***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Felicitari Mica si Carrie! Refacere rapida si laptic mult pentru bebici. Va asteptam repede acasa sa ne povestiti cum a fost nasterea si despre bebeii vostri.
Am citit in mai multe reprize si nu mai stiu daca a intrebat cineva ceva si ce voiam sa raspund.
Chiquitita ai gasit Garmastan? Daca nu, farmacia din Real avea acum cateva zile, am intrebat eu acolo. Oricum, daca nu ai gasit inca spune-mi si mai intreb eu la farmacii si o sa-ti spun si tie unde gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ancamari... gata am modificat in listuta!!!

TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Numai _eu am gasit la Sensiblu

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

gata fetelor,eu ma duc la culcare..ma cam doare spatele, ca la ciclu, dar contractii nu pare sa am, cel putin nu dureroase, deci nu am combinatii de durere burta spate..acum fie ce-o fi...dar poate e doar cazul sa mai stau mai mult in patut si mai putin pe scaun la calculator!

diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor...eu va spun NOAPTE BUNA...

Sa ne "auzim" si maine cu vesti BUNE!!!

Pt. fetele care vor sa ne faca surprize

TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Maya de Mica&S, ce grozava esti!

Ancamari, mai bine nu regim, sincer. Uite asa crestea bebe al meu, in ritm cu fetita Micai, 250gr/sapatamana de s-au speriat japonezii ca-l fac de peste 4 kg, si aici e...teribil (ai lor se nasc la 3 max). Aveam avans de 3-5 saptamani . Si m-am pus pe regim de mi-a luat numai 50gr/saptamana, asa ca acu' nu mai stiu ce sa mananc sa ajung la 3kg cu el si strang din picioare sa nu nasc. Pe urma poa' sa vina cand vrea...

DidiAlex, gata, am inteles tehnica! . Tu ai folosit-o la Robert? Da' de ce scrie la mine la carti ca trebuie culcat pe spate???

Ella , tu cum il culci? (ce figura e sotul tau...al meu va dormi bustean, n-are nici un fel de stres...daca i-as putea da de la mine)

Azi am incercat sa dorm dar mai mult de 10 (de la 2 noaptea) n-am putut. Mie nu-mi place sa dorm . Si acum m-am trezit fiindca imi iesise un fund de bebe prin burta, ca o cocoasa de camila, n-am mai vazut chiar asa...Nu stiu cum s-a impins asa rau, dar cand m-am ridicat sa caut camera foto, s-a retras...

Flore Roman . Ce zici Poohy, impartim podiumul?

Pai Andrada, cine decide cand e "gata"??? Ia masuri, zi-i ca e mai bine sa vina el decat sa-l evacueze tanti doctor 'cu degetul", cum a zis data trecuta. Zi-i ca daca vine duminica e special...Stii tu cum sa-l convingi

Moaaaaaaama, am innebunit cu culcatul asta, iar m-a lovit paranoia...Si numai ieri ce ziceam ca n-am angoase...Scriu la fete si tot asta imi sta in cap...Gata, iar nu-l mai culc in cosulet, ca acolo nu-l pot pune pe o parte...

Mamicile, voi cum ii culcati? Pe spate? Pe o parte? Pe burta?

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, si eu sint claustrofoba, poate de aia avem si panica asta cu sufocatul, dar stai linistita ca nu sint asa sensibili!uite am pus mai jos pozele cu balansoarul, scuze de intirziere, inca merg la servici, si sint rupta!

sobi, uite balansoarul asta l=am avut ptr primul www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=59703&N=24 31020032 &nvalue=24" target="_blank">
poza balansoar si asta l=am luat acuma, ca se pliaza si e mai usor de carat de colo colo! www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=75747&N=24 31020032 &nvalue=24" target="_blank">
poza balansoar portabil

felicitari proaspetelor mamici, m-am uitat la poze!

eu, inca mai merg la munca, am s-o mai trag 1 saptamina si poate inca citeva zile, ca nu mai pot! s-a facut si cald la noi, si abia mai respir, abia mai stau in scaun, tre sa-l formez pe sotul meu, ca altfel m-as fi dus eu de mult in maternitate......nu mai pot!pe Dominic l-am nascut la 41 saptamini! sa vedem acuma, sper sa mai imi faca o eco, ca Dominic a fost tare mare! acuma medicul tot zice ca nu m-am ingrasat mult(10kg) si ca nu am cum sa am bebe mare, la masurat burta iese 33 cm, in loc sa iasa 35cm cite saptamini am de fapt!in plus era pus cu capul in jos, si acuma nu mai e asa...vom vedea, cert este ca abia astept sa nasc, dar mai intii sa stau acasa sa ma pot odihnii si eu putin inainte! vin si parintii mei pe 10 iunie, nu i=am mai vazut de 3 ani!!
va pup pe toate!

Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

NEATA FETELOR Ma bucur ca nu sunt singura aici la ora asta.Eu am avut o noapte groaznica,n-am dormit aproape deloc.cred ca am mancat prea multa inghetata aseara si sotul tot insista sa mai mananc
IULIABRAILA bine ai venit acasa.Sa ai parte de un baietel cuminte si mancacios si de mult laptic.Pun si pt fetele care nasc azi,sa aiba parte de nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.

Mergi la inceput

PEPSI sunt ff frumoase ambele balansoare.
Carrie felicitari, refacere rapida si mult laptic.Pana la urma ai nascut cu dr tau
Vad ca voua va e teama sa nu se sufoce bebeii.mie in schimb mi-e teama ca n-o sa pot alapta.Ma obsedeaza gandul asta.Am si visat ca il puneam pe bebe la san,dar in vis aveam atat de mult lapte incat nu stiam ce sa fac.Sper sa nu fie invers

Mergi la inceput

ANDRADA n-are de gand Antonio sa ne faca nici o surpriza?Eu te-am visat ieri noapte,imi explicai ceva legat de bebe,dar nu mai tin minte ce.
Ne-am hotarat si noi ce nume ii punem copilului,dupa luuuungi "certuri".Deci bebe se va numi Florin Alexandru, va rog sa-l treceti in listuta cand aveti timp.

Mergi la inceput