***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 17
piticasigogosica spune:
Neata si de la noi
Tot in combinatia 2 in 1.
Apropos'stiti cum zic canibalii ca e o femeie gravida:"Kinder cu surprize"
Eu nu mai zic nimic cand am contractii cand ma doare burta ma duc la baie si trece ...asa ca daca nu ma ia tare.Acum experimentex dureri de os pubian.Cred ca bebe e fff jos ca abia merg.Eu zic ca daca nu vine in weekend saptamna viitoare TREBUIE sa vina
Andrada,mai stii
Elteka parca te vad la ziar cu bebele tau de peste 4 kg
Eimotto eu ma culcat-o pe Iris numai pe burtica si pe parti,fara probleme.A avut o pernuta speciala din aia care seamna cu swetzerul di burete si o puneam pe ea in caz ca baga nasul acolo.Si acum e numai cu pernuta dupa ea.E amuleta ei.
Om mai avea surpize azi?
poze
Iri 38-39+ si Iris
kay spune:
wooooow !!!
hai andrada!!!
uite ca simteai tu ca nasti pe 11 !11 sa fie !!!
oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 6-20 zile !!!
ancamari spune:
Buna dimineata! Barbate-miu da interviu in direct pe Money Channel si am niste emotii!...
Revin
Anca, 38s+2zile Andrei Cristian
burtica
kay spune:
ancamari, tinem pumnii!!! ma uit la money channel !!! am renuntat la al meu
pitica, asa imi zice Alex,"ou Kinder gigant"...oare vrea sa mamanance??? nu cred, ca-si da colesterolul pesate cap
oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 6-20 zile !!!
ELTEKA spune:
Mamibiutza, LA MULTI ANI!!!! si felicitari pentru bebe!!!
Pitica , acum voiam sa verific daca ai scris ieri, ca prea era liniste, si vorbisei de contractii acu' vreo 2 zile. Nu ma mai dau la ziar, ca mi-a stationat 2 saptamani cu regimul asta de legume fierte . Acum si daca isi "revine" nu mai trec de 3,5 kg. Pana una alta, eu mananc de usuc in jur dar nu vad semne de crescut burtica...
DidiAlex (si cand te gandesti ca tocmai mi-am mai comandat niste carti...)
Kay (la tine e rosioara cu surprize )
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
poohy spune:
Ancamari, bafta pentru sot!!!
Pitica, Kay, mie asa imi mai ziceau la serviciu - kinder cu surprize
Didi, Manuela se pare ca ramane, merge si cu numele de familie si nu si-a exercitat nici unul dintre noi dreptul de veto
Cu contractiile, eu nu ma prind si pace daca se intareste burtica sau nu! Ieri scosese Manu o manuta sau un piciorus - zici ca imi crescuse un stalp din burta Si fata asta a mea nu reactioneaza la gadilat!
Maine ma duc sa imi ia sotul fotoliu de alaptat! I se pare lui ca nu o sa am pe ce sa stau - e drept, numai in pat (sau pe scaun tare) o sa ma urc pe pereti
Anca 37+
poze
bebelusa
ancamari spune:
Dragalaselor, ma speriati! Toata lumea vrea sa nasca aici!
Andrada - Ce mai faci?
Kay, merci! Sotul meu n-a calcat in viata lui intr-o TV si acum e si in direct! Aseara a aflat si avea un morcov, daca se balbaie! Ca altfel are o limbarnita in el... Si eu la fel! Nu stiu cum ne-am gasit!
Elteka - al meu scoate fund in sus si spinarusa de vreo 2 luni, arata asa de ciudat! Pune camera foto sau video la indemana, asta e o amintire de neuitat!
Scumpetea mea nu da semn ca vrea sa iasa si are zile cand e cuminte: adik se misca tot timpul, umfla burta cum vrea el, dar nu ma dor decat ligamentele alea de jos un pic, in rest nici urma de contractie, durere de spate sau ca la ciclu, nimik. Burta nu s-a lasat deloc, sta tuguiata, chiar zici ca am inghitit un mare ou.
Lilky mi-a scris pe PM pe la ora 1 azi-noapte, e f. obositor pt ca ea e singura acasa si Dienuta are colici. Ii pare rau ca nu poate intra momentan pe DC dar se gandeste la noi.
Anca, 38s+2zile Andrei Cristian
burtica
eimotto spune:
Andrada fii atenta ca Antonio coace el ceva acolo.
La Iulia m-a durut toata noaptea si am crezut ca sunt stricata la stomac. Si dimineata dupa ce m-am dus la baie, pac, s-a rupt apa si au inceput contractii de adevaratelea
Cu Yannis m-am trezit din somt de durere si contractiile erau cam la 3-4 minute direct. Acu or mai fi fost si mai inainte dar eram obisnuita cu ele de nu le-am bagat de seama, nu stiu...
Eu zic sa fi pe faza
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
dianalaura spune:
Andrada va transmite ca se pune un piculet in pat, ca a luat-o mai tare...si parca nu mai are putere. Nu i-a trecut nici dupa baita, si dupa ce a fost la wc a luat-o si mai tare. Mai sta un pic si daca nu se reduc durerile sau continua in ritmul asta, va suna doctorul. Asteptam! Eu zic ca asta e..a venit ZIUA "Z" si pt Antonio, ca prea a fost el incapatanat!
Curaj ANDRADA!
diana 38+3 IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
DidiAlex spune:
Nu pot frate sa dorm ca nu stiu ce face Antonio de Andrada..asa ca am facut o baie..sper sa nu ma apuce nasterea
Elteka, daca tot ai comandat carti poate imi da-i si mie o solutie buna, mereu vii cu solutii bune , in legatura cu copii bilingvi.
La voi cred ca e mai "grav" .Aveti cate o limba materna si una comuna.
Ca o completare...am o prietena, de fapt am cunoscut-o la gradi la R. Ea are mama romanca, vorbeste bine germana e aici de la 5 ani, acum are 31 si mai vorbeste franceza cu bunici paterni la fel de bine. Cu baietelul ei vb doar germana. Tatal lui fiind neamt.
Si mai vad si copii la gradi: daca sunt luati de mama vb limba ei daca sunt luati de tata vb limba lui.Asta in famiiile bilingve.
Robert le amesteca si vb mai mult germana....hai ca ti-am facut capu varza...