Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Liana30mersi a m-ai luat in brate,sper si eu ca va veni ziua cand nu ne vor mai ocoli miracolele,cand ne vom tine copilasii mult asteptati sanatosi in brate!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari felicitari!!!Sa-ti traiasca printesele,sa fie sanatoase,norocoase si sa aiba o viata plina de bucurii!Recuperare cat mai rapida si sa te intorci cat mai repede acasa!
Bine ati venit pe lume Maia,Mara si Petra!Voi ati facut ca viata parintilor vostri sa aiba un sens!Sa fiti sanatoase si fericite!

Laura,Flavia,Michelle,Cristina,Idaira,Chantal va multumesc din suflet pentru gandurile bune! M-ati facut sa plang!Niciodata nu am avut asa prietene ca voi!Sunteti minunate!Sunt sigura ca Dumnezeu va va rasplati pentru bunatatea voastra!
Am sa-i transmit mamei toate gandurile voastre bune pentru ca va cunoaste pe fiecare,doar sunteti prietenele mele!

Va pe toate si nu va suparati,va rog,ca nu pot sa va raspund la fiecare.Am asa o stare!

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Fetelor maine poate iau niste teste de ovulatie ca mai am cateva zile si ma apropiu si nu vreau sa mai ratez si nici nu vreau sa mai aud de urati noua luni de zile!Am spus ca las si luna asta de la sine insa am lasat doua luni si nimik din pacate,poate ca totusi incerc cu teste nu stiu ma gandesc ca paote cu teste o fii stresul mai mare decat este...of of!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Mirela-draga mea nu te scuza ca nu poti raspunde la toate,te intelegem,stiu cat de greu iti este in aceste momente...as vrea sa treaca odata ziua de maine si sa vii sa ne spui ca totul e bine!multa sanatate mamei tale si insanatosire grabnica ii doresc ,sa se faca sanatoasa tun repede repede sa se bucure la anul de nepotel!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle iti multumesc!

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARI felicitari!!!!! Sa fiti sanatoase toate patru si multi pupici la "fetili cucuietili!!!!!" Ce fericire!!! Felicitari si taticului!!! Recuperare rapida si asteptam poze.

MICHELLE dar functioneaza cu testele astea? Eu una mi-am cumparat un fel de computeras ....in care imi numara zilele intregului ciclu.....dar nu am fost multumita......nu mi se parea ca imi zicea cu exactitate zilele de ovulatie. De exemplu aparatul asta....cam cand iti vine timpul de ovulatie.....se aprinde o lumina rosie.....adica atunci nu ar trebui sa prestezi( de fapt acest aparat e facut pentru alea care nu vor sa faca , copii.....sa fie atente cand e perioada fertila)....si deci spuneam ca atunci cand ar fi perioada fertila....se aprinde un beculet rosu. Si atunci trebuie sa introduci niste strise exact ca testele de ovulatie......care le bagi in urina.....si bagand strisia aia in aparat....iti spune daca se apropie sau nu ovulatia......ai inteles ceva??? Dar cum iti spuneam...eu in testele astea de ovulatie nu prea am avut incerdere. Cel mai tare m-am luat dupa secretia vaginala....stii tu aia ca un fel de albus de ou. Deci cand incepi sa ai albusul asta de ou.....fii foarte atenta la durerile de ovare......adica la durerea aia tipica de spargere al foliculului. Si atunci dai batai. Eu una.......de cand am inceput sa am mucusul asta am prestat 3 zile la rand. In prima zi m-am dus imediat sa ma spal.......a doua zi am stat lipiti unul in altul ppentru cateva minute......si in a treia zi am stat 5 minute( nu mai mult) cu o perna sub fund. Iti scriu toate aceste lucruri poate te va ajuta in viitor. Nasa mea pentru 3 ani s-a chinuit sa ramana.....pana cand a inceput sa presteze cand simtea durerea de spargere a foliculului. Deci iti doresc mult succes....multa sanatate....multa dorinta de a merge inainte,.,,,,si sa dea domnul sa iti gasesti linistea sufleteasca. Te pup si D-ne ajuta!

PEPSI

ALE

CHANTAL

LIANA

PENTRU TOATE FETELE.

Eu din fericire nu am avut sangerari decat o zi jumate dupa chiuretaj. Azi se implinesc 10 zile de la chiuretaj. Ma simt fizic destul de bine.Azi....sotul m-a atins ....asa mai intim......si am fost foarte rigida.... voua vi s-a intamplat asa ceva?????Nu a fost decat o atingere asa mai duioasa....nu e ca se vroia sa se mearga departe tare cu aceste mangaieri.....doar ca pentru mine si aceasta minima managaiere m-a facut sa fiu foarte rigida.....nu stiu de ce.....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Doamne Mari, iubito, pling de bucurie, sa va traiasca printesele, ai vazut nu te-am visat eu degeaba, stiam ca nu mai prinzi tu multe zile da n-am vrut sa te sperii!Piticutelor, Maia, Mara si Petra, bine ati venit pe lumea asta, daca ati stii cit de asteptate ati fost, si nu numa de familie! bravo, astept poze cu tine mari si cu fetitele, exact ca in visul meu!!!bravooooo, ce ma bucur, sanatate multa, si recuperare rapida!

Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chantal, daca ai auzi-o pe prietena mea care e un medic f bun, ea zice ca e inconstienta!faptul ca nu am fost macar sa vad ce si cum e cu spatele meu, dupa prima sarcina! asa mi-a dat curaj si mi-a mers la suflet faptul ca mi-ai zis ca am deja 2 copii! eu, nu ma vad inca ca as avea doi, inca mai am frica in suflet!oricum dupa nastere am sa ma ocup de spatele meu, ca sincer citeodata asa ma ia o durere surda, de am impresia ca paralizez, nu-mi mai pot misca piciorul drept! prietena mea zice ca poate bebe ma apasa pe ceva nervi, dar nu ma pling ca mai am putin!

laura, mari a nascut cu cezariana.

mariana, ce-mi place semnatura ta!

michelle, ma bucur ca esti mult mai bine, si ca mergi inainte, oricum nu ai de ales cum spui tu! si tu esti alaturi de mine cind am nevoie, de aia sint prietenii!vai, vorbesti de exemple, uite la mari cu trei printeze, normal ca se poate!si tu vei reusi, nu uita ca erai in visul meu, 3 blonde! nu stiu celelalte fete ce si cum, dar tu esti blonda, laura si mirelush!asa ca la treaba!incearca si testele de ovulatie, n-ai ce pierde!

cristina, rideam citind mesajul tau! sotul meu, spre diferenta de mine, nu ar putea niciodata sa fie activ pe un forum! este mai timid, si e diferit ca personalitate! dar l-am rugat muult sa va tina la curent cu ce si cum voi naste! nu ma voi lipsi eu de galeria voastra, stai linistita, chit ca ma bag pe net din ambulanta daca va fi cazul!ma bucur ca nu esti mai rau! ai mare grija cu iesitul afara, nu fa efort, stai pe o banca, sau un scaun, fii cumintica ca nu mai e mult!

liana30, imi place tare mult cum gindesti, bravo tie, inainte cu Dzeu, si bine faci ca mai iei si citeva cu tine in circa! bravo olteanco!

sora lui mari, de bucurie am uitat sa-ti zic merci ca ne-ai anuntat, inseamna muult ptr noi!

mirelush, iubito, Dzeu ne va rasplati pe toate ai sa vezi, ce-i al nostru e pus deoparte!sanatate multa mamei tale, ma voi gindi la ea miine!

va pup pe toate, o saptamina buna va doresc!

Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

FELICITARIIIIIIIIIII MARI, uite inca o dovada ca ziua de 13 poarta noroc:) sa fii sanatoasa sa poti avea grija de cele 3 comori, iar Mara Maia si Petra sa fie la fel sanatoase, mancacioase si frumoase.
Va pup pe toate si multa sanatate, abia astept sa ne dai detalii(cu toate ca sunt convinsa ca nu prea o sa ai timp de noi)

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Pt Mari Felicitari, sa iti aduca doar bucurii,multa sanatatate, recuperare rapida
Flavia ai dreptate in legatura cu recuperarea psihica. Pana la urma cred ca trebuie sa ne traim viata nu se ne tot gandim ce va fi daca...Vreau sa si pun acest lucru in aplicare
Am fost la Ikea. E mult mai frumos decat ce am vazut pe net. Magazinele din Bucuresti sunt singurele pt. care as vrea sa stau la Bucuresti. In rest e un trafic infernal

Cris

Mergi la inceput