Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ladymina-ce bine ca ai revenit!M-am tot gandit la tine,stiu ca fiecare are nevoie de o pauza,departe de toti dar stiu ca e si greu cand te retragi si nu vorbesti despre ceea ce simti!Imi pare rau ca au aparut si alte probleme in viata ta dar am bucur sa citesc ca acum s-au rezolvat.Simt o mica raza de speranta in cuvintele tale,ma bucur ca te gandesti sa mai incerci mai tarziu,asa si trebuie,insa sa nu astepti prea mult!O sa fie bine ai sa vezi!Ce bine ca ne scrii din nou!
Danangie-imi pare rau ca esti intr-o stare proasta!Uite o imbratisare de la mine sa-ti mai treaca putin tristetea!
Ale-imi pare rau ca ai aceste"sangerari"!sper sa iti treaca cat mai repede sa poti sta si tu putin mai linsitita...Ai vazut ce ti-a spus si Flavia poate fii din cauza ca nivelul hormonal nu e inca bun,ca mai dureaza pana se regleaza dar daca esti ingrijorata mai bine suni un medic si il intrebi sau mergi la cabinet.eu iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
Chantal-imi pare bine sa te vad mai"activa"pe aici,poate incet vom reusi sa-ti dam o mica speranta si tie!ai vazut ca si eu am momente cand vreau sa renunt pentru ca nu mai suport acest stres,aceasta nesiguranta...mi.e greu insa daca nu incerc din nou atunci sunt pierduta pentru ca dorinta de a avea un copilas sanatos este cea mai mare dorinta a mea si a sotului!Pentru asta traiesc daca iti spun!Mi-e frica in fiecare zi,mi.e frica ca vad ca nu raman gravida,imi va fi frica cand voi vedea testul pozitiv,apoi in fiecare zi voi sta cu teama,imi va fi frica sa nu sangerez,sa nu pierd sarcina,apoi imi va fii frica sa nu fie din nou aceeasi problema ca la fetita(asta nu-mi pot spune medicii decat in luna a 5-a,6-a),iti dai seama cat de frica imi este si imi va fii mereu.Nu pot uita prin ce am trecut e ca si cum ieri s-a intamplat,am in minte fiecare detaliu....totul,cuvintele medicilor totul!Dar TREBUIE acum sa incerc,sa-mi controlez starile,sa raman santoasa sa pot sa fac un copilas sanatos!copii vom vedea in jurul nostru mereu,asta nu se va schimba nicioadata si stiu cat doare sufletul insa nu avem ce face.Luptam,luptam si cum ti-am spus cand am obosit o luam de la capat adica"luptam si iar luptam"!te pup si te rog sa incerci sa nu mai atat de trista!
Mirela-multa sanatate mamei tale,ma voi ruga sa decurga bine operatia sa vii cu vesti bune!Fii langa mama ta si o sa fie totul bine sunt sigura!Ne vom ganda cu toate la tine!
Laura-ma bucur ca ti-au aparut simptomele dupa cum am auzit,acum sper ca esti mai linsitita1Mersi mult ca inca ne mai scrii!sarcina usoara in continuare!
Cristina-Ana-cum te mai simti,sper ca esti in pat si crosetezi un pantalonas pt puiutul tau!
Remaliss-unde esti?
Jojo-miha-sa urmezi regimul medicului si multa odihna si ai sa vezi ca totul va fii bine!
Irda-tu cum stai cu simptomele?Ia sa ne mai scrii cateva cuvinte!sarcina usoara in continuare!
Idaira-incerc sa fiu"barbata"dar cateoadata ma tem ca lupt degeaba ca poate Dumnezeu nu-mi va mai da copilasi sanatosi,mi-e teama...Mersi ca te gandesti la mine!Tu cum mai esti?a cata zi esti?
IreneCam-ce mai faci?Iti multumesc pentru incurajarile tale!Te imbratisez cu mult drag!
L5845-acusi se gata Cm si poti incerca din nou,acum e bine ca stii circa ,cam cand ar fi ovulatia si iti va fii mai usor(desi si eu am stiut cand e circa perioada ovulatiei si pana acum din pacate nimik).Iti tin pumnii pentru maine la medic,sa vii cu muuulte vesti bune!Sa ai mare grija de tine!Mersi de incurajari si ca nu ma lasi sa dau inapoi!
Pepsi-iti multumesc ca intotdeauna ne scrii la toate desi sarac de tine ai atata stress la lucru si abia mai ai timp sa sufli!
Pupici la toate fetele minunate de aici!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Liana30

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Liana30-esti o fata puternica si pe deasupra si olteanca deci sunt sigura ca vei merge mai departe si nu vei renunta niciodata!Te imbratisez cu mult drag!ai sa vezi ca o sa fie bine odata!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, ii doresc multa sanatate mamicii tale si sa treaca cu bine peste ziua de maine!
Chantal, Michelle, eu sunt mai bine, multumsc de intrebare! Contractii mai am destule, dar parca s-au mai redus cele dureroase. O data la doua-trei zile mai ies un pic la plimbare, sper sa nu fac ceva rau, dar simt nevoia sa ma mai misc putin si pe afara.
Michelle, tu saptamana viitoare ai de lucru, nu-i asa? Fii curajoasa, scumpo, nu mai amana momentul, e normal sa-ti fie tare frica, dar amanarea asta nu o sa te faca in nici un caz sa te simti mai bine. Frica va fi la fel si luna viitoare. Gandeste-te la bucuria pe care o sa o simti cind o sa vezi cele doua liniute! Noi toate suntem alaturi de tine si te iubim mult si o sa te sustinem oricit de mult ai nevoie!!!!
Mina, ma bucur ca psihic esti mai bine! Te asteptam sa scrii mai des si poate prinzi si tu curajul pentru o noua incercare!
Flavia, sa-l inveti pe sotul tau cum sa intre sa ne anunte cind ai nascut!!!! Nu de alta, dar se cam apropie momentul si la tine si parca vad ca nasti pe la servici si ramai fara galerie! ()

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mishelle nimik si nimeni nu ma poate opri din drumul meu..asa e sunt olteanca si drakoasa rau da tot
zilele astea am vazut la tv o doamna care pierduse 13 sarcini foarte inaintate si pana la urma DD a rasplatit'o cu 2 copii minunati..cum altii pot..putem si noi..sa stii ca nu te las te trag dupa mine..stiu ca nu e usor..dar TREBUIE!!!te puppp..aaaaa si sunt destul de mareeeeeasa ca pot trage multeeee. na!!.ca nu scapati de mine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sora lui Mari, daca tot ai fost asa de dragutza si ne-ai anuntat vestea cea mare, nu te induri si de noi sa ne pui poze cu cele trei minuni????? Cat timp mai stau fetele in spital? Ma gandesc ca o sa le tina pana ajung toate la 2500 grame, ca eu asa stiu! Transmite-i lui Mari ca o iubim mult si o asteptam sa ne povesteasca impresii de proaspata tripla mamica!!!!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Liana30-te las sa ma tragi dupa tine ca si asa sunt micutasi fragila,eu tot am momente cand vreau sa dau inapoi cand vreau sa renunt...Stii cand mi-au spus ca fetita e bolnava nu m-am gandit ca o s-o pierdem pentru ca ma tot gandeam,cate cazuri au fost la tv si cate miracole,trebuie sa fac si eu parte din acea categorie,,am fost pe la o gramada de medici in speranta ca unul imi va spune ca exista o sansa,ca se poate face ceva,insa nu am facut parte din acea categorie a miracolelor!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Msemcu(SORA)-felicitari inca o data pentru printesele sanatoase,inca nu-mi vine sa cred,parca mai ieri ne anunta ca are trei bobite in burtica"pic,pac si poc"si acum le are langa ea!Felicitari!Vorba Cristinei,poate ne pui si niste poze cu cele trei minuni tare ne-am bucura!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Michelle aa e uneori acele miracole ne ocolesc..dar va veni o zi cand nu ne vor mai ocoli..te puppp..deja te luai in brate ca esti fragila nu te strang tare..da de dat drumu nu'ti mai dau

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput