Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

dan_ny merci . Incerc sa nu ma stresi dar stiti si voi ca nu e dupa cum vrem noi… si cum ca suntem “patzite” ne panicam mai repede si din orice. Nu cred ca este leac pentru asta.
Michelle spooor …si vorba aia mai degajat fara sa te gandi prea mult la bebe..ca cica nu face bine stresul in perioada asta. Fara stres si suparari se prinde mai repede si chiar daca trece perioada fertila mai munciti un pic ca nu se stie niciodata ;) nu e sigura metoda calendarului… Vin la galerie mai incolo sa fie 2 liniute!!
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle eu asa sper. sa vedem ce zice dr. maine...si de fibrom.

joahnna ai dreptate si ar fi bine sa existe un leac pt griji, dar din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Danny profita de timpul liber si de vremea frumoasa
Michelle tin pumnii si iti dau un sfat: finuta mea se chinuia de ceva timp sa ramana insarcinata, a schimbat pozitia si ora (ei faceau seara si au incercat dimineata) ;i a fost cu noroc.
Eu acum sunt in cautarea unui nou job, merg pe la interviuri, explorez orasul (m-am ratacit astazi)
Pepsi La multi ani! pentru Dominic, petrecere frumoasa Sambata

Cris

Mergi la inceput

sicuta asa e, ar trebui sa ma misc dar nu prea imi vine. Ieri am "gradinarit" putin in balcon si am obosit f tare. Tu unde zici ca te-ai ratacit? Inteleg ca te-ai mutat in Bucuresti?...iti cauti un job...ai fost la Ikea...pot sa te ajut cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle o sa merg azi iar la medic, la altul, dupa cum stii deja si sa speram ca o sa fie bine.Ai rezolvat la Farmacie cu testele? Sper ca da, ca o sa-ti fie mai usor sa te ghidezi cu ele in privinta ovulatiei. Bafta multa la si la stat cu piciorutzele pe perete
Pepsi pentru Dominic. Sa creasca sanatos, mare si cuminte, sa va asculte si sa stea fetele la coada pentru el .-ici pe burtica si distractie maxima sambata.
Chantal m-am ingrozit de povestile despre spitalul din Arad. Ma dezamageste ca a ajuns asa, deoarece acum 10 ani, cand mama a fost operata acolo, situatia era cu totul alta, nici nu mirosea a spital, ce sa mai vb de altele. Sper ca in rest, ti-ai mai revenit, sau macar incepi sa-ti revii, incetul cu incetul. Iti dau o sacosa cu optimism de la mine, ia-o de mana si pe Liana care debordeaza optimism si putere si asa usor, revii la sentimente mai bune. si mult curaj, ca vine soare si pe strada ta, cu siguranta.
sicuta, bafta pentru noul job si sa fie asa cum iti doresti.
dan_ny bucura-te de mini concediu, chiar daca e medical si odihneste-te, ca sa prinzi putere si sa o iei de la capat.
Joahnna sa ai o sarcina usurica in continuare si sa vezi ca o sa boxeze BB pe zi ce trece tot mai tare cu burtica ta .
Liana, iti fac o propunere "indecenta" : hai sa ne luam de mana si sa facem echipa, sa nu mai lasam fetele astea cucuiete sa cada in butoi, vrei?
Laura tu cum te mai prezinti? Greturi, ameteli, ceva? Sper ca nu,ca sa ai o sarcina chiar fara griji.

Dragele mele dragi, a dat DD si s-a oprit de aseara sangerarea, care deja ma exaspera de 6 zile mari si late. Am fost ieri la medic(speriata de prea mare durata a CM), care, spre marea mea surprindere , nu mi-a facut controlul clasic, ca sa vada o eventuala cauza a sangerarii prelungite. Mi-a spus ca e normal sa fie asa, dat fiind istoricul CM al meu (din ani in Pasti) si mi-a spus sa iau calciu si sa vin sa-mi fac analizele in ziua 14 si in ziua 21, daca tot mi-a venit, si sa vedem ce e de facut si doar daca, prin absurd nu se opreste sangerarea pana vin la analize, sa ma opresc sa ma vada . In concluzie, am plecat mai mult in ceata decat lamurita. Aaa, sa mentionez ca dr. la care am fost e Andreescu de la Lotus. Ajunsa acasa, am pus mana pe telefon si mi-am facut programare la Enciu de la MedCenter, si poate azi am parte de o "verificare" normala si poate imi face si un Papanicolau. Daca nici azi nu se mai elucideaza din mister si nu sunt multumita, jur aici, in fata voastra , ca la ginecolog femeie, nu mai pun piciorul veci pururi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Danny m-am mutat din Arad in Timisoara. La Ikea am fost in weekend cu sotul. M-am ratacit la intoarcerea de la un interviu, dar pana la urma m-am descurcat. Mersi pt mana intinsa
L5845 consulta repede alt medic, cum poti sa pui un diagnostic fara control

Cris

Mergi la inceput

sicuta scuze, nu stiu de ce m-am gandit la Bucuresti...de parca ar fi buricul pamantului...poate si din cauza ca multi vin sau isi doresc sa vina aici. Oofff, si eu asa m-am saturat de orasul asta ca si maine as pleca de aici. Vreau la curte...vreau mai putina agitatie...vreau aer, vreau...prea multe.

L5845 bine faci ca mai consulti si alt medic. Nu stiu, sincer, tare ciudati sunt unii dintre ei...nu stiu ce-or avea in cap.

Mergi la inceput

Danny te cred ca ai vrea sa te muti. E o nebunie acolo, parca ar fi sfarsitul lumii. Singurele lucruri pt care as vrea sa ma mut la Bucuresti ar fi Ikea, Carefour. Chiar ii spuneam sotului ca as prefera sa ma mut in Australia decat in Bucuresti.

Cris

Mergi la inceput

chiar asa, sf lumii e putin spus, dar cred ca ar trebui un alt subiect pe tema asta - traiul in bucuresti si in alte orase - sau asa ceva. Oricum, aici e ceva de genul:

Mergi la inceput

Ce tare ai fost

Cris

Mergi la inceput