Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Papa, multam mult de mesaj, in durerea mea, am considerat ca sunt singura si ca merita sa raman singura. Sper sa reusiti fara interventii cu Macu. Pupici fetitelor si tie, care esti mama eroina

GIoana, sanatate fetitei, sa treaca gatisorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Irrinuca nastere usoara!! Calatorie placuta pentru Liliana!! Si Papa si Lia: ce nu ne omoara, ne face mai puternici!!
Eu am visat azinoapte ca aveau o fetita pe care o cheama Raluca si careia ii cumparam un colier superb sa i-l dau cadou la majorat sau la nunta... nu mai tin minte ocazia, oare am o fetita in burta? Eu vreau tot baiaaatttt... ca m-am obisnuit asa de tare cu Victor si cu tati care se ocupa exemplar de el, cum am sa ma descurc cu o fetita? Off.. pe Victor l-am vrut fata...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
tare ametita sunt azi...cu toate ca am dormit destul. tare plictiseala pe noi fara cupil acasa....am bantuit prin oras, am mancat, ne-am plimbat...si am vorbit cu el din 2 in 2 ore
Irrinuca nastere usoara.
Liliana wow ce frumos, a trecut timpul imediat. abia asteptam sa ne povestesti revederea!
Olivia la bucuresti e gandacu'. vine azi pe la 6....dupa ce i-au suflat in fund 4 adulti timp de 3 zile.....o sa vina cu niste coarneeee mama-mama.
ma duc sa imi revin cu niste cafele....si scriu mai incolo.
o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Andries

Irrinuca nastere usoara!! Calatorie placuta pentru Liliana!! Si Papa si Lia: ce nu ne omoara, ne face mai puternici!!
Eu am visat azinoapte ca aveau o fetita pe care o cheama Raluca si careia ii cumparam un colier superb sa i-l dau cadou la majorat sau la nunta... nu mai tin minte ocazia, oare am o fetita in burta? Eu vreau tot baiaaatttt... ca m-am obisnuit asa de tare cu Victor si cu tati care se ocupa exemplar de el, cum am sa ma descurc cu o fetita? Off.. pe Victor l-am vrut fata...

Andries

Neatza,io zic ca-i fetita,io am visat inainte de a-mi face testul ca o sa am o fetita care o s-o cheme Maria...musai sa-i pui Raluca...nu suna rau Raluca Nichita
Io-s la munca,dup'aia merg sa-mi cumpar belet de concediu...
o saptamana usoara sa avem
Edit,Roxi vreauuu si io plictiseala din asta de weeek-end!!!!!Ca in ultimele luni,a fost numa' randul meu in week-end,da' joi vine mama mea,abia astept!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare !
Se vede ca a fost frumos in uichendu asta, ca nu am avut de citit prea mult !
Irrinuca, bine ai revenit ! Am vazut pozele, Andy a crescut tare mult si seamana doo picaturi cu tine ! Pupici multi pentru voi amindoi !! Si parerea mea este aceeasi cu a fetelor, cred ca Andy ar fi bine sa stea cu tine mai mult acum si sa amini ceva ceva sa il lasi cu tatal sau, sint sigura ca acesta va intelege situatia ! Te asteptam mai des pe la noi si pregatim pampoanele pentru sosirea lui Thomasica !!
Daria, cum a fost la teatru ?? Ce ati mai vazut ?
Roxi, hehe, singurei in uichend ? Bravos, eu ma gindeam cum sa fac sa las copilul la mama vreo doo ore, sa mergem sa vedem 300 la cinematograf, ce sa ma gindesc la 4 zile ??? Pupici iepurasului si sa vina cu bine acasa !
Lia, am citit si eu ce ti-a recomandat pediatra, mi se pare exagerat ! Sa stii ca zilele trecute cind Andrei a avut probleme cu burtica tocmai asta i-am dat - banana cu orez, asa ca daca Deea este constipata, nu cred ca o sa ii faca tocma bine ! Dar, nu sint medic si nu pot spune prea multe ... nu am citit linkul pe care ti l-a dat Olivia, dar glucoza cu banana si orez e chiare yuck tare de tot !! Chiar, ceva cereale nu ar fi o varianta mai buna pentru Deea ?? Sau nici pe acelea nu le accepta ?? Si iar te uiti peste gard, la vecini ? Cum ma, la trei luni, fetita aceea sa manince tot ce ai scris ?? Pai noi la trei luni abia ne invatam cu sucul de morcov si mar, ce sa mai zic de banana si supa de pui ??? Unele mamici exagereaza la greu sau baga asa, din top, sa vada altele ce tari sint ele si ce mincaciosi sint copiii lor ! Pupici multi si sanatate !
Ioanooo, sanatate multa ! Iarasi Andrei a vizionat filmuletul cu Maria de enshpe ori !! Imediat ce ma vede ca dau drumul la DC, vine si imi cere sa i-o pun pe Mariuta cintind !! Asaa ca dupa cum spuneam, am pus liknul vostrui la favorites si sta omumik cuminte si isi pune filmuletul de cite ori vrea el !!
Liliana, uraaaa, cred ca esti in al noualea cer ! Asteptam sa ajungi acasa si sa ne spui cum a fost revederea !! Te pupam cu drag si iti dorim toate cele bune !!
Olila, , cum a fost uichendu vostru ?? Ai vazut ce cuminte sint si ce ascultatoare, am notat imediat sfatul tau si l-am pus in practica ! Ca tot banii aia ii iau si daca muncesc mai putin, hehehe !! Mey, io lacul Crevedia recunosc sincer ca habar nu am unde este ... dar pot cauta, daca vrei !
Dana-emma, pupici tie si puisorilor tai de aur !
Noi simbata asta am fost iarasi la saltelele gonflabile, ca de cind le-a vazut Andrei numa asta cere ("vreau sa mergem la Fierastrau", asa a botezat parcul tineretului !!). Duminica in schimb - ca tot a fost 13 - m-am trezit cu o mare durere de cap, care m-a chinuit pina dupaamiaza, numa eu stiu cum am alergat dupa copil in parc !? Pluc ca era sa ma cert big time cu o baba care venise cu nepotul dupa ea, ala mic cu o minge, al meu nazdravan i-a luat-o si in lok sa i-o dea frumos inapoi, i-a aruncat-o in fata ! La care baba ofuscata zice "esti un copil rau, pleaca de aici !" Mamaaa, am vazut rosu in fata ochilor si norok ca ma durea capatina, ca i-am vorbit frumos si i-am explicat ca eventual ii poate face observatie ca a gresit, dar sa ii vorbeasca asa, in nici un caz !!! Ca stati sa vedeti, ca stia ca astia mici gresesc, ca nu a facut-o intentionat ... blah blah ... cred ca daca era Florin cu mine, iesea un mare iures, ca sotzu meu nu stie multe !
Cam astea de la noi ... am facut si ceva poze, dar nu am reusit sa le trec inca pe net ... sper sa reusesc curind !
O zi minunata va doresc - eu sint super fericita ca e cald si soare afara !! Mai revin io ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Gata, am pus si pozele cu Andrei cu jucariile !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alicemeiii io-s nervoasa rau pe babaciuni,noi sambata mergem cu tramvaiul,ca mandra este in extaz,urcam intr-unul in care toate locurile erau ocupate de babaciuni si fete tinere, meii si nimeni da' nimeni nu a vrut sa se ridice sa-i dea un loc mandrei,si se uitau la mine cu o fatza..mandra intreba"eu unde stau,care este locul meu",eu"tine-te bine de piciorul meu"...ce ma enerveaza si mai tare este ca numa' in orashul asta se intampla asa ceva(cand am fost insarcinata in 8 luni o baba m-a impins ca sa se aseze ea pe scaun)...la Buzau asta vara,daca ma asezam la un rand imi ziceau sa trec in fatza ca am cupil,io ma uitam crucis la ei ca nu eram obisnuita!Nu ma bagati in seama,da-s nervoasa rau pe chestia asta

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare tuturor !
Sper ca ati avut un we fain.
Noi l-am avut, la teatru a fost ok, desi piesa nu se adresa copiilor asa de micuti ... azi merg sa cumpar biletele la opera. S`tem bine, sanatoase, bagam inghetata la greu ca e buuuna.

tuturor ! Sunt prin zona !!! O zi frumoasa !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Daria, ma bucur ca a fost ok la teatru ! Si succese in continuare - pe mine mama ma ducea la opera, la balet si m-am indragostit iremediabil de "sportul" acesta !! Si acum ma uit pe mezzo la spectacolele de balet !! Pupici Giuliei si pofta buna la inghetata ! Si aveti grija la git !!
Ioana, hahaha, apoi sa stii ca lipsa bunului simt nu este prezenta doar la voi, in oras !! Cred ca este un fenomen general valabil pe teritoriul tarii !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Mey gagici, io mis- super nerfoasa, tocma ce m-a sunat al meu sotz sa imi spuna ca Andrei vroia sa vorbeasca la telefon cu mine .. hmmm, ma intreb io oare ce s-a intimplat ? Si-mi zice ca a cazut, a alergat si s-a impiedicat si s-a intins pe jos (ca omumik nu prea pune miinile in fata cind cade !) si iara si-a zdrelit ambii genunchi ! Asta dupa ce ieri in decurs de juma de ora si-a facut cite un zbenghi pe amindoi, unul dupa altul ! Oricum, ieri a fost ceva usor, azi zice-se ca a cazut mult mai rau, s-a julit pina la singe si Florin bineinteles ca nu avea la el nici servetele umede nici dalea de hirtie !! L-a sters cu apa din bidonelul de baut !!?! Si-i zic cum de ai uitat sa le iei ? Pai am uitat, nah acu ... Sint sigura ca daca uitam eu si mi se intimpla mie faza cu pricina aveam de discutat pe tema asta o saptamina, ca numa cu mine se petrec lucruri rele si cum ne scapa el din ochi, are loc vreo intimplare neplacuta !! Hahaha, mama ce ofticoasa sint, sa vezi ce ii fac acasa cind ajung !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput