***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 16
dianalaura spune:
Buna dimineata tuturor!
Mamibiutza, LA MULTI ANI! Prima aniversare cu bebe in brate..ce frumos! abia astept sa vina si ziua mea, Stef va avea atunci o luna jumate!!!
Si fiindca nu e nici una dintre noi programata la nastere azi, eu zic sa punem majoretele pt fetele care au dNP sapt asta, si care poate unele dintre ele au nascut, altele inca mai asteapta:
Clopo, Arcadia, Bebica, Pistachio, Paky, Simoan, Madailie2003, Irinuca_usa, Alegrutza, Andrada, Lapinou, Kid, Pitica! Astea sunt pt saptamana asta!!! In afara de kid si pitica, ca ele sunt pe 14, cu mine...dar poate poate cine stie....
diana 38+3 IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
andradap spune:
Neatza!!!
M-am trezit adineauri, desi am avut o noapte SUPEEER relaxanta si placuta, cu niste dureri mai mari ca niciodata... Acum astept sa treaca o ora sa vad cum sunt regulate, neregulate, etc.. Fetele, ziceti-mi si mie (cele acre aveti "experienta"! ). Este ca la carte? Intai la o ora, apoi la 30 min, apoi la 15 min, etc...sau pot fi direct din 15 in 15 min??? Sau poate oi fi eu deranjata la stomac? (ca asa ma doare!!! ) Desi de ce mi s-ar intari si uterul???
ELTEKA, la inceput doar intr-o parte sau pe spate...iar cand isi tine singur capul poti sa-l pui si pe burta! Chiar e recomandat...
Pepsi.. .ce balansoare frumoase!!!
Ankaa, nu stiu daca va fac vreo surpriza... oricum eu astept ca e ceva DUBIOS sau cel putin care pana acum nu mi s-a mai intamplat!!!
PS: Si chiar stabilisem cu sotul sa mergem cand vine de la serviciu sa se tunda si el... Si eu aveam de gand sa ma vopsesc azi Daca nu mai apuc sa fac toate astea????
Ma duc sa fac o baie, poate nu ma mai doare!
Mamibiutza, LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE si NUMAI FERICIRE!!!
TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio
dianalaura spune:
Hai Andrada, hai Andrada!!
Pe mine m-a durut aseara spatele, peste noapte nu, dar azi dimineata iar m-a durut.asa difuz, ca si la ciclu, insa burta nimic nimic....Eu cred totusi ca Stefy asteapta ziua de luni. Dar Antonio e mai mare cu o sapt decat Stefy..asa ca : Curaj Antonio! E asa frumoasa lumea asta...vino...te asteptam peste 100 de mamici si viitoare mamici!
diana 38+3 IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
ELTEKA spune:
Pepsica , sa stii ca de asta e, m-a mai intrebat cineva! Eu sunt claustrofoba fiindca mamei mele i s-a rupt apa sambata, dar au tinut-o pana duminica, si eu am stat ca pestele, pe uscat
La balansoarele astea ma uitam saptamana trecuta, ma ajutase Raluca sa dau de ele pe BabiesRUs in Japonia. Acum am alta "dilema": bouncer sau swing? Adica primul canta si vibreaza, celalat canta si leagana... Vad ca tu-l ai pe ala care leagana... De cand mi-ai scris m-am apucat de 3 ori sa comand si m-am oprit
Andrada, eu zic ca ASTA E MOMENTUL!!!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
diana spune:
Andrada, la mine au venit contractiile direct la 5 minute. Poate aveam si mai rare dar nu le-am bagat in seama fiindca la prima sarcina eu aveam uter contractil deci toata sarcina am avut contractii. Daca iei un no-spa si durerea nu trece ...direct la spital. dar cel mai bine sa o suni pe dr.
Eu pun majoretele la treaba
Sa ne dai detalii.
Te pup
Diana 36+
ankaa spune:
ANDRADA dak nu-ti trec durerile dupa baie,poti sa uiti de vopsit si tuns si sa te pregatesti pt intalnirea cu Antonio Eu pun totusi fetele la treaba pt tine,poate isi face Antonio curaj
lavini spune:
Andrada, vopsita sau nu, Antonio va fi mai mult decat incantat cand isi va vedea mamica.Io cred ca azi e ziua cea mare, oricum "feelingu'" tau zicea la fel acu' cateva zile.Asa ca pregateste-te pt marea intalnire.Si daca prima data am pus majoretele pt incurajare, acum le pun "pe bune", asa ca:
HAI ANDRADA!HAI ANTONIO!
Un pt mami ca sa aiba curaj si o pt bebe ca sa vina repede pe lume.
Lavinia, 34+,
poohy spune:
Mamibiutza, La Multi Ani! Prima zi de nastere in calitate de mamica!!
Hai Andrada!!
Eu vroiam sa pastrez majoretele pentru maine, pe 12, ca maine ar fi fost ziua lui tata, dar daca vrea Antonio pe 11, pe 11 vine!!
Elteka, impartim podiumul cu Florentina si DidiAlex
Pepsi, exact balansoar d'asta vreau si eu pentru gagalici :D
Ai grija cu serviciul asta
Am inebunit. Incep sa vreau si eu sa ma doara ceva, o contractie mica, ceva... Dar poate eu fac ca Motannel, nu am nimic si brusc! Oricum, cel putin o saptamana mai trebuie sa stea asta mica in burtica.
Oboseala, stomac deranjat si greata am in schimb din plin
Anca 37+
poze
bebelusa
ramona7 spune:
Felicitari noilor mamici!!!
Ieri am luat rezultatul pentru streptococul B. Totul e ok :) M-am mai linistit.
Am picioarele cam umflate. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ele. Voi ati incercat vreo crema sau tehnica care a fost de ajutor?
DidiAlex spune:
Andrada, sa fie azi ziua cea mare...daca asta vrea Antonio!!!!!
Elteka, asa l-am culcat cam 3 saptamani pt ca il faceam sarmalutza. Apoi ei stau pe spate si capul intr-o parte. Vezi in mai toate pozele la proaspetele mamici asa dorm bb.
In carti? las ca le adaptezi tu.
Eimotto, io vorbeam de medie, Iulia e abatere .
Sobi, Tu cand intri in concediu? in tine ne sta sperantza cu lista si alta organizare pe aici. Ca e grea mobilizarea pe forum dupa nastere.
Anca, multzam ca te-ai gandit sa imparti podiumul si cu mine
Astea sunt intinderi de-a Manuelei (pana la urma asta crezi ca ramane?)
Contractia e durere toata burta si tare ca nu o strapunzi cu un ac.
Asta am aflat dupa sfatul Andreei-Androix
Ma duc sa dorm ca-i inca 8 la mine.
PEPSICA, am citit faza cu Dominic si al lui pipi si am cu lacrmi. Saracuta de tine!