pasaport la urgenta-carnet de santate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Pasaportul poate fi prelungit sau doar schimbat ?
Al meu expira anul asta si mi-ar fi mai la indemana sa-l prelungesc decat sa-l schimb (am in el viza de resedinta)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Are cineva idee daca taxa de 3 RON reprezentand includerea minorului in pasaportul parintilor odata cu eliberarea pasaportului parinitlor (caz in care sunt scutita de plata taxei consulare pt copil) se poate plati direct la Iorga? AM platit la CEC azi taxele pt pasapoartele noastre, ale parintilor, dar nu mi-a fost clar ce si daca trebuie sa platesc pentru includerea copilului. Pe site scrie ceva de 3 RON taxe consulare de platit la CEC (de care ma scutesc ca facem operatiunea odata cu eliberarea pasapoartelor noastre) si 3 RON includerea (despre care nu zice unde se plateste).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Salutare:)
vroiam numai sa va spun ce e bine de avut pasaport, in Lituania n-au stiout ce-i ala buletin si erau sa ma opresca p-acolo daca nu aratam repejor pasaportul facut in 2 ore:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey e sigura treaba cu cele 7 zile la regim normal? Ca eu tare as amana pentru iulie ca acum sunt prinsa rau. Pe site-ul oficial scrie tot 20 zile.

Aissa, du-te fara taxa aia si afli acolo ce si cum. Pana sta unul la cozile imense, poate fugi celalalt sa plateasca daca e nevoie. Sau s-au modificat si cozile? Sa-mi spui si mie ce ai facut.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Bai Andre_ea puschea pe limba de cozi imense ca ma duc cu Ale vrei sa o iau razna? Basca o sa fug de la serviciu, sper sa nu raman pe acolo toata ziua.
Am platit taxa si pt Ale, chiar daca cred (si unele fete imi confirma) ca nu trebuia, dar ca sa fiu sigura. Iti spun eu maine daca mi-l dau in 7 zile, eu cred ca respecta regula si asa va fi, dar maine iti zic sigur.
Sabina erau cozi imense cand ai fost tu?

Poze

Mergi la inceput

Mey, eu inclin sa merg la circa de sector in speranta ca acolo e mai putina aglomeratie. Chit ca dureaza 21 zile. Te astept cu vesti.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Mergi linistita la Iorga. Nu era coada deloc, doar 2-3 persoane la ghiseu. Ba chiar sunt unii care vin si zic "mergeti in corpul celalalt ca e mai liber", niste angajati de-ai lor care distribuie cumva sa fie peste tot lejer. Noi am ajuns pe la 10, am stat maxim juma de ora cu tot cu scris declaratie de mana si facut inca un rand de copii ca nu aveam destule si cu rugatul de copil sa stea la pozar de 2 ori.
Termen am 06.06, deci se respecta, 7 zile la normal, 2 ore la urgenta.

Poze

Mergi la inceput

Ok. Sarut-mana!

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput