Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by sicuta13
Luna aceasta ar fi avut un anisor

Sicuta draga, fetita mea luna asta pe 7 ar fi implinit 9 luni. Nu pot sa nu ma gandesc la asta, la ce ar fi stiut deja sa faca la varsta asta. Danangie, vezi ca si tu te gandesti la cat ar fi avut bebe, nu se poate sa nu o faci, si bebe tau a fost mic, daramite noi care am avut un copilas marisor, nu stiu despre Sicuta dar eu mi-am vazut fetita, a trait 2 zile, e imposibil sa nu te gandesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Va multumesc fetelor pentru cuvintele voastre,sper sa fiu din nou mai optimista dar uneori imi vine atat de greu...

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Danangie-nu m-ai suparat cu nimik.Ma bucur ca gandesti putin mai optimsit,incerc si eu dar cateoadata mi-este frica ca nu voi avea un copil sanatos in brate,ca toata "lupta"asta,stresul sunt in zadar...Sper si eu ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne ajute sa ne daruiasca copii sanatosi!
Sicuta13-stiu ca trebuie sa speram ca doar asta ne-a mai ramas...insa e atat de greu!!
Mirela-ii doresc mamei tale insanatosire cat mai rapida si tie putere sa treci si peste aces moment greu!
dan_ny-ma bucur mult ca vrei sa incerci din nou de luna viitoare!Sa ne ajute Dumnezeu pe toate fetele!
IreneCam-incerc si eu cat pot sa nu ma mai stresez atat si sa depasesc frica asta care ma chinuie insa e atat de greu.Incerc sa-mi pastrez optimismul insa ma gandesc la fetita mea,la cat am sperat ca va fii totul bine,cat de optimista am fost si nu mi.a ajutat cu nimik...
Jojo_miha-multumesc pentru incurajari,te cred ca iti este greu dar ai sa vezi ca in cateva luni iti vei tine bebikul in brate sanatos,ai sa vezi!Da sunt atat de descurajata ca nu am ramas gravida desi incerc de doua luni,daca nici luna asta nu voi ramane chiar ca ma voi descuraja de tot !
Chantal-aceeasi harababura este si in capul meu,vreau sa raman dar mi-este atat de frica sa nu se intamaple din nou...si cand vad ca trece inca o luna si nu raman ma ingrijorez rau de tot...Ai dreptate:este un cosmar ceae ce traim!Iti doresc multa putere si daca nu te superi ca iti spun,iti doresc sa raman cat ami repede gravida,o sa fie totul bine de data asta!
remaliss-ai facut testul?te asteptam sa ne scrii!
Ladymina-ce mai faci?sper ca ai gasit puterea de a merge mai departe si sper din suflet ca esti bine!Poate ne mai scrii sa stim cum mai esti!
Chiar ca este fff liniste pe aici in ultimul timp...
Va pup pe toate fetele!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna dragele mele, nu am mai scris de mult, dar v-am citit zilnic, sunt de cateva zile tot in butoi si am preferat sa astept sa ies...dar se pare ca nu prea reusesc, dupa cum va mai spuneam am facut HSG luna asta, si medicul de aici spune ca am usoare sinechii si ca ar trebui sa-mi faca histeroscopie, bineinteles ca nu am crezut-o pe dr. si am trimis radiografia la un medic gineco. in timisoara(e o cunostinta in care am toata increderea)...si ma sunat ieri sa-mi spuna ca a primit radiografia si sa stau cuminte ca uterul meu e perfect normal......,deci iar am luat-o pe un drum gresit...adica niste dr incompetenti, care vor doar sa ne ia banii si atat. Am facut si monitorizarea ovulatiei care prin z16 era un folicul de 22 mm, iar in z21 cand am mai facut o echo, se sparsese.....dar se pare ca tot nu a fost de ajuns ca sa fie bebe, zic asta ptr. ca sunt deja z31-32 cm nu a sosist, dar am facut vreo 2 teste si ambele sunt negative, deci vine cm dar s-a dereglat ca si luna trecuta cand a venit pe la 33 zile, si uite asa toate astea m-au bagat din ce in ce mai adanc in butoi......nici nu stiu ce sa mai fac luna asta, ba spun ca las totul sa se intample de la sine.....ba ma gandesc ca am sa pierd o luna
va pup pe toate si sper sa vin si cu vesti bune

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elaa

Buna dragele mele, nu am mai scris de mult, dar v-am citit zilnic, sunt de cateva zile tot in butoi si am preferat sa astept sa ies...dar se pare ca nu prea reusesc, dupa cum va mai spuneam am facut HSG luna asta, si medicul de aici spune ca am usoare sinechii si ca ar trebui sa-mi faca histeroscopie, bineinteles ca nu am crezut-o pe dr. si am trimis radiografia la un medic gineco. in timisoara(e o cunostinta in care am toata increderea)...si ma sunat ieri sa-mi spuna ca a primit radiografia si sa stau cuminte ca uterul meu e perfect normal......,deci iar am luat-o pe un drum gresit...adica niste dr incompetenti, care vor doar sa ne ia banii si atat. Am facut si monitorizarea ovulatiei care prin z16 era un folicul de 22 mm, iar in z21 cand am mai facut o echo, se sparsese.....dar se pare ca tot nu a fost de ajuns ca sa fie bebe, zic asta ptr. ca sunt deja z31-32 cm nu a sosist, dar am facut vreo 2 teste si ambele sunt negative, deci vine cm dar s-a dereglat ca si luna trecuta cand a venit pe la 33 zile, si uite asa toate astea m-au bagat din ce in ce mai adanc in butoi......nici nu stiu ce sa mai fac luna asta, ba spun ca las totul sa se intample de la sine.....ba ma gandesc ca am sa pierd o luna
va pup pe toate si sper sa vin si cu vesti bune

Ela

Imi pare rau ca testele sunt negative,nu stiu ce sa mai zic dar te inteleg in parte asa si eu spun ca las totul de la sine dar cand vad ca inca o luna trece si nimik sunt dezamagita rau..Bine ai facut ca ai trimis radiografia si la un alt medic si bina ca totul e in regula!Imi pare rau ca ti s-a dereglat ciclu din nou.As vrea sa iti spun"lasa stresul deoparte ca stresul e de vina"insa cunosc pe propia piele cat e de greu sa stai relaxata si sa nu te stresezi!Sper sa ramai cat mai repede gravida,stiu cat de mult iti doresti!!!te pup si te imbratisez cu mult drag!Apropo Laura Ioana spunea de ceva ce a aajutat-o sa ramana mai repede gravida,poate te lamureste ea.Eu mai astept o luna si daca tot nimik o dau pe teste de ovulatie si poate ma mai duc odata la medic!te pup dulce!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CHANTAL....da e greu mai ales ca in cazul tau.....eu nu stiu daca mi-as mai fi revenit.....aveti dreptate.....doar ca incercam sa intind o mana....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

BUNA dragele mele!
As vrea sa pot face ceva ca niciuna dintre voi sa nu mai fie trista...
CHANTALnu mai spune ca a nu avea copii este un insucces.Stiu ca noi toate avem momente cand simtim ca ce s-a intamplat e un esec al nostru si e tare chinuitor.Adevarul crud e ca viata si moartea nu depind de noi...Nu te supara, ultimul lucru pe care il doresc e sa te intristez cu ceva neinspirat scris de mine. Dar ma doare sufletul cand stiu ca esti trista...Nici eu nu stiu clar ce vreau in privinta lui bebe, dar incerc sa merg mai departe si vreau sa cred ca lucrurile se vor clarifica de la sine, ca se vor "aseza" in final, ca nu voi mai fi confuza si voi stii ce am de facut. Te imbratisez si sunt alaturi de tine.
MICHELLE, ma tot gandeam ce te-ar putea ajuta sa starile depresive...Nu sa uiti, ca nu poti, dar sa te gandesti mai putin. Daca ai lucra ceva usor, poate part time sau, stiu eu, te-ai inscrie la niste cursuri de...ce iti place tie, crezi oare ca te-ar ajuta? Adica ar face oare asteptarea mai putin chinuitoare?
REMALISS, unde esti fatutza????Sper ca esti bine...

Fetelor va pup pe toate! Ma iertati ca nu va mai scriu la fiecare, dar s-a facut pranzul cel mare si eu nu am facut nimic prin casa...Fug sa!!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

michelle iti multumesc frumos ca-mi esti alaturi si te imbratisez si eu cu drag, referitor la retete...din pacate nu merg la fel la toata lumea, vreau sa spun ca tare ma mai asteptam sa raman insarcinata luna asta, ptr. ca toata lumea mi-a spus ca dupa o HSG sigur se intampla fericirea, mai ales ca nu am trompele infundate, dupa ce am mai mers si la monitorizare si am vazut ca a ajuns foliculul la 22 mm si endometru era bun, am zis ca gata, chiar e de bine........dar se pare ca altceva lipseste, am sa trimit si sotul sa mai repete spermograma luna asta, si se pare ca a gasit medicul din tm si explicatia....ca se sparge foliculul cand ovulul e trecut de maturitate sau ceva in genul asta si mi-a recomndat ca luna asta sa mai fac o monitorizare si cand ajunge foliculul la 19mm sa fac 2 injectii de pregnyl, ca sa declanseze ovulatia,.....dupa cum se pare, am de lucru si luna asta...........si na ca scot capul din butoi si spun ca trebuia sa se intample si la noi minunea.
iar referitor la stres......din pacate sunt setata la creier, si cum sa nu ma gandesc acolo, cand vad copii peste tot. la tv, pe strada,in drumul meu spre servici trec pe langa spitalul de copii, trec printr-un parculet si prin curtea unei scoli generale si nu mai spun ca in fata blocului am un mic parculet unde zilnic e cate 1 copilas care se joaca in iarba cu unul din parinti, deasupra mea locuieste o familie care are un bebe mic care merge cu premergatorul si o aud toata ziua ........si lista continua, chiar nu pot sa nu ma gandesc la fiecare 5 min
va pup ..ma bucur si va multumesc ca existati , voi sunteti singurele care ma intelegeti.

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle, stai linistita ca nu ma supar pe tine. Nu as putea... Ce-o fi o fi. Imi gasesc eu alte ocupatii sa nu ma gandesc deloc la copii, sau, ma rog, cat mai putin. Am un sentiment neplacut cand ii vad pentru ca ma gandesc la fetita mea, la faptul ca ea nu mai este, la esecul meu, la tot ce-i mai rau. Tare-mi doresc ca luna asta sa reusesti tu sa ramai gravi, sa nu mai fii iarasi dezamagita, stiu ce inseamna. E frustrant. Te
Irene Cam multumesc ca incerci sa ma ajuti. Ma bucur ca tu incerci sa fii optimista si nu ti-ai pierdut speranta. Cat mai ai pana poti incerca din nou sa ramai gravi?
Danangie, stiu ca nu ai vrut sa superi pe nimeni ci doar sa ajuti.
Elaa, se pare ca incompetentii nu sunt doar la Arad. L aGalati s-a nascut anul trecut o fetita la 29 de saptamani, Sara. Subiectul despre ea este la Prematuri. Medicii de acolo ar fi lasat-o sa moara doar ca a avut o nasa tare sufletista si o fire foarte energica. Aceasta femeie s-a luptat cu medicii de acolo si a reusit cu greu sa o smulga din ghearele lor (pentru ca nu vrut nicicum sa-i dea drumul sa mearga in alt spital), a dus fetita la Iasi unde a gasit un spital bine dotat, cu medici sufletisti si competenti care au salvat fetita. Acum are cateva luni si e sanatoasa si tare frumoasa. E impresionanta povestea ei, daca ai timp, poate o s-o citesti. Asa te lamuresti si cu privire la competenta medicilor din Galati. Pacat ca Timisoara e atat de departe de tin daca acolo ai reusit sa gasesti o doctorita buna care sa te ajute.

Mergi la inceput

Elaa-acest stres e "setat"cum spui tu si la mine in creier,cu aceleasi situatii ma confrunt si eu,am doua familii aici cu copii mici,plus ca sunt copii chiar peste tot unde ma duc si ma doare sa-i vad desi mi-s dragi...Prin cate trebuie sa trecem sa ramanem gravide iar apoi nu ne garanteaza nimeni ca vom duce aceasta sarcina la bun sfarsit,ca vom aveam un copilas sanatos!Dar nu avem alta solutie decat sa ne obisnuim cu acesata durere din suflet si sa luptam mai departe:ca ne vom implini visul sau nu ,numai Dumnezeu stie!Stii cand vad femei cu copii ,ma tot gandesc oare ii apreciaza,stiu ce dar Ceresc deosebit este?Offf asa oftez mereu ca-mi pun mereu intrebari la care nu primesc raspuns...E greu Elaa dar iti doresc din suflet sa fie bine,sa ramai luna viitoare gravi si sa ai copilasul mult dorit sanatos in brate!
IreneCam-draga mea eu am mai tot timpul ocupat,doar daca nu lucrez asta nu inseamna ca stau toata ziua in pat si plang,am alte activitati care imi ocupa timpul dar gandurile nu mi le iau si lacrimile ma dau si pe drum,si cand fac ceva,ma trezesc plangand,sufletul doare si plange ORICE activiate am avea!Pentru ca ne dorim un copilas acum sotul nu ma lasa sa lucrez tinand cont ca am doua sarcini pierdute,in caz ca va trebui sa umblu pe la medici si mai ales nu ma lasa sa fac efort...stiu esti bine intentionata si iti multumesc pentru sfaturile tale.Asteparea asta e grea si desi imi spun,gata nu ma mai gandesc nu mai calculez dar cand se apropie perioada fertila incep sa ma gandesc!e imposibil sa nu fii stresat cand iti doresti atat de mult un copilas,cand mai mult pt asta traiesti!Iti multumesc ca ne scrii la toate!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput