Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor! Sunt eu, Andra, care ma dadeam rotunda si optimista zilele trecute!Unde credeti ca am fost de cand n-am mai vorbit?? Exact, in butoias!!!Eheeeee, si era maaare, nu gluma...Aseara am intrat pe forum si ce vad????? Nu mi-a venit sa cred ce minune s-a putut intampla cu Mari...este extraordinar si am prins putin curaj, am ajuns mai aproape de suprafata
In rest, na, ca veni caldura si ii vezi peste tot...pe ei, pe mititei!!!Pe mine inca ma chinuie dureri maaari la eforturi mici...asa ca deocamdata nu mai visez nimic legat de Bine ca am mult de lucru la servici...AAAa, ca mi-am adus aminte, MICHELLE draga mea sper ca stii ca nu mi-a trecut nici o clipa prin cap ca ai sta in pat toata ziua!! Eu iti spuneam doar din experienta mea, ce functioneaza uneori in situatia noastraMa bucur ca ti-ai revenit, ma bucur ca fetele au fost pe faza si te-au incurajat...
LIANA, cred ca ma prin si eu de fetele pe care le tii strans-strans

Dragele mele care ati facut cezariana, dupa cat timp v-ati simtit "ca inainte", adica ati putut face lucruri normale, gen curatenie, sau plimbari mai lungi...eu am inceput sa cred ca gata, asa raman cu vesnice dureri, intepaturi etc.

Va pup pe toate, fara exceptie, si ma duc sa lucru ceva-ceva, poate uit de toate!

O zi buna!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

IreneCam-se pare ca in ultimul timp cam multe am fost in butoi,off imi pare rau ca ai fost si tu pe acolo,dar sper din suflet ca ai iesit.Da asa este odata cu caldura e plin de mititei pe afara,ieri cel putin a fost PLIN de copii peste tot unde am fost!Nu stiu ce sa iti spun de cezariana pentru ca eu am nascut natural,poate stiu fetele mai multe!ai grija de tine si te rog pastreaza-ti speranta si tine-te bine de noi!!!!O sa fie bine!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IreneCAM treci ca pe tine te iau in carca
Pepsi si io's blonda sa nu uiti sa ma anunti cand incep galeria
Lauricoooooooooooo da un semn..
blueeyes2003multa sanatate mamei..te pupp..
Michelle asa mama..baga teste ca nu se stie..te pup..
Aleeee cum esti?la mine a inceput sa scada sangerarea..s'a limpezit si e chiar foarte putin..te pupppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liano iaca dau semn
Am uitat s va povestesc de petrecerea la care am fost vineri! Prietena sarbatoritului (iubita) i-a facut o surpriza super Dupa miezul noptii, dupa tort, au venit cei de la Dj Project! A fost foarte frumos, am cantat si am dansat

Andra eu la 3 luni dupa cezariana am inceput sa merg la aerobic si sa fac masaj. La inceput faceam exercitii usoare pentru burtica (ii povestisem antrenoarei si-mi dadea separat niste exercitii) si masaj mai fin pe burta si m-am simtit bine. Cred ca m-a ajutat sa-mi revin si psihic mai repede.

Multi pupici pentru toate fetele de aici Toate-mi sunteti foarte dragi Michelle Mirelush Flavia Chantal Ale si toate celelalte fete minunate va pooop

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Mari felicitari pentru bebeline sa va aduca numai bucurii. Multa sanatate va doresc la toate 4.
Fetelor eu tare in urma am ramas cu cititul…nu mai tin pasu nici cu voi nici cu fetele de la odisee. De cateva zile incerc sa recuperez , tare ma intristeaza supararile voastre si as vrea sa gasiti puterea de a merge mai departe. Nu cred ca psihic se poate pregati cineva si mai ales invingerea fricii se poate intampla vreodata. Si eu sunt stresata ca astept sa simt bebe miscand si nu il simt desi cred ca era cazul demult sa fiu lovita…. Deci eu zic ca daca aveti acordul dr.-ului sa va pune-ti pe treaba ca tare repede trece timpul… si oricum asta e dorinta fiecareia de a avea un bebeloi in brate. Flavia, inca nu stiu ce vom avea, saptamana viitoare am programare la ecograf sper sa aflu atunci. Nu imi vine sa cred ca imediat sunt la jumatea drumului. As scrie in parte la fiecare dar mie frica sa nu uit pe careva. Sunteti extraordinare cum va sustineti una pe alta si va multumesc ca ati fost alaturi de mine cand am avut nevoie de ajutor.
Va imbratisez pe toate, aveti grija de voi.
19+

Mergi la inceput

Joahnna-l-ai intreba pe doctor despre miscarile bebelui?Ce ti-a spus?eu stiu ca difera de la sarcina la sarcina!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

LauraIoana-pupici si de la mine
L5845ai venit de la medic?cum a fost?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

MARI felicitari!!! Asa repede au venit printesele! E minunat ca sunteti toate bine! Super!
Va pup pe toate fetele si intru mai tarziu ca acum sunt cam pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Acum am reusit si eu sa va citesc. A NASCUUUUT MARIII!!!
SA FITI SANATOASE TOATE PATRU!!! MAIA, MARA SI PETRA SA FITI FRUMOASE, CUMINTI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII LUI TATI SI MAMI!!!

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

Doamne, am lipsit o zi si ce vad? Trei miracole
bravo!! ce frumos...multa sanatate printeselor si mamicii
Si ce activitate intensa pe-aici...ce efect au vestile bune, sper sa avem parte de cat mai multe, pt ca uite ca se poate. Chiar daca mai greu, dar se poate. Asa ca fetelor, dati-i bataie si veniti cu liniutele.
Mai vreau vesti buneeee!!!
Eu m-am hotarat sa ignor fibromul ( pt ca sunt mandra posesoare si a unui fibrom, care se pare ca in timpul sarcinii a mai scazut putin), o sa-l mai vizualizez odata ca joi merg la control, si apoi de luna viitoare abia astept sa ma apuc de treaba
Pepsi inteleg ca tu urmezi? chiar asa- sa ne anunti din timp sa organizam galeria
fetele gravidute, sa aveti grija de voi, iar celelalte:astept liniutele !!!

Mergi la inceput