Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 18
danangie spune:
INGERAS felicitari pentru fetita. Nu stiu daca ma mai tii minte......eram la Endometriste,etc. Ma bucurasem tare mult cand vazusem ca ai ramas. Sa fiti sanatoase.
POZELE MELE
Chantal spune:
Liana, mersi ca mi-ai spus la ce doctor ai fost. Stie romaneste sau trebuie mers cu translator? Multumesc pentru mana intinsa .
Danangie, nu am cum sa ma razbun, cel putin deocamdata, astept sa vina de "Sus", dar, desi nu-i bine, i-am blestemat pe toti cei care au fost de vina sa li se intample exact ca si mie. Despre CM la tine, e cam devreme sa vina la doar 11 zile. Nu stiu ce sa zic...
Sicuta, mersi ca mi-ai zis de doctori. La Anastasiu am fost si eu o data dar nu mi-a placut ca e cam mizerie in acel apartament, si mobilierul ala invechit si desfundat e deprimant. Nu stiu cum primesc avizul de la Sanepid sa functioneze asemenea cabinete medicale. N-am vazut stirea despre bebelus, of, mai bine nu citeam, m-a intors pe dos cu totul. La fel ma intreb si eu ca si Danangie: de ce le da Dumnezeu copii acestor femei?!
Liana30 spune:
dana si io tot balanta o pup pe mama ta..ca a lupata pana a reusit sa faca o minune de fata..
Chantal nu stie romaneste dar m'a ajutat o doamna de acolo care e romanca si mergea cu mine tot timpul ..contracost binenteles..dar e o tipa super..
ingerasooooo te puppp ca tare dor imi era de tine..si pe Maya o pupp cred ca s'a facut mai maricica si tot asa de mumoasa nu?ba mai mumoasa..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
dan_ny spune:
buna dimineata fetelor !!! ce bine-mi pare ca am timp sa va citesc si sa mai vorbesc si eu cu voi... e tare bine acasa. eu m-am si mirat, ca la externare mi-au dat 2 sapt. de medical, dar nu m-am suparat ..profit acum cat pot, ca dup-aia iar o sa ma apuce crizele...de nervi si de timp..
pepsi ce bine ca-ti iei concediu, sa ai grija de tine. Eu o sa vad maine ce-i cu fibromul ca tre sa merg la control, dar in principiu asa am inteles, ca nu ar pune mari probleme. sper din tot sufletul sa fie asa.
chantal te si te imbratisez. asa este, Dumnezeu are grija de toate... fiecare isi primeste rasplata... si pedeapsa.
danangie nu stiu ce sa zic ce CM dar o sa-l intreb maine pe dr. Eu am sangerat ieri ceva mai mult (astazi sunt 9 zile de la chiuretaj) dar la mine e posibil sa fie si din cauza arthrotec-ului pe care l-am luat pana duminica... nu stiu, o sa vad maine.
liana30 chiar imi place tonusul tau...sa ne dai si noua cate putin din el.
pup toate fetele
Doamne cat sunt de aiurita, ma apucasem sa scriu fara sa fiu logata, si era sa pierd tot ce am scris. Si ma mai si miram de ce nu-mi aparea toata lista de smilies hai ca am luat-o razna.
deci, va din nou.
Joahnna spune:
Michelleam intrebat dr la controlul de la 16 saptamani si mi-a zis ca in 2 saptamani ar trebui sa il simt.Au trecut 3 de atunci ...
Flavia merci m-am mai linistit daca stiu ca si dupa 20 saptamani pot sa apara. Aseara pe langa arsuri nasoale..am simtit si ceva ca ma gadila in burtik ..asta o fi? Sper sa nu ma insel..mai astept sa fiu batuta bine
Sper ca n-am deranjat si suparat pe nimeni ca am scris un pic de mine.
Multa sanatate va doresc la toate
19+
dan_ny spune:
fetelor, pe unde sunteti?! sper ca sunteti bine!!! sau e prea devreme?...nu-mi dau seama..pt mine e ceva nou, sa ma trezesc, sa deschid calculatorul...si sa nu ma grabesc sa plesc la servici. Profit si eu acum ca n-o sa dureze mult situatia asta .
As pleca si plimbare ca-i asa frumos afara, as face mai multe dar cam obosesc de la un timp. Adevarul e ca m-am si ingrasat f mult in ultimul timp (eram deja cam "plina" si inainte de sarcina) si obosesc la cel mai mic efort...ma cam ingrijoreaza...si slabesc si f greu.
Dar, sa nu vorbesc aiurea, va pup si aveti grija de voi
Michelle81 spune:
Liana30-ce bine ca s-a oprit sangerarea!Lasa ca 6 luni stai aici de povesti cu noi si nici nu o sa observi ca de repede trec si apoi incepem galeria pentru tine!
Dananagie-nu stiu sa iti spun daca este cm sau nu.Da betisoarele alea pentru un aparat de ovulatie erau dar eu nu aveam aparatul acela,sa vad astazi daca merg sa imi iau teste normale.Mersi pentru sfaturi,nu stiu daca sunt bune ca nu am folosit niciodata.si eu stau cateva minute cu picoarele pe perete dupa ce facem...si nici nu fac dus o ora si nici pipi nu ma duc sa fac...
L5845-incerc cat pot sa stau departe de butoi insa cateodata mai cad,ce sa fac si eu.cum este sangerarea?S-a oprit?Iti tin pumnii pt astazi la doctor,sper sa te lamureasca si sa nu te bage mai mult in ceata!Scapam de una si dam de alta din pacate...
NanaMotoc-ma bucur sa aud ca mai esti pe aici si ne citesti inca!
Chantal-draguta mersi pentru sfaturile tale.Folmit iau(acid folic cu B6 si b12)de trei luni circa,stau in pat cateva minute bune dupa ce facem si cu picioarele pe pereti(si luna trecuta am facut asa)iar medicamente nici nu intra in discutie.sper sa raman cat mai repede ca am ingrijorez deja desi mi se pare un vis prea frumos ca sa devina realitate!Ma ingrozec sa aud despre acel spital din Arad!Sa nu mai mergi niciodata acolo!Nu stiu ce tratament a luat Mari am sa incerc sa caut poate gasesc mesajul ei!Mersi mult pentru sfaturile tale si am bucur ca esti mai "activa"aici!
Joahna-ai vazut ce iti spune si Flavia ca unele femei il simt pe bebe la 20 22 de saptmani deci nu trebuie sa iti faci griji!Eu cand am simtit-o pe fetita am simtit asa ca o gadilitura si imi aduc aminte ca sotul dormea,l-am trezit fericita sa simta si el,a fost un móment atat de special!ai sa vezi ca il vei simti in curand mai tare daca ai simtit gadilitura!
Flavia-nici acum nu am uitat cand eram la Odisee si o fata a anuntat ca esti gravidutza si iata acum ca mai ai putin si il vei tine pe David in brate.ai fost intotdeauna alaturi de noi,ai infruntat stresul de la lucru zi de zi si cate si mai cate.In cateva saptamani va incepe pentru tine o noua viata de familie,vei avea doi copilasi si sunt sigura ca vei fii o mama model.ai trecut si tu saraca de tine prin atateaa...si nu te-ai lasat si iata "premiul"pentru lupta ta:un puisor sanatos in burtica!Pe ce data esti programata sa nasti?Iti spun sincer ca am eu emotii cand ma gandesc!Ma intrebai datele mele:mie Cm mia- venit pe 4 mai si luna trecuta pe 6 aprilie,un ciclu de 29 de zile luna asta,poate numai daca ai timp imi calculezi ca am auzit ca porti noroc cu calclule!
IreneCam-nu stiu ce sa iti spun,ai dureri sau ceva in afara de acele bucatele mici albe?stiu ca nu mai ai rabdare dar mai ai putin si te lamureste medicul,nu-ti fa griji!
Sicuta13-astfel de stiri aud tot timpul si ma ingrozesc si am intreb unde e dreptatea?Noi ne chinuim atatat si altele...nu mai am cuvinte!
Dan-ny-bine ca esti in concediu si mai ai putin timp sa e scrii ca apoi cand incepi lucru tare te vom cauta!IMa gandesc maine la tine cand mergi la doctor!
Fetelor ma ingrozesc sa citesc ce este in spitalele din Romania,cel putin aici am noroc ca spitalele arata exceptional,camerle arata ca ,camerele de hotel si mediciii te trateaza cu mult respect si sunt intotdeuana amabili,de la asisitente la medici(si fara SPAGA),cand intrii nu simti miros de spital deloc si e curatenie si totul este atat de nou de parca ar fi actualizat zi de zi...off cat puteti plecati de langa spitalele de la care auziti ca au o astfel de "reputatie...In ce hal s-a ajuns!
Eu ma apropii de ovulatie sper sa presteam muult sa nu ma mai panikez si sa va dau in curand vestea mult asteptata,de fapt pt mine ar fii un VIS,nu as putea crede!
Va pup dulce pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUFLETEL te asteptam
dan_ny spune:
joahnna nu cred ca s-a suparat nimeni, de fapt asta e si ideea, nu?...mare lucru cu forumurile astea.. cine le-a inventat a facut o treaba f buna.
Eu nu stiu din experienta proprie, dar am auzit in jurul meu diverse variante. Depinde de organism, asa ca nu-ti face griji, nu te stresa ca nu face bine.
michelle iti tin pumnii si te astept cu liniutele
Michelle81 spune:
dan-ny-mersi mult!!Daca am intels bine de luna viitoare treci si tu lanu??
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Ladymina-mai scrie-ne despre tine,ca ne-ai lipsit foarte mult!Sper ca esti mai bine acum!
SUFLETEL te asteptam