pasaport la urgenta-carnet de santate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Madau, pai l-ai cerut in Nicolae Iorga sau la sectia de cartier? Ca e o diferenta.
Eu in Iorga am reusit sa-l fac in 3 ore - m-am milogit de n-am mai putut, dar a fost un tanar dragut la ghiseu care m-a ajutat.
La sectia de cartier nu exista urgenta - astepti mult.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by madau

Bai cum v-ati facut voi pasaport doar in 2-3 zile cu taxa de 1 mil?. Ca eu tocmai mi-am facut acum 2 sapt si a durat 21 zile lucratoare..asta cu taxa de 1 mil..ptr a fi eliberat in 3 zile se mai plateste SUPLIMENTAR inca o taxa de 1 mil, taxa de urgenta

La copii e musai sa le faceti pasaport, ptr ca neavand CI asta e singura modalitate de a le dovedi identitatea, sau sa-i treceti pe pasaportul unuia din parinti. Eu i-am facut Mirunei pasaport separat ca sa fiu mai linistita.

Ptr pasaportul nostru am avut nevoie asa: taxele platite, pasapoartele vechi, copie dupa cerificatul de nastere, casatorie si CI

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Citeste mai bine, ca n-a scris nimeni ca si-a facut pasaport cu un milion. Si mai baga un oki si-n site-ul www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm" target="_blank">oficial, si-o sa vezi ca se poate si fara certificatele de casatorie si nastere, daca vb de pasaportul simplu.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Carmice scriu ei pe site e "poezie", intotdeauna iti mai cer si alte acte cand ajungi la ghiseu, in functie de ce constata..Mie certificatul de casatorie mi l-a cerut ptr ca pasaportul vechi era pe numele de dinainte de casatorie iar buletinul, normal pe cel de dupa casatorie. Si ca sa vada ca-s una si aceeasi persoana m-a trimis acasa dupa certificatul de casatorie

Cat despre taxa..hmm..e greseala mea, citisem la postarea lui Nati ca a platit doar taxele alea 2 dar apoi am vazut mai jos ca a platit taxa de urgenta la ghiseu direct

Treaba aia cu eliberatul in 2 ore....vom trai si vom vedea..io una pana nu vad nu cred nimic, ar fi bine dar la ce ritm au astia de aplicare a legilor

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by madau

Carmice scriu ei pe site e "poezie", intotdeauna iti mai cer si alte acte cand ajungi la ghiseu, in functie de ce constata..Mie certificatul de casatorie mi l-a cerut ptr ca pasaportul vechi era pe numele de dinainte de casatorie iar buletinul, normal pe cel de dupa casatorie. Si ca sa vada ca-s una si aceeasi persoana m-a trimis acasa dupa certificatul de casatorie

Cat despre taxa..hmm..e greseala mea, citisem la postarea lui Nati ca a platit doar taxele alea 2 dar apoi am vazut mai jos ca a platit taxa de urgenta la ghiseu direct

Treaba aia cu eliberatul in 2 ore....vom trai si vom vedea..io una pana nu vad nu cred nimic, ar fi bine dar la ce ritm au astia de aplicare a legilor

votati mica dansatoare

E, pai d-aia ti-au cerut certif. cu pricina, din cauza numelui. La mine nu a fost cazul, avand acelasi nume pe pasaportul veki si zau ca numai ce scrie acolo am dus. Oricum, treaba se misca mult mai repede decat cu ani in urma...cand am facut o coada de nedescris.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Asta-i clar ca se misca mult mai repede, slava Domnului....daca ar mai reusi sa mai elimine din hartzogaraie ar fi si mai bine. Dar asteptam

Eu zi ca sfat ptr toata lumea, mai bine va luati toate actele la voi daca tot va duceti, sa nu aveti surprize sa va ceara cine stie ce si sa mai faceti un drum pana acasa. Calatorii placute !

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mie pana la urma nu mi-e clar ceva. Noi nu avem nici unul pasaport. M-am gandit ca decat sa fac doar pentru fata mai bine fac pentru noi doi si sa o inscriem pe ea pe ambele pasapoarte. Am descarcat formulare, am facut copii dupa acte dar nu pricep ceva: unde trebuie sa ma duc, musai in Iorga sau merge si la cartier? Care sunt avantaje/dezavantaje daca merge in ambele parti?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Aissa ,nu stiu la cartier cum e, dar eu am fost azi in Iorga.
NU mi-au trebuit certificatele de casatorie si nastere, desi pasapoertul expirat era pe numele de fata.
noutatea este ca ti se da in 2 (DOUA) ore pasaportul in regim urgenta si 7 regim normal.Eu n-am putut sa stai azi sa-l iau, ma duc maine.
Porgramul e intre 8.30-16 (sau 16.30, nu-s sigura) si nu am stat la coada.

Succes!

Aissa, eu zic sa incerci la cartier, poate se da si acolo in 7 zile,anuntul parea nou..

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Stiam de asta, a intrat in vigoare cu 15 mai, toate pasapoartele vin in 7 zile sau la urgenta in 2 ore. Ideea era ca nu stiu cum e cu copilul, nu stiu de ce aveam impresia ca lor le fac poze decat la Iorga....

Poze

Mergi la inceput

Le face poza si la sectiile de cartier, nu stiu insa cat dureaza acolo.

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Nati

Eu mi-am facut pasaportul acum o saptamana la urgenta.

Vad ca locuiesti in strainatate.Nu au insistat sa iti faci pasaport cu mentiunea CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate).
Am inteles ca acum ar fi obligatoriu.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput