***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mamibiutza - La Multi Ani!

Andrada - merci pt listuta! Cred ca Antonio a vazut-o si nu i-a placut sa aiba ziua nasterii pe 14 mai! Esti inca acasa sau ai fugit la dr?

Ramona7 - stai in pat cu picioarele mai sus decat restul corpului. Dupa cateva ore sau 1-2 zile o sa vezi mare diferenta, depinde cat de umflate sunt piciorusele tale si daca sunt numai labele picioarelo, gleznele sau si gamba. Alt leac nu e. Dar daca stai iar mult in picioare, sau pe scaun cu ele in jos, se umfla la loc. Faza cea mai urata e cand ajungi sa calci ca pe niste pernite de ace (se umfla talpile, de nu-ti mai trebuie mers pe jos). Succes!

Anca, 38s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mamibiutza LA MULTI ANI!

Andrada, poate azi e ziua cea mare! SUCCES!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

tinem pumnii, andrada !!!

hai ca iese si ANTONIO !!!

off, de emotii mi s-a facuto pofta de dulce...

ancamari, la voi se inteleg emotiile, da sa-l fi vazut pe Alex in prima zi de emisie la B1... si el face asta de o viata !

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Hai Andrada!

Mamibiutza, la multi ani!

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Fetelor, m-am trezit de dimineata cu capsa pusa, m-as certa cu toata lumea, voua vi se intampla?

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andrada, asta e: vine Antonioooooooooo multa bafta sa nasti usor si repede!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Florentina Roman, da ! eu am avut o luna in care as fi batut orice om pe strada ! dar m-am linistit ! la mine venea de la faptul ca nu-mi dadea nimeni locul in autobuz, ca era ba prea cald, ba prea frig, pt ca vreau la piscina si e inchis, pt ca m-am ingrasat si nu-mi mai vine ia... frustrari de gravida... si mai sunt zilele in care efectiv ma enerva si aerul... vorba lui Caragiale "si nimica misca"... deci, da, te inteleg ! eu te sfatuiesc sa-ti versi naduful, ca altfel aduni pana explodezi! sau rasfata-te !!!

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

LA MULTI ANI MamiBiutza .
ANDRADA se pare ca am avut dreptate de dimineata,Antonio chiar ne face o surpriza azi .
FlorentinaRoman si eu ma mai trezesc cu capsa pusa cateodata si ma descarc pe sot,saracul de el
FETELOR,voi v-ati mai masurat burtica?Eu m-am masurat iesi si aveam 108cm,la 33sapt si nu stiu daca e ok sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

AN-DRA-DA, AN-DRA-DA

Bei, sa vedeti ca nici nu mai ies afara ca vreau sa vad ce are de gand Antonio dragul de el.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am 111 la 36 + 2 zile. E ok? Conteaza dimensiunea ei?

36+

Mergi la inceput