Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 16
Chantal spune:
Sicuta, din pacate nu sunt numai 10 bebelusi morti in Maternul din Arad. Sau te referi la statistica pe o luna? Asa suna mai plauzibil... Eu am vazul anul trecut la statistica spitalului un biblioraft plin cu fise ale nou-nascutilor care au murit in Maternul din Arad. Iar biblioraftul pe 2006 cu bebelusi morti era aproape plin si aveau acolo fisele pana la sfarsitul lunii iunie numai! Sunt zeci de copii morti intr-un an in acel spital. Am intrebat pe cineva de ce e asa mare mortalitatea la nou-nascuti la ei in spital. Mi-a zis ca acolo sunt trecuti si avortonii. Am intrebat ce inseamna pentru ei un avorton? Mi-a zis ca cei nascuti inainte de 7 luni (6 luni jumate sa zicem) sunt considerati avortoni. Si cand ma gandesc ca sunt aici pe forum mai multe cazuri de copii nascuti si la 6 luni si traiesc si sunt bine mersi, doar ca ei au avut sansa sa se nasca intr-un spital adevarat, cu medici adevarati, nu criminali ca si ai nostri. Despre mamele decedate nu stiu nimic din pacate. Oricum, eu te sfatuiesc sa fugi cat poti de tare de acel spital. Parerea mea este ca cine a supravietuit acolo putea la fel de bine sa se nasca si acasa, tot atatea sanse avea, ba mai mult, nu mai lua tot felul de infectii din spital. Ce-i mai bine la noi fata de Timisoara e ca la noi macar nu sunt gongi. Cineva de pe forum (Cris27) zicea ca in Maternitatea Odobescu din Timisoara fug gongile prin saloane! Brrrr! Si zici ca in urma unui deces a fost demis fostul director? Te referi la Furau? Nu stiam de ce a fost schimbat. E bine de stiut, desi eu nu mai calc pe acolo, macar spun cunostintelor.
Irene Cam, la tine e chiar mai rau decat la mine. Eu macar puteam merge cu masina fara sa ma doara. Dar nu puteam sta picior peste picior ca ma intepa rau operatia. Cine stie cum ti-au facut operatia doctorii aia! Si cand ma uit la alte femei care au cezariana si dupa 2 saptamani de la nastere zburda, parca nu-mi vine a crede ca se poate.
L5845, daca testele au fost negative mai mult ca sigur nu a fost sarcina. Doamne-fereste, mai bine sa nu te torturezi cu astfel de ganduri ca ai fi putut pierde un bebe. Ca a fost mai important cantitativ ciclul asta, eu cred ca e bine. Poate si-a revenit mai bine organismul si functioneaza asa cum trebuie. Eu iti tin pumnii sa ramai cat mai repede.
Chantal spune:
Vreau sa va intreb daca stie cineva ce tratament naturist a urmat Mari? Am intrebat-o ieri pe Mariana1976 dar saraca cred ca este prinsa pana peste cap cu cele 4 comori ale ei si nu prea mai are saracuta timp sa mai intre pe la noi. Va multumesc.
Pepsi spune:
scuta, asa este nu tre sa ne tot gindim ce si cum, sa traim fiecare clipa, ca altfel am innebuni!sper sa reusesti sa pui in aplicare, se invata! si mie imi place tare mult la Ikea, ce sa mai zic de Dominic, ii place mincarea acolo, si jucariile!
irene, hopa sus nu ai voie sa cazi, sintem aici sa-ti dam suturi in poponet! eu nu am cezariana, dar am fost operata de ovar, deci am avut o taietura cu 12 copcii ca de cezariana pe burta!cam 6 luni n-am fost prea buna de nimic, si pot sa zic ca abia dupa 1 an fugeam si eu ca omul! fara sa speriu pe nimeni, dar taietura si acuma ma mai doare, mai ales in sarcina ca se intinde burta, si cind ploua rau!agata-te bine de liana, ca zicea ca e mare si poate duce multe fete!
liana, deci si tu esti blonda? aha!va anunt eu de galerie, inca mai vreau sa mai stea la cald, sa apuc si eu sa profit putin de concediu si timp cu Dominic.multam fain ca esti alaturi de mine, inseamna mult fiecare gind pozitiv!
laura, ma bucur ca te-ai simtit bine la petrecere!
joahnna, si ileana l-a simtit tirziu pe bebe, si uite ca e bine, am inteles ca nu e o regula, unele il simt pe la 20-22 saptamini!Trebuie sa crezi ca totul va fi bine!ai grija de tine si astept sa ne spui ce veti avea!
dany, da, eu urmez va anunt cum sa nu! doar n-am sa ma lipsesc eu de asa o galerie!medicul tau ce zice de fibrom? e bine sa-l ignori? daca ai ok, bafta mare de luna ce vine!
chantal, asa e greul din sarcina mea a trecut! ma simt atit de bine cind imi zici ca simti tu ca va fi bine, merci mult! m-am mai linistit de cind mi-ai zis si tu ca aveai cu spatele, asa e ca o fulgeratura si simt ca pic jos, ca ma lasa picioarele, sper sa treaca dupa!mama lor de asa zisi medici, dar lasa nu-ti umple sufletul de ura, vine si rindul lor, ai sa vezi, nu ramin ei nepedepsiti! tu mergi inainte ca ura nu te ajuta la nimic, pedeapsa o vor avea, cel putin eu am vazut ca asa e, mai bine esti tu cu sufletul impacat si nu lasi ura sa te manince, ca ei vor fi pedepsiti!stiam ca cea mai mare calitate a unui om este puterea de a ierta!e greu, nu pot sa zic ca stiu ce e, ptr ca nu am trecut prin ce treci tu,dar poate intr-o zi vei ierta si ei vor fi pedepsiti, tu, nu vei uita asta e clar!of, sper ca nu te-am necajit mai mult decit esti!
Irda, ce ma bucur ca Graunciorul e bine merci, bravo!si mie imi era rau de tot ce e carne, nici acuma nu ma prea impac cu ea! si acuma mai vomit, a fost rau primele luni, si vad ca a reaparut, cu arsuri, etc, dar toate trec nu?
cristina, cum sint contractiile, cum sinteti?
michelle, da, se pare ca sint urmatoare pe lista.....abia astept! ma bucur ca esti mai bine, da-mi datele!
lau, imi pare tare rau, nu stiu ce sa-ti zic, poate e mai bine sa nu te mai chinui cu raspunsuri, poate e ciclu totusi!si ai noroc luna viitoare, avind in vedere ca a venit fara medicamente!capul sus si multa sanatate!din pacate inca sint la lucru pina vineri, dar vineri am de mers cu Dominic la dentist, asa ca voi mai veni si saptamina viitoare 1 zi ca sa recuperez!
irlandeza, cum te simti?
va pup pe toate fetelor, joi, e ziua lui Dominic si-i fac miine seara dupa ce vin de la servici un tort sper eu sa-mi iasa, ca el fiind alergic nu am ce cumpara....iar simbata facem mare petrecere cu prietenii!
Flavia 36+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
IreneCAM spune:
Buna fetelor!
Offfffffff, nu pot sa cred ce citesc despre maternitatea din Arad...Si la Targoviste e cam la fel, nu stiu nr de nou-nascuti morti, dar fiind orasul mic mai mereu se afla despre un astfel de caz...si mame, din pacate...Unde sa ne mai ducem oare?????Cred ca v-am povestit ca finuta mea care a nascut in ianuarie e luat hepatita C din spital...si a nascut in Bucuresti...peste tot e oare la fel???Mai bine nu mai zic nimic, ca e prea deprimant.
Aaa, dar stati ca nu v-am stresat suficient azi, mai am...am intrat intr-o faza de super-ingrijorare, iar acu' am un nou motiv!!!De vreo saptamana apar niste bucatele mici mici albe, arata ca bucatele de tesutCe-o mai fi si asta???Ca lohii nu pot fi dupa 3 luni...Stiu, o sa ma trimiteti la dr...ma duc, am facut deja programarea, dar nu mai am rabdare pana atunci si ma tot intreb ce mai e si asta
Va pup si va urez o seara buna.
Chantal spune:
Flavia nu m-ai necajit mai mult, stai linistita. Mai tine-l pe bebica un pic la caldurica si apoi sa vii sa ni-l arati si noua ca tare suntem curioase.
Chantal spune:
Irene Cam, imi pare rau de finuta ta. Vezi, de aia nu am eu curajul sa-mi mai fac analize, de groaza ca poate am luat si eu ceva din spital si daca te-ai pricopsit cu o boala din asta, mai bine sa nu stii, ca deznodamantul... Mai bine nu mai zic nimic ca numai va intristez. Nu stiu ce sa zic despre bucatile albe de care spui, sorry... Poate stie altcineva... Bine ca ti-ai facut programare la medic. Sper sa nu fie nimic grav.
Mirela, sper ca mama ta e bine. Multa sanatate ii doresc!
sicuta13 spune:
Chantal la Furau ma refeream. Eu am fugit la Szeged, de noi este aproape, dureaza mai mult cu rezultatul analizelor dar macar am incredere in doctori. Si eu am fost la Furau dar doar renumele de el.
Eu sunt profund dezamagita de medicii din Arad. Chiar am fost la destui ca sa pot spune asta si recomand tuturor sa mearga la Szeged.
Am fost si la Timisoara la medic dar am aflat ca respectivul medic nu a reusit sa vada la eco un copil cu Sindromul Down iar prietenei mele i-a gasit un chist inexistent. Chiar si nevasta primarului a nascut la Szeged si daca ei nu ii sunt dechise toate usile...Ma dezgusta toti dar sper ca fiecare va primi ce merita.
Cris
irlandeza spune:
Pepsi, ma lupt cu greturile, varsaturile nu le mai am, deci e putin mai bine. In rest , mie somn , noroc ca am 3 sapt. libere.
LA MULTI ANI fiului tau.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
Liana30 spune:
L5845 acum sunt mai bine..s'a oprit sangerarea si sper sa ma refac cat mai repede..in pacate voi avea ceva de asteptat ..sunt considerata lauza si mi'au dat 6 luni..om vedea daca rezist atatte puppp
Michelle suparate pe farmacista si fai in ciudabagaa tareee ca nu se stie de unde sare iepurele,,te pupp si multa bafta..
Nana,irlandezooo va pup de nu va vedeti..
Chantal sa stii ca io te'am prins nu'ti mai dau drumul..te pupp..
sicuta13 si eu la Szeged am reusit..sunt oamneni minunati..ca nu a fost sa fie e altceva..dar cei de acolo sunt deosebiti eu inclin capul in fata lor..
Pepsi sunt ,,sunt,,blondaaaa..asa ..asa sa ne anunti..vezi ca io ma mult la sfarsitul lunii si o perioada pana rezolv cu mutarea nu voi avea net..de vaz io ce fac..ies pe strada..tippp in gura mareeee sa ma auzi
"La multi ,multi ani lui Dominic sa creasca mare si frumos!!"
cristina te pupppppp
Blueeyes2003
va puppp pe toate..ma opresc ca io vb prea mult si nu vreau sa va plictisesc.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
irlandeza spune:
Liana imi pare bine ca ti-ai revenit, si ca esti mai optimista.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+