Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - ce tare esti cum povestesti de Patrick ! Btw, i-ai cumparat rolele cu casca au ba ? K io cautai, da` Giulik poarta 22 la picior si se`ncepe cu 25 la masura Merci pt site, amu` ma benoclez !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai nou daca-l las pe Dani la comp imi scrie si mailuri unora, altora din lista

Despre noi? pediatra aia de ieri mi-a dat o skema de diversificare cu orez pasat, banana, glucoza, mucilagiu. Deci incepem prima zi cu 150 gr orez, 2 lg-te banana, 2 lg-te glucoza pulvis. A doua zi 110 gr orez si 4 lg-te banana, 2 de glucoza. Tot asa pana ajungem la 60 gr orez, 10 lingurite de banana si bagam branza dulce.

Parerea mea? e un amestec cam cleios-gretos, orezul ala. dupa gustul meu

Da ce credeti despre fata mea? e ea macar doritoare de asa ceva? noooo, pufaie de sare orezu-n 7 zari. In plus e constipata si asa,ma intreb cum o sa fie daca si numai daca ar manca 150 gr orez cu banana+branza dulce. Se face beton armat la fund cred. Dar vad ca oricum nu vrea neam sa revina la sentimente mai bune. A urlat pana i-am dat laptele in cele din urma. Ca mi-era ca-si scranteste capul ferindu-se de lingurita cu orez si banana. Scosese ditamai limbuta in afara si se stramba comic rau. Imi venea sa rad dar si sa plang ca nici de data asta nu mi-a reusit intentia de a incepe diversificarea.
Cica E MUSAI !!!ca e mare, lungana si trebuie aport proteic rapid. Ma intreb cum o s-o fac?

va pup!
v-am citit dar nu pot sa va raspund pe larg. sunt in mare graba cu gatitul
sanatate lui Liviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria nu am luat inca. patrick poarta 26 la picior deci nu ar fi problema. tu gandeste-te ca rola in sine intra peste incaltamintea normala, deci ii poti lua 25 daca poarta 22 spre 23. pe ideea asta stiu eu ca-s facute, daca nu tin minte bine va rog dati-mi la cap.
muahahahahahahahaaaa cat de tare de Danut Lio! lasa copilu sa comunice, cine stie ce vrea sa zica el acolo! io-s de aceeasi parere cu tine despre amestecul ala....cam constipa. da de ce ma-sa banana? si toate deodata? zic si eu acum, mare proteina nu are orezul ala....da ma rog, o fi. dar cereale in lapte nu vrea? daca ii pui mai putine pentru a fi amestecul subtirel? ca macar asa poate o impingi spre gusturi noi. despre refuz ce sa zic....am tot citit pe forum ca sunt destui copilasi asa mofturosi la diversificare...din pacate. {bleacks si glucoza aia are un guuustt.......)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata'..de la Olila
Alice brava mama! Asa te vreau ..munca putina!Ai dreptate cu spusul pe nume...la inceput a fost amuzant..
Roxa unde pleaca..ca ai uitat sa zici?Wow..singurei in we!
Daria felicitari! Ai o fetita super! Poate asa cum zice Roxa..doar mai introvertit!
Gabi super..vorba ta ..poate face direct compuneri!

Bucurestencelor,care-mi spuneti si mie cum este zona ..lacului Crevedia? Cam cit de departe? Exista transport in comun?

Mergi la inceput

io o sa bag cereale de copii pe baza de faina de orez si banana pasata. cerealele au glucoza incorporata si-s bune la gust asa cum le-a dozat cine le-a fabricat. sau borcanele cu cereale si banana. mai incerc si orezul dar daca nici dupa 2-3 incercari nu vrea...bag cerealele, macar nu mai frec aiurea la orez zilnic

cereale a papat si Dani si nu e umflat. Dar sa o vedeti pe Andreea ca i-a recomandat dr steroizi, alias NAPOSIM ... poate o fac halterofila, ca cica creste apetitul si turgescenta musculara, ca cica momentan nu e asa fibroasa, e mai molcutza la carnita

Mergi la inceput

Lia..nu stiu de ce..dar mi se pare cam complicata schema...si cam prea multe ...in acelasi timp....Vrei sa-ti dau si un link sa vezi cum se diversifica aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si-i dai?

quote:
Originally posted by Dorsilia
Dar sa o vedeti pe Andreea ca i-a recomandat dr steroizi, alias NAPOSIM ... poate o fac halterofila, ca cica creste apetitul si turgescenta musculara, ca cica momentan nu e asa fibroasa, e mai molcutza la carnita

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Naposim, dupa cum am cautat prospectul pe net ajuta la osteogeneza printre altele, si se da de la 0 luni copiilor "Pediatrie: Distrofii, convalescenta, imaturitate si prema-turitate, intarziere in crestere, osteogeneza imperfecta"

Olivia, multumesc, as dori schema voastra de diversificare. Inmod normal nu vad cum un sugar incepator in ale diversificarii ar putea manca deodata orez, banana, in cantitatile alea, dar...

Mergi la inceput

http://www.med.umich.edu/1libr/pa/pa_foodchrt_hhg.htm

aici se merge ff lent cu diversificarea....
daca nu intelegi ceva spune-mi..

iar aici ai si pentru virste mai mari..http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyfeeding/1400680.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna seara,

hai ca mai dau si eu un semn de viata la un an :-((

Andreas s-a transformat in Andy si nu vrea sa mai fie numit in alt fel. Merge la gradi si ii este rusine daca vorbesc cu el in romana.

bebe 2 inca n-a venit, dar il asteptam, de fapt asta este motivul pentru care nu pot sa dorm. Retraiesc perioada insomniilor de dinainte de nastere!

Mai am maximum 2 saptamnai, si gata!

Am mai citit cate ceva din urma, ma bucur sa vad ca este aceeasi gashka, cu alte cuvinte este o chestie extraordinara ca gashka nu s-a spart de atatia ani!

Merg sa mai citesc din urma, dar trebuie sa recunosc ca trisez, incep cu linkurile cu fotografii, sa vad cum au mai crescut piticlontzii.

http://photos.orange.co.uk/album/5334536

sper ca merge!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput