alé spune:
Chantal, saruma de grija. N-am hemoragie in adevaratul sens al cuvintului, ci e ceva pe acolo care inca singereaza putin. Ti-am spus, nu curge singe rosu, ci doar secretia e maronie, ca atunci cind de termina CM... Nu beau ceai de cretisoara, ci pun tinctura in apa.
Uite www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/products%7CdisplayProduct/id_51/catID_38/Tinctura-de-cretisoara.html" target="_blank">aici prospectul, ca sa te lamuresti mai bine. Data trecuta am singerat 10 saptamani, caci de abia atunci am avut primul CM normal si pina atunci tot asa m-am chinuit, dar tot cu cretisoara am invins.
Cu coagularea n-am probleme, iar data trecuta nu s-a oprit nici cu hemostatice. Deci de belea.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Laura Ioana spune:
Mina multumesc, mult, mult Sa dea Dumnezeu sa treci peste toate problemele, analizele sa fie bune si sa o poti lua de la inceput!
Ale tare-mi pare rau ca ai in continuare sangerare. Data trecuta parca sangerai duminica sau ma insel? Offf! Bine faci ca te apuci de tratamentul cu cretisoara mai devreme, sper sa isi faca efectul cat de curand! Te pup tare!
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Alé spune:
Duminica ma apuca???? iete ca m-am ramolit! am zis ca o sa caut in urma, sa vaz ce si cum aveam atunci.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Laura Ioana spune:
Ale poate gresesc! Asa parca tin minte, ca te apuca sangerarea duminica, ptc intr-o duminica pierdusesi sarcina Imi cer scuze daca am incurcat persoanele
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
blueeyes2003 spune:
Fetelor cred ca despre Flavia era vorba,sper sa nu gresesc!
Imi pare rau Ale ca trebuie sa treci din nou prin exact aceleasi chestii.
Pup toate fetele mele dragi!Mi-a fost dor de voi!
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
Laura Ioana spune:
Mirelus sper ca totul e bine cu mama ta!
Da, e posibil sa fie vorba dr Flavia! Neuronii mei imi joaca feste, dejaAm incercat sa ma uit si eu la primele capitole, dar e prea dureros si mi s-a facut rau!
Va pup
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Pepsi spune:
sicuta, bafta mare in cumpararea casei, am sa pun poze imediat ce e totul terminat si aranjat! sa stii ca nu sintem pregatite psihic niciodata ptr o noua pierdere, orice am face si oricit am astepta!iar dupa ce ramii gravi dupa o pierdere te vei intreba pina in ultima clipa oare e ok!cel putin eu, si acuma imi fac mari griji, ptr ca am burta muult prea mica, fata de ce am avut cu Dominic si uite asa te stresezi cind nu misca, etc, pina nu-l tii in brate.....apoi, dupa ce-l ai incepe stresul care de fapt mi se pare cel mai mare si mai greu!sa nu pateasca ceva, sa nu fie lovit de o masina, sa nu se imbolnaveasca, sa nu-l pierzi.....
dana, dupa pierdere si eu aveam cosmaruri urite....asa sa fii plina de speranta ca totul va fi bine!si eu vreau trei copii....
laura, merci mult iubito de urarile de sanatate, am vorbit cu prietena mea medic si mi-a zis ca dupa nastere trebuie neaparat sa facem investigatii!of, da mai am putin si scap de o grija vor aparea altele, dar fiecare etapa pe rind!ce mult ma bucur ca esti bine!
michelle, iubito, hai capul sus, nu te lasa tu invinsa asa usor! ai incercat doar 2 luni, si alea cind venea perioada fertila iti era frica si o cam sareai! nu dispera, e o etapa, ai prins numa bine curaj, esti pe drumul cel bun, si luna asta nu-l mai scapa pe sot din ochi in perioada fertila, imi aduc aminte cum zicea cristina, ca ea a facut teste de ovulatie si totul calculat si a reusit!e ff bine ca nu mergi la lucru, ptr ca asta e un stres in plus, trebuie sa mergi des la medic, ai nevoie de odihna!da-i in cap fricii , e atit de trist tot ce se intimpla.....unii isi cresc copii mari, sint parinti buni, isi iubesc copii, si uite ca se intimpla accidente de masina....azi ii ai miine nu-i mai ai!nu te mai gindi la ce e mai rau, mergi inainte!sint alaturi de tine!bineinteles ca vei cunoaste intr-o zi cum este sa doarma un copil cu tine in pat(si sa faca si pisi in plus) nu te las eu sa fie altfel!te pup tare si te string in brate!
mirela, cum e mama ta? luni o opereaza? bafta mare de tot, sanatate multa!
dany, asa este nimic nu e mai important ptr mine decit copii, inainte eram o femeie de cariera, copii erau ca ceva normal care venea in viata mea, tot timpul am vrut 3, acuma, de cind cu pierdera prioritatile s-au schimbat, in sensul ca nu ma mai intereseaza DELOC cariera, as sacrifica tot ptr copii, de aceea ma si bate gindul ca la anul sa nu ma intorc la munca dupa maternitate, totul depinde de veniturile sotului, sau daca ma intorc sa o fac la timp partial!bine faci ca nu mai astepti, spor la bebe!nu pot sa te ajut cu intrebarea ca nu stiu ce este medicamentul ala!
irenne, bravo, ma bucur mult ca analizele sint bune!e bine ca esti putin mai optimista!cu jobul nu mai am mult, daca nu era sotul cel pe care trebuia sa-l formez plecam de mult in concediu...cu hernia, dupa unul din cei mai buni medici din Timisoara in materie, nici nu aveam voie sa am copil.....risc de paralizie, si daca tot o fac, sa fie sub MARE supraveghere medicala......ce crezi, inconstienta din mine...la Dominic nu mi-am facut griji desi am luat multe kg care imi apasau pe coloana, cind am vorbit cu medicul meu despre asta, mi-a zis ca asa e la toate femeile gravide, nu m-a luat in serios, apoi, am facut aquafitnes si aia m-a ajutat enorm, dar vezi tu trebuia sa fac teste aprofundate....dar acuma dupa ce nasc nu ma mai las asa, ca nu vreau sa paralizez cumva, si poate mai vrem un bebe, asa ca tre sa rezolv cu durerea asta de spate!numa bine iti doresc!
ella, si mie imi pare rau ca testele sint negative, chiar ma gindeam ca poate ne dai o veste buna dupa investigatie!
dana, e greu oricum, indiferent de cit de mare a fost sarcina, sau daca am pierdut copilasul dupa ce l-am nascut, fiindca nu exista ceva care sa masoare durerea, fiecare sufera, si a suferit o pierdere, e ceea ce ne uneste pe toate, aceasta durere a pierderii ceva scump ptr fiecare dintre noi!si eu ma gindesc ca bebe meu ar fi avut 4 luni acuma.....dar faptul ca nu l-am vazut cred ca, sau cel putin ptr mine, e mai usor sa merg mai departe, decit ptr fetele care si-au vazut puii, care erau sanatosi, si care din neatentia si imbecilitatea medicilor si-au pierdut copii sanatosi! asta cred ca m-ar termina si pe mine!
ale, eu, dupa chiuretaj, mai bine de 1 luna jumate in fiecare duminica singeram, eram disperata,si era asa cum spui tu ca un sfirsit de ciclu, mai ales ca la 1 saptamina dupa chiuretaj am ajuns cu o mare hemoragie la urgenta! ma dispera deja singerarea aia care era ca un fel de aniversare neagra, ca duminica avusesem chiuretajul! medicii mi-au spus ca din cauza ca nivelul hormonal nu e inca bun, ca pina se regleaza ii trebuie ceva timp.....sanatate multa sa ai, si sa nu mai suferi fizic macar!
mina, ma bucur f mult ca ai intrat, imi era dor de tine, si mesajele tale, bucura-te de Bogdan, copil frumos ce e, iti doresc din suflet sa fie bine data viitoare, si sa-ti iasa bine analizele!
acuma, am vazut ce ati scris, laura cred ca de mine era vorba iubito cu duminica!
laura, ia vezi ca vin cu bita pe tine, nu mai citi tu primele capitole, mergi inainte, vai doamne, cum sa ti se faca rau, ai grija de tine, lasa supararile, ai avut parte de destule pina acuma!gindeste-te la carabusi la visuri frumoase, mergi inainte cu toata forta si vointa ce o ai, si stiu ca o ai, ca mi-ai dat si mie din ea! DE DATA ASTA VA FI BINE!
va pup pe toate, duminica placuta!
Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
blueeyes2003 spune:
Laura iti multumesc,maine este ziua cea mare.Sper din suflet sa fie totul bine!
Am vazut ca simptomele de sarcina isi fac aparitia si sper ca acum esti mai linistita.Numai bine iti doresc!
Si eu am vrut sa caut ceva in capitolele anterioare si am nimerit in perioada in care eram insarcinata si am intrat pe ticker,cica acum ar fi trebuit sa fiu in 23s si 4 zile.Off!!!Cine m-a pus sa apas pe tickerul ala?
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
msemcu spune:
dragi fete minunate, sint sora lui mari si va dau vestea cea mare si cea buna mai devreme decit credeam: azi dimineata pic, poc si puc au devenit oficial maia, mara si petra
Mari 34+
Chantal spune:
Ale, multumesc pentru prospect. Iti doresc sa aiba efect tratamentul cat mai curand si sa fii bine.
Flavia, nu stiam ca ai probleme cu spatele. Offf... Dar si doctorii astia, exagereaza de multe ori cand nu e cazul iar cand ar fi cazul sa-ti dea mai multa importanta nu o fac si ajungi rau. Tu deja ai 2 copii si n-ai patit nimic, daca te luai dupa medicul ala din Timisoara ramaneai fara. Felicitari ca ai fost si esti o curajoasa si stii ce vrei cu adevarat de la viata! Tine-o tot asa!
Mirela, tin pumnii sa decurga bine operatia mamei tale.
Laura deja au inceput simptomele? Nasol dar macar poti sta linistita ca totul decurge cum trebuie.
Cristina Ana, cum esti? Mai ai contractii? Sper ca s-au mai linistit.
Michelle