Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
revederea a fost ok, mai putin faptul ca de oboseala, niste suc probabil cam aiurea si de caldura mi-a vomitat toata noaptea si a avut o diaree din aia imputit mirositoare...de numa' asa ca-s zombi, intre 2 si 4 am schimbat cearsafuri si spalat hainute. Cristal iar va compatimesc
Olivia intr-adevar iti sta tare bine cu parul de culoarea asta. si floricica a fost tare frumoasa! las ca atunci cand veniti in Ro numai Sam o sa auzi, o sa te saturi de el rolele alea ROXA erau 274 de lei in carrefour (110usd), cam acelasi pret cu cele chicco. si ma gandesc ca astia is chiar profesionisti la asa ceva. ma mai gandesc.
Alice am zis de carrefour ca sunt dar precis le gasesti in orice hipermarket, la sectiunea plasturi. azi dimineata m-am uitat cum se numesc dar de somn am uitat tot, scuze!
Caro la multi ani pentru Felicia, sa fie sanatoasa si fericita! iar tie felicitari pentru cei 7 ani de mamica
Felicia imi pare bine ca Liviu e ok acum....a avut el o perioada mai proasta. ma duc sa conectez branula la o perfuzie cu cafea si revin.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's pe baricade de dimineata, azi e ultima zi de dat raportul la proiect si binenteles ca site-ul nu merge cum trebe...Mie mi se intampla lucruri!...:))

Roxana, sanatate multa.
Vezi, d'aia ne bucuram noi ca prostii din orice, pen' ca stim ca se poate si mai rau, adica sa ne vomite asa Maria in fiecare noapte (ca am avut si d'astea)...

Olivia, evident ca pe Maria o culcam pe picioare. Samburica e de la categoria pana asa ca ea are loc rezervat in brate :) (numai agatzata de tzitza doarme...trebuie sa incep operatiunea suzeta!).

Ioana, hai mah ca e distractie, imi vine (am prins o expresie de la un nene si-mi place la maxim ) "sa le sleiesc" de pereti cateodata, dar in general ma gandesc ca am ce sa le povestesc la batranete!...:)))

Felicia, ma bucur ca si-a revenit bb!

Doamna pasarike, tare frumosi tzucurei aveti...am vazut-o pe domnisorica, pupam cu foc...:)

Irrinuca, nastere usoara!

Ma duc sa vaz ce fac bazdacii. O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,io muncesc cu spor asa ca merit o pauza
Caro,LA MULTI ANI FELICIEI,SA-TI TRAIASCA SI SA FIE NOROCOASA CA FRUMOASA IE!
Roxi pupam pompierul Sam sa-si revina repede!!!
Dana speel multeio crez ca-s fitze,poate-i trec repede,scoate-l in oras poate acolo mananca..si nu te mai necaji in fatza lui pentru ca ti-a prins punctul slab si-l exploateaza...mandra mea a vazut ca ma enervez daca nu sta la imbracat si se zbenguie goala,asa ca-mi zice senina"acum vreau sa te enervez"io scoteam flacari pe nas ea era in extaz...asa ca a doua zi cand mi-a zis,eu m-am incaltat si am dat sa plec...striga"imbraca-ma ca nu te mai enervez"
Alice si pentru tinemeiii barbatii is facuti din acelasi aluat,nu pot avea atentia distributiva...si-s tare sensibili la dureri
Vazut o tzucurica pictoritza,pupam intreg familionul!
Avem si noi niste poze de week-end
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762400502512/photo/294928804380582017/11
o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Roxi, pupici multi iepurashului si sa se faca bine repede ! Asa patea si mama cu noi cind mergeam cu trenul, copii mici fiind ! Cit despre plasturi, multumesc ca te-ai uitat , am cautat la farmacie la mine in cartier si am gasit cu personaje cu pusti si masini (pentru baieti, mi-a zis farmacista ), dar eu am optat pentru cele cu animale de la zoo, am ajuns cu ele acasa si al meu copil a stat trei secunde cu plasturele pe picior, dupa care a urlat ca il vrea dat jos si l-a pus maimutoiului de plus, pe care l-a doftoricit mai apoi toata dupaamiaza ! Noroc ca nu au costat mult plasturii aia, ca ma luam cu miinile de cap, hahaha !!
Buba de la picior e pe tot genunchiul, a cazut ceva de data asta si bineinteles ca s-a plins toataaaa seara ca il doare ! Motiv pentru care am avut bal si cu Florin, ca Andrei urla ca il doare si eu, dupa ce i-am vorbit frumos si i-am spus si raspus toate cele, m-au luat nervii si i-am zis ca il las sa urle cit vrea ... a venit "closca" de tac-su si l-a luat rapid in brate, ca vezi doamne ii vorbesc urit copilului !! Pe mine ma duruse stomacul pina seara si nu mai stiam ce sa fac si cum sa string din dinti, si ala mik facea fitze ca vroia in brate la unshpe noaptea !! Da', vorba Cristalinei, dupa ce imi vine sa ii "sleiesc" pamindoi de pereti, ma gindesc ca imi sint tare dragi si revin la sentimente mai umane !
Olivia, ce fain cadou ti-a facut Uka ! Sa stii ca si eu am inteles la inceput ca era vorba de mama ta ... Ma bucur ca v-ati simtit bine in uichend ! Io tz-am zis ca iti sta bine roscata !! Pupici multi !
Carmen, heheh, Ilinca-i o frumushatza !!
Felicia, ce bine ca Liviu si-a revenit cu laptele ! Cred ca ti-a luat o piatra de pe inima !!
Cristalina, spor la trebi cu proiectul si cu cele doo Botoshele, mama, io nu as rezista nici cinci minute de-as fi in locul tau ! Pupici mii !!
Caro, sa iti traiasca printesa ! Pozele cu Andrei si jucariile erau facute in supermarket, ca la noi cam asa se petrec cumparaturile, Florin sta cu gizmoul la raionul de jucarii si eu cutreier magazinul si iau toate cele !
Ioana, haha, iara muncesti cu spor ? De data asta te las pe tine sa iei premiul, ca eu ma relaxez, am invatat de la Olivia !
Fac o pauza acu ... ma duc sa vad si restul de pozici si revin !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am ajuns cu bine...smotocit puiul...ufff mi-au schimbat bebelul...aremama acum o domnisorica, frumoasa foc si dulce .

Pup si fug.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Mara are azi sase lunisoare! sa-mi traiasca. De azi incep sa-i dau supica. Avem deja in meniu mar, piersica, si cereale.

vad ca ne incadram si noi in trendul general, a cazut si Tudor sambata si si-a facut o frumoasa julitura pe barbie, e insemnat rau. La noi e putin inversa situatia. De cate ori e si soacra-mea prin preajma, care - poate mai tineti minte- e groaznic de panicoasa, il tine de mina incontinuu. Adica copilul nu poate sa faca doi pasi sau sa alerge putin, ca ea il tine de mana. Intr-un final copilul se enerveaza si cand scapa din mana ei o zbugheste ca din pusca. cam asa s-a intamplat sambata. L-a tinut ca in lant, pana cand Cosmin s-a enervat si i-a zis (lu' ma-sa) sa-i mai dea drumul si sa mai lase copilul sa mearga singur (mai ales ca nu erau intr-o zona periculoasa), iar dupa zece minute a cazut. (Bineinteles ca dupa aia discutii, ca vezi, ca daca nu l-am tinut a cazut, tra la la).
Ei bubele trec, nu-i bai, dar ea a tras concluzia ca il tine de mana si mai abitir de acum incolo . Eu cred ca ar trebui sa stea langa el si sa-l supravegheze, dar sa-i lase si libertate de miscare cat de cat, ca nu mai e de un an. Dar vorbesc cu peretii.

Cristal, deci a inceput si la voi balul...Daaa, imi aduc aminte de momentele (mai ales seara), la incepu, cand urlau amandoi. Si stateam cu mara atarnata de tzatza, langa patul lui Tudor, ca asa reuseam sa-i linistesc pe amandoi. dar sa stii ca vin vremuri mult mai bune. Acum e mult mai usor din toate punctele de vedere. bafta cu proiectul!!

Irinuca, nastere usoara si un bebe sanatos!! da, si Tudor a fost gelos cand a aparut Mara, in ciuda precautiilor noastre, si am avut cam doua luni grele, pana s-au acomodat amandoi. Acum e iubire mare intre ei. Tudor nu suporta sa plecam undeva fara sa o luam si pe Mara, o pupa intr-una, etc.

Roxi, sanatate lui Pati! Acum cum se simte?

Alice, pupam buba sa treaca!

Ioana, am vazut filmuletul! E o dulce Maria, m-a uimit cum sta ea cumintica si picteaza fara sa murdareasca in jur si dialogheaza cu tine...

Liliana, te asteptam cu vesti!

Olivia, faza cu "focus" e tare de tot!!

Carmen, sa-ti traisca frumosii! Ce domnisorica s-a facut Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana,ma bucur tare mult ca esti langa pui...io astept sa ne povestesti unde se incadreaza,in clubul cupiilor cuminti ca Giulika,sau in cel al bazdacilorca mandra...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

FELICIA , sa-ti traiasca minunea Kro si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri ! Vizionat si admirat pozicile
Kim - ioi ce patanie cu focusul, am ras, nu te superi, Uka ramane un smecher
Rox - hai zi-ne, cumperi role sau nu ? Sa stim si noi ce facem
Cristal - s`teti the best, nush de unde ai atata optimism si voie buna
Mara pt lunisoarele implinite, sa-ti traiasca bebelina Mitzu Si pupici sa treaca buba lui Tudor !
Polux - felicitari si multi pupici la voi, pune pozici sa vedem domnisoara !!!
Pako - pupam juniorul si ma bucur sincer ca e bine !
Carmen - super pozici si de la voi, la fel si ale Ioanei G cu Gorodica, mai vrem, mai vrem !
DanaSpeel - pupici lui Ric ! Io zic ca`s toane !
Liaaaa- ciocarliaaa - e marti, cum fu` ieri la doctor ??? Ce face bebelinaaa ???
Alice - nici Giulik nu suporta plasturii
Andreea - ce faceti, ce face Pupi ?

Mei, o declar pe Giulik tradatoare incurabila: dupa ce si-a petrecut ziua la dadaca (renovam baia si balcoanele), n-a vrut sa vina acasaaa, ca deh, dadaca are jucarii, are un vecin de 2 anisori Asa k am momit-o cu inghetata, dar tare trista a fost si dup`aia, asa ca am lasat-o sa pulverizeze apa pe flori, pe balcon, pe mine ... cam peste tot doar sa-i intru in gratzii

O zi frumoasa tuturor, sunt prin zona !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Liliana, ce bucurie trebuie sa fi simtit cind ai luat-o pe Adeluta in brate !! Bine ca ati ajuns ok in tara si ca acum sinteti impreuna, va transmitem toate gindurile bune si te asteptam cu pozici de familie reunita !!
Mitz, sa iti traiasca minunea !! Succese multe in cimpul "muncii" alimentare si la mai mare !! Pupici lui Tudor cu buba, am citit de patania cu soacra (hihii, io imi amintesc cind spuneai ca e prea grijulie !), si ai dreptate in privinta acordarii de spatiu copilului, ca trebe sa invete ce si cum singur si necocolosit ! Partea cea mai cea sint lamentarile de dupa cazatura si fitzele aferente, ca bubele trec ele ! Noi i-am tot spus lui Andrei "vezi ? sa fii mai atent si sa nu mai alergi asa, sa stai cind spune mami sau tati si sa nu te tragi din mina lor", dar in dupaamiaza de ieri, cind a cazut rau de tot, cine alerga mai abitir ca inainte ??? Fireste ca gizmoul, si era cit pe ce sa mai bage o cadere libera pe asfaltul parcului !!
Daria, mi-ai placut tare cu udatul ! Iote asa de invata copchii sa ii joace pe parinti pe deshte, hehehe !! Pupici Giulikai !
Am vazut si toate pozele ... Olivia, ca uitasem sa zic, mi-a placut la extrem faza cu focusul !! Apoi daca nu esti atenta, ce sa faca si copilul sa iti atraga atentia ??? Cea mai frumoasa poza mi s-a parut aceea in care esti cu Uka linga flori !
Carmen, l-ai trecut pe Pasa la dat lectii de pictat ?? Bravos !! Faina poza in care sinteti toti trei, tu si copiii !!!
Ioana, pupici si Mariutei cu coditze si agrafe multicolore ! Da ai avut rabdare, nu gluma, sa stai sa i le prinzi pe toate !! Ce frumos ca aveti piata cu porumbei !!
Si multi si printeselor Carolinei, Feli e frumoasa foc cu parul negru lung si Alessia e ca o papusica cu obrajorii bucalati !!
Pako, i-am vazut si pe ingerasii tai, cum stau ei cuminti pe iarba la soare !! Nu stiu cite nazuri a facut Liviu cu laptele, dar e un grasuneeeel !!
Sper ca nu am uitat pe nimeni ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice, da, sunt clar situatii cand copilul trebuie tinut de mana, de exemplu cand trecem strada. Dar ea il tine de mana tot timpul, inclusiv in parc unde nu trece nici o masina. De aia ma enerveaza.

Mergi la inceput