Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 10
irrinuca spune:
Intrebare: Cum ati reusit sa faceti cate unul de un fel (ma refer la cine are 2 piticlonti, cate unul de fiecare specie), ca eu tot un baietel o sa am si cred ca o sa ma apuc cu mainile de par!
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
Dorsilia spune:
Irinuca, nastere usoara!
Sa stii ca io vroiam 2 de un fel dar asa s-a nimerit, sa fie fetita al doilea bb. Si inca (,) ce fetita!!! Dani nici acum nu stie cum se scuipa, iar ea deja scuipa la 10 cm in fata, cu presiune. Scuipa ceai, lapte, fructe, cereale, orice se numeste aliment. Ma rog zi si noapte sa apuc s-o vad mancand cu pofta, fara pofta, dar mancand. Stiu ca deja am facut fixatie cu ne-mancatul ei, dar n-am mai vazut asa ceva. Si nici in parc nu vad asa copii mofturosi si greu de alimentat. Nu ma credea aproape pediatra cand ii ziceam ca scuipa si intoarce capul de la lingurita, ca se scarbeste si isi face greata daca insist. Se uita la mine la ca felul 5. Si ii dau si dreptate. Sunt multi copii dificili dar la ea dificultatea e deja la un nivel ....Am ajuns sa le invidiez pe mamele cu copii usor de hranit, ma uit cu jind cum sunt relaxate si fug cu ei plangand de foame acasa sa le dea papa sau scot din geanta caserola gata preparata si casca copilul o guraaaa, tremura sa vina urmatoarea lingurita spre el. Si nu se umplu de sus pana jos, pt ca-s dornici sa pape. Nu isi baga mainile in ochi, sau nu pun barbia in piept in semn de refuz. Nu puteti sa ma intelegeti pana ce nu veti fi avut asa gen de copil. Nici eu nu dadeam mare atentie celor ce se plangeau ca nu le papa copiii si imi ziceam ca se streseaza degeaba uneori, si lor sa o lase mai moale. Uite ca m-a ajuns si pe mine. Mama imi zice sa o las sa flamanzeasca si jumate de zi, sa zbiere de foame. Pediatra imi spune sa ii fac orar la 4 ore. V-am zis ca am incercat dar fara succes orarul, pt ca uneori dupa 4 ore nu/i e foame defel si degeaba incerc sa o hranesc ca nu bea nici 10 ml. Am o vecina cu un bb de numai 3 luni si-i da supa de pui cu legume pasate, branza cu banane, mere cu biscuiti normali, gris cu lapte, si sa stiti ca haleste si n-are nici pe naiba. Nici nu-l doare burta nici scaun aiurea, nici alergii. E strong. Ma simt tare nasol cand vad cum unii mai mici cu 2 luni sunt asa iar matza mea se schimonoseste la orice. Doamne, ce-oi fi gresit asa tare de trebuie sa ma strofoc atata? Ca acus pun totul jos si fie cum o fi. Sa manance cand o vrea si ce o vrea. Bagam vitamine de la borcan ca sa fie cresterea cat de artificiala se poate :(
polux spune:
Gata AMR 0, adica in 5 minute plec.
Va pup dulce si va urez un weekend placut.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
papadie spune:
Liliana zbor placut si multi pupici Adelutei!!!!!!!!!!!!!
Sa ne pui poze:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
speel spune:
Liliana,zbor placut si revedere....incintatoare.Te invidiez de numa,eu abia peste o luna imi i/au zborul spre pui.Pina atunci o sa/l vada Mario pentru ca vine in Ro la raliu.Si se intilnesc in Bucuresti unde petrec impreuna vreo patru zile.Eu cu bebe si cu scoala.
Irrinuca,nastere usoara.Sa stii ca asa gindeam si eu,tot doi baieti am .Insa acum nu as schimba cu nimic in lume cel de/al doilea baiat cu o fetita,asa de drag mi/e cind ai vad pe amindoi surubarind la masini.Asta vara nu m/a mai saturam uitindu/ma ce frumos e ca pot impartasi aceesi pasiune pentru jucarii de baieti.Si apoi Ricardo e atit de dragastos si m/a pupa pina nu mai poate,seara in fotoliu sta facut colacel in bratele mele ,dimineata m/a trezeste cu pupici sa/i aduc laptele.Nu stiu cum e cu o fetita,dar dragoste sunt sigura ca/ti dau in egala masura si o fetita si un baiat.Asa ca si pentru Andi e foarte fain ca are un fratior,aisa vezi asta mai tirziu.
irrinuca spune:
Oh, Lia, nu stiu ce sa zic, nu vreau sa te supar, dar Andy nu a fost mofturos niciodata. Nu stiu beeb 2 cum o sa fie, probabil ca o sa fie opusul lui, dar nu am stiut ce inseamna moft la mancare! A mancat orice i-am dat, si daca nu ii dadeam eu isi gasea singur, tragea orice farfurie din raza de actiune langa el si baga pe sub nas!
Acum e mai nasol, soarbe ce gaseste, si zi de zi mama se trezeste fara cafelutza! Mama e din' alea de face un ibric de cafea si bea din el toata ziua, isi ia ceasca cu ea pe unde are treaba prin casa. Cum dispare de langa ceasca, cum ataca piticul! Noroc ca din cauza mea bem fara cofeina!!!!!!
Eu i-am introdus traditionala ciorba romaneasca cam de la 5-6 luni, cand n-am avut succes cu piureuri si alte mancaruri muncite si stoarse. Ai bine, de atunci mananaca ciorba zi de zi. Ba mai mult, de cand merge la gradinita mananca asa frumos cu lingura, mi-e tare drag de el. Uneori imi cere si dimineata, nu stiu cum sa il distrag cu o alta gustare, ca nu stiu daca e buna ciorba pe stomacul gol. Asta e, cand o sa se insoare prima conditie o sa fie ca fata sa stie sa faca ciorba! Sau poate cine stie, invatza el sa faca :-))
Speel, si Andy e iubaretz rau de tot, te umple de pupice cand i se pune lui pata. Mamangaie pe par, imi pupa mana asa din senin, si imi zice "mummy 'moasa, 'moasa" (adica frumoasa) sau "beautiful mummy". Iti dai seama, sunt in al noualea cer, mai ales acum cand mai am 10 zile pana nasc si arat ca o balena ucigasha sau orice alt personaj din filmele de groaza. Baiatul meu ma vede frumoasa, sunt topita.
Cred ca esti norocoasa ca se inteleg baietii intre ei, care este diferenta de varsta, ca nu-mi mai amintesc??
Eu am o presimtire ca Andy o sa fie foarte gelos. Am sa ii cumpar un cadou, ceva mai mare, poate o amisna sau bicicleta, si o sa-i spun ca e din partea lui Thomasica (asa ii zice el bebelului). Poate asa nu o sa fie gelos. Imi mangaie burta si o pupa, stie ca e un bebe inauntru, toate bune si frumoase. Nu stiu insa cum o sa treaca peste momentul nasterii propriu zise, a aparitiei noului membru al familiei. Mai ales acum, cand au aparut schimbari in viata lui, chiar din acest weekend a dormit pentru prima data la tatl lui natural (asa pentru ca s-a hotarat la curte, of, tampita legea asta de aici). Este doar o coincidentza, dar el deja face asociatia: "Ma trimite mamy sa dorm in alta parte ca sa ii dea patutzul lui Thomasica". Ma apuca groaza.
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
szivarvany spune:
Irrinuca - nastere usoara si un bb sanatos, mancacios si somnoros, iar ie refacere rapida ! Sper k intri sa ne spui cum a fost nasterea, dar mai ales primirea lui Thomasica de catre Andreas 
DanaSpeel - dezmatz pe capu` baietilor deci. Lasa ca recuperezi tu cand vei fi cu ambii feciori ![]()
Polux - zbor usor ! Sa intri sa ne zici tot despre revedere, pupaceli si cat de mare este Adela ! 
Un we frumos tuturor ! Eu termin bucatareala, restu` poporului doarme, ca azi pe 11 s`tem la teatru.

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
papadie spune:
Kim uneori foloseste chiar si 4 cuvinte:))) da' raaaaaaaaar. nu prea foloseste verbe. si ce cuvinte spune le poceste de le gaseste gaia.
Irinuca nastere usoara!!! Pupacim Andy
Sfatul meu e sa-l antrenezi in toate activitatile lui baby (gen adu-mi pampers, du tu pampersul la gunoi, sa glumesti cu el ca vaaaaaaaaai a facu baby caca si puteeee sate strambi, sa te pui la mintealui si mai ales sa-ti petreci cat mai mult timp cu el in primele luni- mai ales ca bebelusul o sa doarma la greu.) Catrina n-a avut in felul asta nici o pb. cu Sofia. iar acum e superprotectiva si mamoasa cu a mika![]()
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
g_ioana spune:
Venii si varaaa, io ma bucur si nu prea,tra,la,la
Liliana zbor linistit si placut
,pupici Adelutzei,asteptam poze si povesti despre reintalnire!
Irinuca nastere usoara deci pe 23 mai scoatem iar pampoanele?!

Lia io te inteleg foarte bine,
ca mandra mea a fost la fel
,scapi si tu cand ii ies dintii si poti sa-i dai ce mananca Danutz,apropo,nu-i pofticioasa??daca mananca Danutz in fatza ei nu vrea si ea..ca-ngeneral cupii is pofticiosi..
Noi suntem singure ca de obicei,noroc ca saptamana viitoare se termina campionatul, ca m-am saturat de week-end-uri fara tati
..ieri am fost la plimbari prin oras azi stam in zona in parculetz(is cam ingrijorata ca de o saptamana mandra vorbeste pe nas,muci nu mai are,mananca bine,febra nu face,dar are vocea nazala,iar azi dimineatza s-a vaitat ca o doare in gat si mie mi s-a parut ca este cam rosu)
Daria distractie placuta,io zic sa te multumesti ca ai copil cuminte
,a mea trece printr-o perioada in care face exact invers ce-i spui,tati disperat ma intreba oare cat o tine,io resemnata,"cred ca pana la 18 ani"

Am pus un filmuletz cu pictorita mea
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20070513&ctime=034612
pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
speel spune:
Salutare.Irrinuca,intre ai mei sunt 9 ani,dar sa stii ca nu cred ca e relevanta diferenta de virsta,in ciuda faptului ca se spune 2/3 ani difernta sunt cei ideali.La mine regula nu a avut repercursiuni negative.Depinde in primul rind de copii si de parinti,cum reusesti sa antrenezi atentia si atasamentul intre ei.Ptr. ca dragostea vine in timp,cu cit trec anii cu atit mai strinse devin legaturile dintre frati.Parerea mea.Serban nu s/a implicat initial aproape deloc, a considerat ca primele luni bebele e absolut dependent de mine.Dar Sotul meu,chiar daca nu este tatal natural al lui Serban a avut tot timpul grija de Serban si efectiv de sentimentele lui de siguranta in ceea ce priveste dragostea noastra pentru el.In timp s/au apropiat de la sine,chiar daca nu stau impreuna decit vara.In fiecare zi vorbesc si cinta si se strimba pe web cu orele,de multe ori intervin pentru ca Serban are si lectii de facut si/i mai amintesc asta citeodata.
Cit despre faptul ca Andi trebuie sa doarma la tatal sau,nu stiu ce as putea spune,eu cind ne/am despartit am rupt orice legatura.Dar cred ca nu e prea indicat acest dormit exact acum cind vine si bebe si pentru Andi e o schimbare foarte mare.Eu in locul tau as vorbi cu tatal lui Andi si l/as ruga o perioada cit se acomodeaza Andi cu bebe sa nu doarma la el,pentru ca cel care sufera cel mai mult in acest caz este baietelul care este si al lui.Daca este de inteles si/l iubeste,v/a accepta pentru o perioada sa stea deoparte,spre binele fiului sau.Cred ca la urma urmei,lasind la o parte orgoliile,binele copilului este cel mai important aspect.Iarasi e parerea mea.