Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 6
Michelle81 spune:
dan-ny-e ingrozitor ceea ce povestesti,cum spui ca erau multe fete care faceau avorturi la cerere,of Doamne!De atatea ori m-am intrebat si eu de ce e atat de nedrept,de ce cele care isi doresc atat de mult se chinuie sa aiba un copil sanatos iar cele care nu isi doresc fac usor dar isi bat jos!Niciodata nu m-am gansit nici eu nici sotu ca va fii atat de greu sa facem un copilas sanatos!De doi ani este dorinta noastra cea mai mare dar din pacate am doi copilasi pierduti...Doare atat de tare!!!!
Danaangie-nu pot sa ma linistesc in sensul ca nu pot sa nu fiu stresata sa nu ma gandesc tot timpul!imi doresc atat de mult si cand vad ca se lasa asteptat ma speriu dar ma voi speria si cand voi vedea testul pozitiv.Linistea si naivitatea de la prima sarcina nu le voi mai avea nicioadata!!e greu...Nu pot sa spun "ce o fi o fi" pentru ca numai la asta ma gandesc!
Laura-imi vine sa dau inapoi pentru ca mi atat de frica!ma tot gandesc la fetita noastra cat de mult am iubit-o si cat de repede ne-a luat-o Dumenzeu!Mi-e frica...
L5845-mereu ma incurajezi,iti multumesc mult de tot,incerc sa ma tin departe de butoi dar se pare ca am pikat,sper sa ies de acolo!Pai daca veniti toate cu parul ce ma fac?iti multumesc ca esti mereu alaturi de mine si sper sa-mi revina optimismul cat mai repede!Tu ce mai faci?iti tin pumnii pt luni la medic ,sa vii cu un kilogram de vesti bune,m-auzi?!
Pepsi-nu ma bate ca nu ai voie sa faci efort!Mersi de incurajari dar cum trece inca o luna cum creste frica..off nu mai stiu!mersi de pupicii de la tine si Domninik!Cand ai povestit de Dominik m.au dat lacrimile cred ca trebuie sa fie asa frumos sa doarma copilausl langa tine...off sper sa cunosc si eu acest sentiment!ai mare grija de tine!
Msemcu-esti deja in spital cred!Sa ai o nastere usoara si sa nu uite sora ta sa ne tina la curent!
Chantal-mai am multe peioade din acestea in care plang de nu mai pot,sper sa nu le las sa ma domine.mi.-e frica cand vad ca nu raman gravi,mi frica ca se va intampla din nou,mi-e frica ca nu voi ajunge sa imi tin copilasul sanatos in brate si ne dorim atat de muult!de ce suntem condamnate sa traim cu aceasta durere toata viata?
teo2rina-cred ca nu voi fii niciodata pregatita oricat voi astepta,pentru ca nu scap de frica asta!Imi pare rau,stiu cat iti e de greu si tie!Cine mai intelege viata asta?
Mirela-draga tu cu grijile tale si tot ne scrii,te gandesti la toate!Stiu ca suntem in mainile lui Dumnezeu dar de ce ne da atata durere?Nu mai inteleg...
Sicuta13-e greu sa las "stresul"deoparte...mi.e atat de frica ca nu voi avea un copilas sanatos care sa-mi aline sufletul...
Va multumesc la toate pt incurajari,sunt cam deprimata sper sa imi revin...Viata asta e atat de nedreapta!!!!
SUFLETEL te asteptam
danangie spune:
MICHELLE te inteleg.....eu cred ca-s asa optimista pentru ca sunt proaspata...adica abia am pierdut pe bb si poate ca daca mi se va intampla sa treaca mult timp si sa nu vina bb....cred ca as innebuni si eu.....scuza-ma daca te-am suparat cu ceva.....numai ca incercam sa-ti dau putin din optimismul meu......eu sunt asa de linistita si increzatoare......ca parca imi e si frica.....sper doar ca DD sa faca putina dreptate si sa intoarca si fata sper noi.....femei doritoare de copii.....de o viata plina de copii. Eu vreau 3!!!!!!!!!!!!!!!Si daca DD decide sa am mai multi ii astept cu bucurie.......ma amagesc prea mult???
MARI nastere usoara si asteptam nerabdatoare vesti bune!!!
MIRELA ceva vesti de la mama ta?
POZELE MELE
sicuta13 spune:
Michelle pt incurajare iti spun de o cunostinta care, ca si noi, isi dorea tare un bebe, ea are vreo 35, el 38 si erau disperati iar timpul nu tinea deloc cu ei. In momentul cand s-au impacat cu gandul ca nu vor avea copii, a ramas insarcinata si urmeaza sa nasca.
Stiu ca este greu dar trebuie sa speram. Daca te pot ajuta sunt aici gata sa te ascult
Le intreb pe fetele din Bucuresti daca imi pot recomanda vre-un restaurant,pizzerie in zona Parcului Cismigiu. Sunt la Bucuresti pentru 2 zile cu sotul care are ceva treburi pentru servici.
Cris
sicuta13 spune:
Danangie multumesc pentru incurajari. Intradevar trebuie sa speram in continuare dar cand aud de atatea cazuri de pruncucidere si vad indiferenta medicilor din spitale ma intreb daca chiar e valabila zicala `dupa fapta si rasplata`. Nu vreau sa fiu rea, ca si eu am pacatele mele, dar unde e rasplata?
Cris
danangie spune:
CRIS sunt intrebari la care nu vom afla niciodata raspunsurile. Trebuie doar sa ne aplecam privirea si sa ne incurajam ca asta-i voia Domnului. Ca stie El ce face......doar ca da....rabdarea are si ea o limita.....eh.....trebuie doar sa avem rabdare....
POZELE MELE
dan_ny spune:
michelle, e normala tristetea si supararea, ca nu putem trece prin toate astea zambind,nu? dar important e sa nu ne pierdem speranta si credinta in Dumnezeu si sa-ncercam sa depasim momentele astea grele. Nu spune nimeni ca e usor, dar daca vrem bb stresul si supararea nu ne ajuta deloc.
sicuta, intr-adevar, e trist ca asa stau lucrurile. Cu psihicul e cel mai greu. Oricum, incearca sa nu mai pui raul in fata.. raul nu atrage decat rau. Trebuie sa gandim numai de bine si sa avem incredere ca va fi bine
blueeyes, si eu sper sa iasa soarele si pe strada noastra si sa venim numai cu vesti bune
pepsi, fi cumintica si ai grija de bb. Nu te obosi prea tare... daca poti sa-ti iei concediu mai bine ia-ti, nu mai astepta ca nu e nimic mai important.
Incerc si eu sa fiu optimista dar deocamdata doar "dau din gura" ca de fapt tot imi vine sa plang. Cred ca o sa ma singura sa vedem, poate-mi revin, ca de luna viitoare vreau sa ma apuc de treaba ca nu prea am timp de pierdut.
IreneCAM spune:
Buna fete dragi! Cum mai sunteti? Eu am luat analizele, sunt bune, s-au normalizat toti parametrii si cred ca incet incet intra si organismul meu in normal. M-am programat la Badiu, la CMU, pe 15 iunie si azi o sa vorbesc si cu dr Albu pt programarea la consult genetic. Sper ca luna aceasta sa vina si CM fara duphaston...
Acum sunt intr-o etapa foarte...nu stiu care ar fi termenul cel mai potrivit...nu optimista, ma rog, ma bucur ca fac ceva asociat cu bebe...
Nu indraznesc sa sper, ca sa nu mai fiu dezamagita. Incerc sa depistez cauza bolii copilului si asta imi da o ocupatie, ma face sa simt ca fac ceva util...Dupa, vom vedea ce mai facem.
MICHELLE, stiu ca ti-e frica...mie mi-e frica si sa sper, cum ti-am spus...am sperat atat ca va fi bine incat pt mine acest sentiment aproape ca e tabu acum. Ma rog mereu sa depasesc frica, sa nu ma mai streseze gandul unei noi nenorociri. Acum am gasit ceva care sa imi calmeze putin constiinta: imi spun ca eu voi face tot ce depinde de mine (analize, teste, parateste, alimentatie si ce-o mai fi)...restul depinde de Dumnezeu, asa ca oricat m-as stresa nu pot interveni. Gandul acesta ma linisteste putin. E unul dintre lucrurile pe care nu le pot controla si pe care nu le voi putea intelege. Deocamdata ajuta, nu stiu cum va fi mai tarziu. Eu te pup, te imbratisez si te rog sa nu mai fi trista...
CRISTINA_ANA, ma bucur sa statul in pat are efect. Ce bine ca te-au mai lasat durerile...Ce mai fac matzele?? Stau cuminti?
DAN NY imi pare f rau pt durerea ta...da, nu e drept ce se intampla, dar o sa reusim si noi intr-o zi, vei vedea.
PEPSI, offffff, ce te chinuie jobul...te admir pt cat de rezistenta esti. Imi pare rau pt chestia cu hernia, cu stiam ca se poate intampla...lasa, lasa, ca nu mai ai mult
MIRELA, sper ca mama ta este bine, a facut operatia? Tu cum rezisti? Ai grija de tine.
Dragele mele, maine, ca sa ma inveselesc putin, am programat o incursiune prin magazine...Iar duminica sper sa ajung la tara. Va doresc tuturor week-end placut, cu multa liniste si putin soare in sufletele...
Andra
jojo_miha spune:
Michelle sunt convinsa ca acum gandesti asa si ca esti descurajata ca nu ai ramas gravida cand ti-ai propus.Sunt sigura ca Dumnezeu vede pe toata lumea si nu a uitat nici de tine si vei avea un bebe frumos si sanatos.Si eu fac teste peste teste si tot mi-este frica,dar ma rog si vreau sa cred ca acum va fii bine.Sunt convinsa ca in scurt timp vei fii si tu graviduta.
Mihaela 17+
IreneCAM spune:
ce liniste e aici...
REMALISS, unde esti? Ce mai este cu durerile de burtik? Dar cu testul?
Andra
Chantal spune:
Cristina Ana, multumesc pentru lamuriri. Poate o fi asa cum zici tu cu prolactina aia. Brocriptin am luat si eu dupa nastere vreo 2-3 saptamani dar lactatie mai aveam si in aprilie anul asta! Eu am nascut anul trecut pe 7 august. Am intrerupt apoi brocriptinul cu acordul medicului pentru ca ma simteam foarte rau de la el, ameteam ingrozitor. Mastodynonul nu are aceste efecte secundare, poate de aia mi l-o fi dat, desi tratamentul e de durata. Om vedea rezultatul in analizele din iulie. Sper ca esti mai bine si s-au mai linistit contractiile.
Michelle te inteleg perfect cand spui ca ti-e frica. La fel cand esti contrariata ca nu ramai. Si eu am fost in prima luna si chiar si acum, desi nu vreau sa raman parca totusi ma deranjeaza cumva ca nu mai pot. E ciudat, desi nu vreau ceva, daca nu se intampla totusi ma deranjeaza. Poti intelege ce harababura e in capul meu? Nu pot sa-mi explic de ce suntem condamnate sa traim intr-o durere si stres continuu. E un cosmar. Eu nu mai vad rostul vietii, nu mai am nici un tel. Poate ma apuc de afaceri, poate acolo o sa am mai mult succes, poate o sa compenseze un pic insuccesul din plan personal in legatura cu copiii. Poate... Habar n-am. Sunt tare dezorientata... Te
Remaliss, ce mai faci? Sa stii ca ne gandim la tine.
Laura, sper sa treaca durerile de burtica si sa fie bine. Tin pumnii.