Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 10
msemcu spune:
revin cu detalii: lui Mari i s-a rupt apa pe la 5, iar pina la 6 jumate au aparut si contractiile. La 8.50, 8.55 si 8.57 au fost scoase pe rind fetele. sint sanatoase toate patru, piculetele au 2.200kg, 1.800kg si tot 1.800kg, respira singure si pling de mama focului cind vine tati in vizita. sint inca puse la oxigen, dar toata lumea spune ca sint bine. Mari incearca sa se puna pe picioare, ca vrea sa ajunga cit mai repede la cele 3 gogosici. atit deocamdata, speram ca totul sa mearga bine in continuare. nu va mai spun ca eram precisa ca ziua de 13 o sa ne fie cu noroc:)
Mari 34+
msemcu spune:
va doresc tuturor numai bine si sa aveti parte fiecare de bucuria cea mai mare,un bebelus (sau mai multi).a, Flavia, ai avut dreptate cu visul, a fost o multime de lume in sala :)
Mari 34+
Laura Ioana spune:
Felicitari, Mari!!!! Bine ati venit Maia Mara si Petra Sa fiti sanatoase, fericite si ascultatoare Mari, draga mea, felicitari din inima! Recuperare rapida si sa ajungi cat mai repede cu fetitele acasa
Edit: sa inteleg ca a nascut natural? Mari inca o data te felicit!
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
mariana_1976 spune:
Mari am asteptat cu atita emotie aceasta veste!
Multa sanatate tie si celor mici,refacere rapida,sa creasca mari si cuminti si sa fiti intotdeauna o familie fericita!
Inainte sa cunosc exemplul tau nu prea aveam incredere in metodele naturiste dar tu mi-ai dovedit ca se poate!
Sper ca in curind tot mai multe dintre voi care au pierdut o sarcina sa aduca vesti cu 2 liniute si celor care sunt deja gravidute le urez o sarcina asa cum spera!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Michelle81 spune:
Msemcu-Felicitariiiiiiii pentru PRINTESE!!!!!Sa fie sanatoase si voinice si tu sa te faci cat mai repede bine,sa vii acasa cu micutele!Ma bucur fff mult pentru tine!!!!!!!!!!
SUFLETEL te asteptam
ancadragoman spune:
A nascut Mari minunile???????
Sa fiti sanatoase si recuperare rapida
Asteptam pozici cu printesele
anca 14+
Maria
poze
Michelle81 spune:
Pepsi-iti multumesc atat de mult pentru cuvintele tale de incurajare si pentru grija ta!Era sa renunt ca simteam ca nu mai am puterea sa sper in fiecare luna si sa fiu dezamagita apoi,insa TREBUIE sa merg inainte ca nu am ce face,mai am momente cand imi vine sa renunt si poate daca nu ati fii voi as renunta si nu as mai incerca!TU esti urmatorea iti dai seama ca in cateva saptamani il vei tine pe puisor in brate?Tu si fetele care au nascut ne-ati facut sa vedem ca SE POATE!!!Iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine!Ai grija de tine si sa dea Dumnezeu sa ajung si eu sa va povestesc "nazbatii"de-ale copilasilor mei!
SUFLETEL te asteptam
Idaira spune:
Felicitari pt tripla mamica,multa sanatate la taote si recuperare grabnica!
Mirelush ,multa multa sanatate pt mami tau si sa dea DD sa iasa bine operatia!
Michelle ,trebuie sa mergem inainte si sa speram ca poate intr-un viitor nu prea indepartat vom fi si noi mamici! O meritam din plin dar probabil ca n-a venit si timpul nostru...Un lucru e cert numai DD stie daca se va intimpla sau nu,noua ne ramine sa facem tot ce ne sta in putintza.Te imbratisez si fii mai barbata!
Liana30 spune:
Felicitari, Mari!!!! Bine ati venit Maia Mara si Petra
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cristina_ana spune:
FELICITARI MARI!!!!!!!!
BINE ATI VENIT PE LUME MAIA, MARA SI PETRA, SA FITI SANATOASE, FERICITE, NOROCOASE SI SA ADUCETI NUMAI BUCURIE IN SUFLETELE PARINTILOR!!!!
Cristina, 27+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE