Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua doamnelor,

Grasana la raport!
Nu avusei timp sa intru sa raportez mai des pen' ca suntem in crize...de toate felurile.
Aia mica s-a invatat in brate si face crize cand o pun in patutz, vrea numa' agatzata de tzitza. Aia mare face crize...din orice...

Asa ca nu prea avem cu ce ne lauda. De scris o sa scriu mai pe indelete cand s-or duce la scoala...hehehe

Azi cand s-au trezit una urla intr-o camera dupa tzitza, alta in alta camera jelea pen' ca nu avea altceva mai bun de facut, asa ca o agatzai pe una de Priana, pe cealalta o pusei pe picioare la leganat...Circ!
Maria a inceput sa jeleasca cu vorbe cand o apuca, urla pana da in vomitat. Partea proasta e ca nu ai cum sa o potolesti. La modul rezonabil vreau sa zic.
Eu sper sa-i treaca inainte sa ma apuce si pe mine crizele, alea existentiale adica...hehehe.
Deocamdata sunt numa' in crize hipoglicemice (sau cum le-o zice). As manca zahar din borcan cu linguritza!...hihihihi

La pranz o tineam pe samburica agatzata de o tzitzica si ii dadeam Mariei cu linguritza.
Cum ii spuneam Roxanei, mai aveam sa invart o lingura in mancarea de pe aragaz cu degetele de la picior si eram buna de cartea recordurilor. Multitasking d'adevaratelea!...:)))

Dar se poate si mai rau. Azi s-a intalnit John cu un coleg care are o fetitza cu cateva zile mai mica decat Samburica. "Zombi" nu e suficient ca sa escrie in ce hal era. Asa ca noi ne bucuram foarte tare ca nu e mai rau!

Pupam voios, poate apuc sa si citesc ceva (eu cica am de terminat raportul pentru un proiect pana pe 15 mai). Noroc ca e online si nu e mare schema ca altfel plecam d'acasa...:)))))

Liliana, revedere frumoasa si te asteptam sa ne povestesti!!!
Caro, la multi ani printesei!

O seara frumoasa la toata lumea.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Intrebare de baraj,"mama care-i Chip si care-i Dale?"tocma' ma intreba fi'mea,io ma gandesc inca la raspuns...Olivia intr-adevar nu s-a ridicat nimeni,a mea este foarte fericita si interesata de tot ce inseamna tramvai,cine conduce,cum se composteaza biletul....frumoase poze si protagonistii,imi placu aia cu Uka,picior peste picior,sef scrie pe el
Meii mie rolele imi afecteaza,momentan,sistemul nervos si...muscular, mi-ar face bine la celulita,asa ca in fiecare zi imi zice de care sa-i iau ,cu casca,cotiere galbene si genuchiere rosii,io i-am promis ca la 5 ani!!
Caro ai niste printese super,sa-ti traiasca!!!
Cristalina io d'aia nu fac bb2 mai am de luat tratament cu nervii,glumesc...mama ce va voi invidia peste vreo 2-3 anisori
revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

suntem bine...bb.Liviu si-a revenit...nu stiu ce-a avut ca pana la urma n-am fost la dr....o fi fost fitze-mitze cum zicea Roxana, o fi avut un usor rosu in gat....vad ca laptele il acepta si pe milumil si pe humana
Monica, e distractie mare vad si la voi....hehe
Alice, si Andreea a baut milumilu' cu placere,n-am avut accidente d'astea....vazut pe Gizmo intre maimutoaiele alea mai mari ca el...pupici
Irrinuca, noi am vrut de acelasi fel, tot fata dar Doamne-Doamne a vrut altfel...degeaba le-am calculat noi ca nu ne-a iesit cum am vrut.Vazut pe Andy in parcul de distractii, pupici multi!Nastere usoara!! sa mai intri cu vesti...
Kro, sa-ti traiasca Felicia! La cati mai multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

irinuca, nastere usoara, sa scoatem pampoanele sa nu se plictiseasca;))
liliana, revedere frumoasa!
la multi ani, felicia! kro, felicitari pentru cei 7 ani, ce-a fost mai usor trecu de-acu sa ne vezi;)) ehh, da` timpu` trece repidi, acu acu o sa vorbim de zestre
roxana, super sam
vazut poze cu printele lu` kro, gizmou si uka, frumos cadou` de ziua mamei si sa nu uit, olivia imi place cum iti sade cu roscatu`
http://entertainment.webshots.com/album/558946080yTGNCp

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia eram sigura ca o sa-i treaca! Ce planuri mai aveti? Ramineti in Timisoara? Cadoul a fost pentru mine..mama mea nu mai mai exista..
Camen multam de complimente...

edit..ce faci pui poze pe sestache?..vazut ca v-ati apucat de pictat! Bravo!

Ioana am uitat ..am vazut pictorita ..ce draguta era ea...cum te intreba!
Papa..deci sintem la acelasi nivel!

Mergi la inceput

Olivia
Carmen, ce domnisorica am vazut...de la o Ilinca tunsulica la o fetita cocheta in fustita si palariuta.

avem si noi cateva pozici, vechi cam de 3 saptamani

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Vazut alti doi copii frumosi! Cum mai merge dieta? Nu ai zis..ramineti pe acolo?

Mergi la inceput

Dieta am terminat-o acum o saptamana...de la 64kg am dat jos 3 kg(in 2 saptamani)si s-a mai agatat de mine 1 kg...asa ca acum sunt cu 62 kg.In felul asta am reusit sa incap in o parte din hainele de dinaintea sarcinii.
Timisoara e frumoasa....numai ca niciodata nu esti multumit cu ce ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Felicia,la multi ani copilei,tot binele din lume.

eu suparata ca Ricu nu papa.Daca pina azi a mai gustat din paste,orez,toate numai fierte si cu un pic de parmezan,astazi am avut surpriza sa/mi refuza tot ce i/am oferit.Voia numai paine.Dimineata i/am dat doua felioare dar dupa amiaza am ascuns painea pe care o cerea in disperare.Trinteli pe jos si toate alea.Adica dimineata mi/a impins farfuria cu cremvusti iar la amiaza penele cu parmezan fara macar sa guste.Astea le minca zilele trecute fara mofturi.Azi n/a mai vrut.Asa cum spuneam am ascuns painea si l/am lasat sa urle doua ore.Intre timp mi/a cerut pate pe paine.I/am dat,a muscat o data si mi/a impins felia.Castravete,rosie,ardei,la fel.Ca va spusesem ca nu maninca nimic gatit si nici carne absolut deloc.Deci carne n/a mai mincat de doua luni,numai ou fiert tare.Asa,si eu tot intrebam printre urlaturi,de aia vrei,de ailalta,nu si nu,sa/i dau paine.Pina la urma a zis ca vrea sfecla rosie,bon,a mincar juma de castronel si a inceput iar cu painea.I/am dat o felioara pentru ca asa ne intelesesem,daca maninca ceva,ai dau paine.Ce sa ma mai faccu el ca ajung la nebuni.Acu macar nu/l mai doare nimic,dar nu vrea sa manince decit anumite alimente si alea disperat de putine.Adica bea laptele,bea si sticla cu fructe si in rest o scaldam cu paine cu unt si mici variatiuni.Un ou fiert,orey sau paste cu unt si parmezan,si cam atit.Dulciuri cere in disperare,dar cind le are in mana mi le intinde mie,inghetata o linge de doua ori si iar mi/o da mie,acu sa nu credeti ca le si maninc.Chiar e normal sa manince asa de rau fara sa fie bolnav?
Or fi toane,dar cam dureaza toanele astea de multisor si incet incet imi pierd rabdarea.Daca/l duc la doctor si/l pune pe cintar ma trimite la plimbare.Ca in viziunea lor nu e slab.No fi dar atit de limitata alimentatie nu prea duce la ceva bun.Si in loc sa se amelioreze se strica pe zi ce trece.Eu chiar pling acum ca m/a consum nespus,ma iertati va rog ca ma tot pling si la voi,dar nu am cui spune toate astea.Taica/sau m/o facut nebuna si sa las copilul in pace,el azi cauta painea sa/i dea,desi numaipaine mincase si dimineata.of,tare/i greu citeodata.

Mergi la inceput

Dana..noi doua am vorbit deja..si nu mai am ce sa adug...decit ca eu cred..ca nu are legatura cu amigdalele...
Felicia..asa este si la altii..nemultumiti cu ceea ce au!

edit ca am uitat..Monica...inca nu ti-ai pierdut simtul umorului...deci esti inca ok Dar pe Maria ce-a apucat-o? Si nu te superi ca intreb...tu o culci pe picioare pe ce-a mica...sau este vorba tot de Maria?

Mergi la inceput