pasaport la urgenta-carnet de santate
si-a facut cineva recent?
care sunt pasii.
nu ma trimiteti sa citesc pe net ca-s cheauna,nedormita, copilu mare cu viroza, io gravida hromonala la maxim, in focurile pregatirilor pt niste conferinte la un festival in Lituania si zapacita de numa
multumesc frumos de tot!!
ps.stiu ca Lituania e in UE, dar nu m-as risca doar cu buletinu.merg cu avionul.plec pe 23 mai.
Raspunsuri
Sabina spune:
va roooooooooooooooooog
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Nora spune:
Sabina, poti fii linistita, buletinul e suficient. Am fost in Romania din Koln si multi romani din avion au verificat treaba asta. Si-au bagat pasapoartele in buzunar si si-au aratat bolentinele, a fost OK.
Am vrut si eu sa fac asta, dar eu am pasaport romanesc cu numele de familie al lui barbate-miu (nume pe care facusem rezervarea online) si ID belgian cu numele de fata, asa ca sunt doua persoane eu, mai speciala, ce sa zic.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Sabina spune:
merci, Nora .
da macar despre carnetu ala de sanatate as vrea sa stiu....ca-s graviduta totusi.
sau sa-mi fac asigurare??
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
copiloi spune:
Sabina, sora mea a fist zilele astea la Budapesta (cu wizzair) si la fel, doar cu buletinul. Sunase in prealabil la aeroport si i se confirmase ca-i ok.
In rest ai putea sa-ti faci asigurare doar pentru zilele cand vei fi plecata.
Alina
mihaela_s spune:
Sabina, despre buletin nu stiu, dar asigurare de sanatate trebuie sa-ti faci, chiar daca nu te va intreba nimeni de ea...la noi costa 8 lei pe 5 zile(minim de zile pentru care se face asigurarea), la orice agentie de asigurare-Unita, Omniasig, Tiriac...etc.
Bafta multa, sanatate Sofiei si .
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
e super ieftina asigurarea ,stiu, merci mult Mihaela si o sa-mi fac in cel mai rau caz din aia, intrebarea mea era in substrat daca nu cumva carnetul de sanatate imi "ofera" mai multe, dat fiind ca sunt "intr-o situatie" :-)
Alina, multumesc mult si tie
Carmi spune:
Pasaport in regim de urgenta mi-am facut eu acum 3 saptamani, la Bucuresti. Am ramas uimita ca nu era coada deloc (am fost la ´Pasapoarte´pe str. N.Iorga) si in 3 zile l-am avut.
E simplu, mergi la CEC si platesti taxele pt. pasaport, descarci de pe net formularul (da-mi pe pm adresa ta de email si ti-l trimit eu) si mergi cu el completat (un singur exemplar), in plus iti trebuie o copie dupa card de identitate si...cam atat. Taxa de urgenta o platesti la ghiseu, cand depui actele.
Succes !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Sabina spune:
Multumesc mult,Carmi formularul l-am descarcat si eu intr-un final:)
Ma bucur mult ca nu e coada, asta ma cam descumpanea.Si nici in audienta n-ai fost, nu? super!!
:)
Andries spune:
dar taxa de urgenta la pasaport e 1 mil lei vechi parca...daca ai cartea de identitate valabila, de ce sa te chinui??
Andries
Sabina spune:
nu stiu...mi-e teama in Lituania, as vrea sa fiu sigura de tot ca nu-s probleme.