Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 17
Chantal spune:
Sicuta, bine ca mergi la Szeged. La doctorul Novak cumva? Cred ca multe aradence merg la el. La ce doctor din Timisoara te referi? Eu merg la Budau, sa nu-mi spui ca de el e vorba...
Liana . Sa nu mai zici ca ne plictisesti, dimpotriva, ne ridici un pic moralul Asa persoana optimista ca tine nu am mai intalnit.
Liana30 spune:
Chantal chiar daca va plictisesc tot nu scapati de mineca nu va las io am fost la dc Zadori..na ca nu ma intrebasi da io tot spusai
irlandezoooo doar ma stii..nu pot fi altfeldoar sunt olteanca
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
danangie spune:
CHANTAL imi pare tare rau pentru tine si sa dea D-zeu sa-ti revii, sa iti dea un puiut cat mai repede cu putinta......cum zicea si MICHELLE nu-ti mai invenina sufletul cu razbunarea.......ca D-zeu vede si nu bate cu parul. Si eu din pacate sunt o fire care atunci cand cineva imi face rau as vrea tare mult sa ma razbun.....dar mama imi zice mereu ca nu face bine deloc si ca D-zeu nu accepta gandurile astea negre...si ca are El grija. E atat de trista povestea ta si te inteleg ca vrei sa te razbuni....si eu cred ca as fi facut la fel.....eu cred ca nu ma lasam pana nu-i dadeam in judecata.....dar pana la urma nu-l invia pe bb -ul meu.....nu stiu nici ce sa zic......sunt atat de trista pentru tot ce se intampla in jur......si eu am intrat azi in butoi ca mi-a aparut pe calculator avizul ca maine ar fi trebuit sa ma duc sa fac eco sa-l vad pe bb-ul meu. Si de asta sunt tareee trista....si cand ma gandesc ca joi tre' sa ma intorc la munca....hai curaj si ai incredere!!
FETELOR va rog imi puteti spune daca e posibil ca dupa 11 zile de la chiuretaj sa-mi vina CM???? Azi pentru prima oara de atunci.......atunci cand am facut chiuretajul am avut sangerari doar o zi jumate si nu foarte abundent. Acum dupa 11 zile.....am gasit o pata de sange pe chiloti si ma rog...."m-am controlat" si este sange. E maro.....dar asa era mereu la mine primele ore. Si ma doare putin burta ca la CM. E posibil oare? Ca tare m-as bucura sa-mi vina CM.
POZELE MELE
Liana30 spune:
danangie ia da tu mana la olteanca ca de nu scot
in legatura cu CM nu stiu ce sa'ti spun..ca la mine adica in z19 de la chiuretaj abia azi mi s'a oprit..inca nu stiu cand mi'o veni..te puppp si sper din tot sufletul sa fie de bine..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
danangie spune:
MICHELLE nu stiu daca ai vazut mesajul meu scris pentru tine.......cred ca betisoarele alea care ti le-a dat farmacista.....erau pentru aparatul care iti scriam in mesajul de acu ceva timp....PERSONA COMPUTER .
MICHELLE dar functioneaza cu testele astea? Eu una mi-am cumparat un fel de computeras ....in care imi numara zilele intregului ciclu.....dar nu am fost multumita......nu mi se parea ca imi zicea cu exactitate zilele de ovulatie. De exemplu aparatul asta....cam cand iti vine timpul de ovulatie.....se aprinde o lumina rosie.....adica atunci nu ar trebui sa prestezi( de fapt acest aparat e facut pentru alea care nu vor sa faca , copii.....sa fie atente cand e perioada fertila)....si deci spuneam ca atunci cand ar fi perioada fertila....se aprinde un beculet rosu. Si atunci trebuie sa introduci niste strise exact ca testele de ovulatie......care le bagi in urina.....si bagand strisia aia in aparat....iti spune daca se apropie sau nu ovulatia......ai inteles ceva??? Dar cum iti spuneam...eu in testele astea de ovulatie nu prea am avut incerdere. Cel mai tare m-am luat dupa secretia vaginala....stii tu aia ca un fel de albus de ou. Deci cand incepi sa ai albusul asta de ou.....fii foarte atenta la durerile de ovare......adica la durerea aia tipica de spargere al foliculului. Si atunci dai batai. Eu una.......de cand am inceput sa am mucusul asta am prestat 3 zile la rand. In prima zi m-am dus imediat sa ma spal.......a doua zi am stat lipiti unul in altul ppentru cateva minute......si in a treia zi am stat 5 minute( nu mai mult) cu o perna sub fund. Iti scriu toate aceste lucruri poate te va ajuta in viitor. Nasa mea pentru 3 ani s-a chinuit sa ramana.....pana cand a inceput sa presteze cand simtea durerea de spargere a foliculului. Deci iti doresc mult succes....multa sanatate....multa dorinta de a merge inainte,.,,,,si sa dea domnul sa iti gasesti linistea sufleteasca. Te pup si D-ne ajuta!
POZELE MELE
sicuta13 spune:
Chantal eu merg la doctorul Zadori iar doctorul din Tm despre care am vb. este Anastasiu.
Cris
sicuta13 spune:
Ma doare sufletul ca am vazut la tv cazul fetei care si-a omorat bebelusul cu lama. In ce lume traim, daca nu-l vroia sigur se gasea cineva sa aibe grija de el
Cris
danangie spune:
LIANA eu iti multumesc mult de mana.....sigur am sa o prind.....cum de ai atata curaj olteanco? De unde ai atata dorinta sa mergi inainte? Ai fost intotdeauna optimista? Te mai intrebam intr-o zi, ce zodie esti? Eu nu stiu.....dar ai trecut printre atatea si esti atat de increzatoare.....Exact asa e mama. A avut o viata nu prea roza si tot are optimism in ea si tot crede ca va fi bine. Ea e balanta. Multumesc inca odata.
Eu am avut putina sangerare si pentru ca am avut sarcina mica, nu ca tine,nu? Si nu au avut cine stie ce curatat. Eu acum astept si sa vedem daca-i CM. Stii apropo de medici incompetenti. Azi in timp ce asteptam anestezistul pentru vizita pre-operatorie....am intrat in vorba cu o d-ne si ce-mi zice: ca acum doi ani excat unde trebuie sa ma operez eu........primarul de acolo i-a gasit un chist ovaric. Si gata: d-na tre' sa va operez ca nu este alta solutie,ect. Biata femeie ce sa faca.....apai scoate domn doctor chistul, ovarul,.....ca doar la 65 de ani nu mai fac copii. Bunn.....zis si facut. A intrat femeia in sala, anestezia facuta, taiatura facuta.....surprize!!!! Nici urma de chist!!!!Au facut confuzie la eco......de fapt chistul care au presupus ei ca l-au vazut de fapt era rinichiul.....care era cazut...... Deci, iti dai seama " ce incurajare" pentru mine!!!
Hmmmm.........
POZELE MELE
danangie spune:
CRIS nu stiu de aceasta stire.....ce trist...intrebarea asta nu-mi va iesi niciodata din cap: de ce DD da bb la femei care nu-i vor....????Ce trist.....
POZELE MELE
ingeras26a spune:
Doamne, Mari, ce bine ca sunteti sanatoase toate patru!!!! sa va dea Dumnezeu sanatate muuuuuula, fericire si norok! Bine ati venit, fetitzelor!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti