Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 8
Michelle81 spune:
Sicuta13-imi pare rau...e greu cand ne gandim cat timp ar fi avut copilasii nostrii acum....NU ABANDONA ACUM te rog,te vei chinui mai mult daca renunti sa mai incerci!Va fii din ce in ce mai greu crede-ma!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Chantal-e ingrozitor prin ceea ce ai trecut si sper ca iti vei gasi puterea de a merge mai departe!stiu ca simti ca nu mai are nici un rost viata asta,ca luptam atata pt bebe si nimeni nu ne da nici o siguranta dar stiu ca trebuie totusi sa luptam asa avem sanse sa ne implinim visul,daca nu luptam si renuntam nu mai avem nimik!Copilasii nostrii sunt sus,sunt sigura ca ne privesc in fiecare zi si vor sa fim fericite!Acum e imposibil sa fim fericite dar un copilas ne va aduce alinare in suflet sunt sigura...nu ne vom uita nicioadat ingerasii si putinele clipe petrecute cu ei dar de dragul lor trebuie sa avem grija de noi sa nu ne distrugem!
SUFLETEL te asteptam
dan_ny spune:
fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva: care ati trecut printr-un chiuretaj, vi s-a prescris cumva si arthrotec? am inteles ca este pt eliminare si mai sangerez putin cat timp il iau.. stiti ceva despre el?...si cam la cat timp ar trebui sa vina cm?
eu saptamana viitoare merg la control si sper sa fie totul ok.
elaa spune:
Chantal, stiu povestea sarei, am urmarit-o cu sufletul la gura in acea perioada, si m-am bucurat de fiecare data cand citeam vesti bune, referitor la medicii de aici ...stiu ca nu sunt buni, stiu ca spitalul nu-i deloc dotat, chiar si medicul care mi-a urmarit sarcina trecuta ia spus sotului ca un copil nascut prematur nu are sanse de reusita in spital, dar din pacate nu pot face prea multe deocamdata, am zis ca daca tot nu-i dau de capat pana in toamna, atunci o sa ne urcam in masina si eu si sotul si o sa stam vreo sapt. in Tm, si poate atunci gasim rezolvarea, dar pana atunci am convenit cu acest medic, sa fac investigatiile in gl sii trimit lui toate rezultatele si el imi spune ce am de facut pas cu pas....asa ca ma rog sa dea rezultate . mai ales ca si el e constient ca acest stres e daunator, dar sper sa reusesc sa ma detasez intr-un final.
...va pup si am sa ma retrag de pe forum pana luni, ptr. ca ma pregatesc ptr. sot, a lipsit 3 zile de acasa si cand vine cu siguranta o sa iesim la soare la plimbare...si macar nu mai sufar asa tare ca-mi vine cm si luna asta.
va pup si va iubesc.......si trebuie sa reusim
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
danangie spune:
DANNY nu cunosc medicamentul asta....poate te vor ajuta fetele din Ro......CM am inteles ca iti va veni de la 21 la 45 de zile. Depinde de corpul tau. Si eu sper sa-mi vina cat mai repede ca sa-si revina corpul. Si CM sa-si inceapa treaba cum trebuie. Asa cat mai curand voi avea unde verde.Multa sanatate.
POZELE MELE
Alé spune:
Artrothecul este un antiinflamator care contine si o cantitate mica de hormon (misoprostol) care produce contractii si deschiderea colului. Este de preferat unui antiinflamator obisnuit, cum ar fi diclofenac sau Ketonal, pentru ca are dublu rol - reduce inflamatia locala provocata de chiuretaj si curata si uterul de eventuale resturi. Deci poti sa-l iei linistita.
In rest, va pup pe toate si sa fiti bine, si cu capul si cu inima. Io nu sint in stare de incurajari deosebite, caci eu insami sint cam jos... Singerez in contiuare, destul de putintel, asa, suficient cit sa ma umplu de nervi. Nu e CM, ca nu-i singe curat, este numai secretia maro inchis, aproape negru. Aia e... O sa bag iar o tura de cretisoara, ca ma scoate din minti...
Sint amarita si cu catelu', n-a luat decit 200 de grame intr-o saptamina, nu se omoara cu mincatu... Altfel, e bine, e jucaus, doarme mult, face pp si kk normal... E greu sa fii mama, zau...chiar si de catel...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
ladymina77 spune:
Va salut din nou fetele mele dragi,in sfarsit mi-am luat inima in dinti si mi-am zis ca redeschid putin forumul dupa o pauza relativ scurta.
In primul si in primul rand tin sa va multumesc ca v-ati gandit la mine,in special Flaviei si lui Michelle.Apoi vreau sa spun ca tare m-a intristat vestea pierderii sarcinilor si ma refer aici la Liana si Ale.Imi pare nespus de rau si acum dupa ce am citit prin ce ati trecut realizez ca durerea mea a fost "mica" fata de cea pe care ati avut-o voi.Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe.
Acum sa revin la mine,dupa sarcina pierduta au aparut cateva probleme in viata de zi cu zi (se exclude prb cu sot,familie sau altceva),in fine am trecut si peste astea si una peste alta parca mi-a fost un pic mai usor decat data trecuta cu pierderea sarcinii.Avand altele pe cap mi-a iesit fara sa vreau aceasta durere din suflet pe moment,tocmai de aceea atunci am hotarat sa ma rup putin si de forum pt ca imi facea oarecum "rau".Momentan n-am ajuns sa-mi fac analizele (torch),asta mi-a zis medicul sa o fac neaparat si numai dupa ce am rezultatele sa merg la el.L-am intrebat cand am fost la control dupa chiuretaj daca pot fi cumva cauze hormonale si mi-a spus ca in nici un caz,mai ales ca avusesem si Duphaston-ul.In fine a trecut deja o luna,curaj sa o i-au de la capat nu am ,sa vedem ce o fi la analize,ideea e ca probabil prin septembrie daca o sa stau mai bine cu psihicul sa mai incerc.Inca nu stiu...
In rest ce pot spune decat faptul ca ma bucur in fiecare zi de Bogdan si ca suntem bine cu totii si sanatosi,celelalte sunt trecatoare.
Va pup si va doresc tot binele din lume.
O sa va citesc din cand in cand ,de intrat nu cred ca o sa intru f des pt. ca sunt convinsa ca iar o sa ma apuce "nerabdarea" aceea care ne da tarcoale cand ceva nu ne iese si prefer sa evit.
Pupici
AAAA si era sa uit ,motivul pt care am scris totusi astazi este sa o felicit din INIMA pe Laura-Ioana si sa-i doresc tot ceea ce isi doreste si ea "un BEBE frumos si sanatos"
mina
danangie spune:
LADY mult curaj si sa dea Domnul sa te ajute sa-ti tii si tu bb in brate....cat mai curand.
ALE imi pare rau de starea ta...si eu sunt intr-o pasa proasta. dar poate si pentru ca ma plictisesc acasa.
POZELE MELE
Chantal spune:
Ladymina, ma bucur ca ne-ai scris. Te inteleg ca vrei sa intri mai rar pentru ca uneori am si eu senzatia asta ca ideea de a avea un copil devine prea obsesiva daca citesc ce scrie pe forum. Toata lumea vorbeste aproape exclusiv despre copii aici, n-ai cum sa nu-ti intre si tie in cap aceeasi idee. Iar cand esti cu psihicul la pamant si incerci sa nu te mai gandesti la asta, numai asta nu-ti lipseste sa auzi vorbindu-se de copii la tot pasul. Acum am reusit cat de cat sa ma detasez, sper ca voi reusi sa o fac si in continuare. Oricum, m-a ajutat mult sa stau de vorba cu fetele de aici si-mi face placere in continuare, de aceea continui sa intru. Plus ca m-as simti nerecunoscatoare ca dupa ce am fost ajutata sa dau bir cu fugitii, Poate reusesc si eu sa ofer un pic de ajutor altora asa cum si mie mi-a fost oferita o mana de ajutor atunci cand mi-a fost greu. Numai bine iti doresc si sa ne mai scrii din cand in cand, atunci cand te simti tu pregatita.
Ale nu stiu ce sa zic despre sangerare. Ai cumva probleme cu coagularea sangelui? Te rog sa nu te superi ca te intreb. Nu stiu nimic despre ceaiul de cretisoara, dar am in casa tinctura de muguri de tuia si scrie ca e indicata pentru hemoragiile uterine. Poate te-ar ajuta, desi dupa cum spui tu, nu seamana a hemoragie problema cu care te confrunti. Medicii ce zic?