Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 13
cristalina spune:
Buna ziua doamnelor,
Grasana la raport!
Nu avusei timp sa intru sa raportez mai des pen' ca suntem in crize...de toate felurile.
Aia mica s-a invatat in brate si face crize cand o pun in patutz, vrea numa' agatzata de tzitza. Aia mare face crize...din orice...![]()
Asa ca nu prea avem cu ce ne lauda. De scris o sa scriu mai pe indelete cand s-or duce la scoala...hehehe
Azi cand s-au trezit una urla intr-o camera dupa tzitza, alta in alta camera jelea pen' ca nu avea altceva mai bun de facut, asa ca o agatzai pe una de Priana, pe cealalta o pusei pe picioare la leganat...Circ!![]()
Maria a inceput sa jeleasca cu vorbe cand o apuca, urla pana da in vomitat. Partea proasta e ca nu ai cum sa o potolesti. La modul rezonabil vreau sa zic.
Eu sper sa-i treaca inainte sa ma apuce si pe mine crizele, alea existentiale adica...hehehe.
Deocamdata sunt numa' in crize hipoglicemice (sau cum le-o zice). As manca zahar din borcan cu linguritza!...hihihihi
La pranz o tineam pe samburica agatzata de o tzitzica si ii dadeam Mariei cu linguritza.
Cum ii spuneam Roxanei, mai aveam sa invart o lingura in mancarea de pe aragaz cu degetele de la picior si eram buna de cartea recordurilor. Multitasking d'adevaratelea!...:)))
Dar se poate si mai rau. Azi s-a intalnit John cu un coleg care are o fetitza cu cateva zile mai mica decat Samburica. "Zombi" nu e suficient ca sa escrie in ce hal era. Asa ca noi ne bucuram foarte tare ca nu e mai rau!![]()
Pupam voios, poate apuc sa si citesc ceva (eu cica am de terminat raportul pentru un proiect pana pe 15 mai). Noroc ca e online si nu e mare schema ca altfel plecam d'acasa...:)))))
Liliana, revedere frumoasa si te asteptam sa ne povestesti!!!
Caro, la multi ani printesei!
O seara frumoasa la toata lumea.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Intrebare de baraj,"mama care-i Chip si care-i Dale?"
tocma' ma intreba fi'mea,io ma gandesc inca la raspuns
...Olivia intr-adevar nu s-a ridicat nimeni,a mea este foarte fericita si interesata de tot ce inseamna tramvai,cine conduce,cum se composteaza biletul....frumoase poze si protagonistii,imi placu aia cu Uka,picior peste picior,sef scrie pe el![]()
Meii mie rolele imi afecteaza,momentan,sistemul nervos si...muscular, mi-ar face bine la celulita,asa ca in fiecare zi imi zice de care sa-i iau ,cu casca,cotiere galbene si genuchiere rosii,io i-am promis ca la 5 ani!!![]()
Caro ai niste printese super,sa-ti traiasca!!!
Cristalina io d'aia nu fac bb2 mai am de luat tratament cu nervii
,glumesc...mama ce va voi invidia peste vreo 2-3 anisori
revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
pako spune:
buna seara
suntem bine...bb.Liviu si-a revenit...nu stiu ce-a avut ca pana la urma n-am fost la dr....o fi fost fitze-mitze cum zicea Roxana, o fi avut un usor rosu in gat....vad ca laptele il acepta si pe milumil si pe humana
Monica, e distractie mare vad si la voi....hehe
Alice, si Andreea a baut milumilu' cu placere,n-am avut accidente d'astea....vazut pe Gizmo intre maimutoaiele alea mai mari ca el...pupici
Irrinuca, noi am vrut de acelasi fel, tot fata dar Doamne-Doamne a vrut altfel...degeaba le-am calculat noi ca nu ne-a iesit cum am vrut.Vazut pe Andy in parcul de distractii, pupici multi!Nastere usoara!! sa mai intri cu vesti...
Kro, sa-ti traiasca Felicia! La cati mai multi ani!!
carmenp spune:
irinuca, nastere usoara, sa scoatem pampoanele sa nu se plictiseasca;))
liliana, revedere frumoasa!
la multi ani, felicia
! kro, felicitari pentru cei 7 ani, ce-a fost mai usor trecu de-acu sa ne vezi;)) ehh, da` timpu` trece repidi, acu acu o sa vorbim de zestre![]()
roxana, super sam ![]()
![]()
vazut poze cu printele lu` kro, gizmou si uka, frumos cadou` de ziua mamei si sa nu uit, olivia imi place cum iti sade cu roscatu`
http://entertainment.webshots.com/album/558946080yTGNCp
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Felicia eram sigura ca o sa-i treaca! Ce planuri mai aveti? Ramineti in Timisoara? Cadoul a fost pentru mine..mama mea nu mai mai exista..
Camen multam de complimente...
edit..ce faci pui poze pe sestache?
..vazut ca v-ati apucat de pictat! Bravo!
Ioana am uitat ..am vazut pictorita ..ce draguta era ea...cum te intreba!
Papa..deci sintem la acelasi nivel!
pako spune:
Olivia
Carmen, ce domnisorica am vazut...de la o Ilinca tunsulica la o fetita cocheta in fustita si palariuta.
avem si noi cateva pozici, vechi cam de 3 saptamani
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
pako spune:
Dieta am terminat-o acum o saptamana...de la 64kg am dat jos 3 kg(in 2 saptamani)si s-a mai agatat de mine 1 kg...asa ca acum sunt cu 62 kg.In felul asta am reusit sa incap in o parte din hainele de dinaintea sarcinii.
Timisoara e frumoasa....numai ca niciodata nu esti multumit cu ce ai...
speel spune:
Felicia,la multi ani copilei,tot binele din lume.
eu suparata ca Ricu nu papa.Daca pina azi a mai gustat din paste,orez,toate numai fierte si cu un pic de parmezan,astazi am avut surpriza sa/mi refuza tot ce i/am oferit.Voia numai paine.Dimineata i/am dat doua felioare dar dupa amiaza am ascuns painea pe care o cerea in disperare.Trinteli pe jos si toate alea.Adica dimineata mi/a impins farfuria cu cremvusti iar la amiaza penele cu parmezan fara macar sa guste.Astea le minca zilele trecute fara mofturi.Azi n/a mai vrut.Asa cum spuneam am ascuns painea si l/am lasat sa urle doua ore.Intre timp mi/a cerut pate pe paine.I/am dat,a muscat o data si mi/a impins felia.Castravete,rosie,ardei,la fel.Ca va spusesem ca nu maninca nimic gatit si nici carne absolut deloc.Deci carne n/a mai mincat de doua luni,numai ou fiert tare.Asa,si eu tot intrebam printre urlaturi,de aia vrei,de ailalta,nu si nu,sa/i dau paine.Pina la urma a zis ca vrea sfecla rosie,bon,a mincar juma de castronel si a inceput iar cu painea.I/am dat o felioara pentru ca asa ne intelesesem,daca maninca ceva,ai dau paine.Ce sa ma mai faccu el ca ajung la nebuni.Acu macar nu/l mai doare nimic,dar nu vrea sa manince decit anumite alimente si alea disperat de putine.Adica bea laptele,bea si sticla cu fructe si in rest o scaldam cu paine cu unt si mici variatiuni.Un ou fiert,orey sau paste cu unt si parmezan,si cam atit.Dulciuri cere in disperare,dar cind le are in mana mi le intinde mie,inghetata o linge de doua ori si iar mi/o da mie,acu sa nu credeti ca le si maninc.Chiar e normal sa manince asa de rau fara sa fie bolnav?
Or fi toane,dar cam dureaza toanele astea de multisor si incet incet imi pierd rabdarea.Daca/l duc la doctor si/l pune pe cintar ma trimite la plimbare.Ca in viziunea lor nu e slab.No fi dar atit de limitata alimentatie nu prea duce la ceva bun.Si in loc sa se amelioreze se strica pe zi ce trece.Eu chiar pling acum ca m/a consum nespus,ma iertati va rog ca ma tot pling si la voi,dar nu am cui spune toate astea.Taica/sau m/o facut nebuna si sa las copilul in pace,el azi cauta painea sa/i dea,desi numaipaine mincase si dimineata.of,tare/i greu citeodata.
kim222 spune:
Dana..noi doua am vorbit deja..si nu mai am ce sa adug...decit ca eu cred..ca nu are legatura cu amigdalele...
Felicia..asa este si la altii..nemultumiti cu ceea ce au!![]()
edit ca am uitat..Monica...inca nu ti-ai pierdut simtul umorului...deci esti inca ok
Dar pe Maria ce-a apucat-o?
Si nu te superi ca intreb...tu o culci pe picioare pe ce-a mica...sau este vorba tot de Maria?