***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Mica,felicitari,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!Ce grasunica e,o mandrete de fetita!

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

revin dupa o scurta repriza de somn..vai ce bine...

pai ELTEKA, cu timpul liber vei vedea cum e ; ca daca alaptezi ca mine de 3-4 ori pe noapte si bebe suge la fiecare san cam 15-20 minute , uneori dureaza si mai mult, ca face pauze, asa ca , daca pui la socoteala timpul dedicat alaptarii plus ca de multe ori nu adoarme imediat, ca nu-i robotel, plus ca mai tre sa-l si schimb de pamapers, iti ramane timp de somn "berechet", cat sa fii chiauna restul zilei; azi dimineata aveam senzatia ca m-a lovit trenul, as fi dat un regat pentru 5 minute de somn ...al meu sot se trezeste noaptea odata cu mine fiindca ii e frica ca adorm cu bebe la san si il scap din brate.

nu-mi place sa dau sfaturi, dar : plictiseste-te cat mai poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ce mare e Maya!!! Sa traiasca si sa fie sanatoasa!!!

Si recuperare rapida Mica!!!

A inceput sa mi se faca frica de nastere naturala. Daca si juniorul meu o sa se faca atat de mare pana la inducere? Si nici la regim nu pot sa intru, ca am o pofta de mancare de cateva zile....

ancamari Ti-am trimis PM Poate ne intalnim in spital, cine stie?

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kid, ti-am scris PM. Multumesc frumos! Acum si mie imi e putin frica sa nu fie copilutul prea mare si sa-mi faca cezariana de urgenta. Poate scap si eu peste vreo saptamana!

Anca, 38s+2zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mica , Paflo si Carrie feicitari !!!
Dideip bine ai revenit! Si eu am avut aceleasi probleme ca si tine cu sanii si am rezolvat tot cu protectii de silicon! Acum nu mai vrea fara insa e bine totusi ca papa
Piticul meu doarme pe burta! Apropo de dormit .... am citit ca tot mai bine ar fi sa doarma pe spate insa eu nu stiu ce sa zic....
Pupici la toata lumea!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Paflo, Mica si Carrie felicitari fericitelor!
Salutare! In fuga, ca de obicei! De maine dupa-amiaza sper sa am timp mai mult, mai ales ca intru in concediu!

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

felicitari, proaspetelor mamici MICA, CARRIE, PAFLO !!!

am vazut primele poze ale Mayei si... printre lacrimi si zambete va zic, Mica si sot de Mica-S. , aveti o fetita frumoasa foc ! e asa durdunica si scumpica...

ralucami, si eu te inteleg !!! suntem amandoua in oala asta si daca n-ar fi si hormonii rai, ar fi mult mai bine ! si eu mai fac o chestie : plang continuu in ultimul timp ! am ochii umflti de plans... da sa stii ca m-ai facut sa rad cu "hipopotamul care a inghitit o minge" tre sa i-o zic si grasului meu...

andrada, Alex nu e neaparat nerabdator, cat confuz... eu ii tot zic ca "andrada naste" de vreo 2 luni ! si azi m-a intrebat si mama daca ai nascut !!! deci TOATA FAMILIA MEA ASTEAPTA SA NASTI !!!

p.s.SOT DE MICA, foarte bune pozele ! o rezolutie foarte buna si imagini foarte bine surprinse ! ochiul expertului din mine !!! bravo !

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Mica sa-ti traiasca fetita! Ce marisoara e!

Paflo si Carrie felicitari pentru bebelusi - asteptam poze cu micutii!

Didiep - bine ai revenit pe forum, cand ai timp sa ne pui poze cu bebele!

Andreea 33+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

MICA sa iti traiasca bebita! E o dulceata si o grasuna!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - felicitari. Ai o fetita superba

Cristinamaria - si eu il mai pun pe Yannis sa doarma pe burta dar stau sa il pazesc pt ca stiu ca nu e tocmai indicat sa dorma asa. Dar asa scoate cel mai bine parturile.

Didialex - tu spuneai ca pana la 6 luni nu se intorc. Ei bine, Iulia mea la 4 luni si un pic a cazut din patul nostru unde o lasasem sa doarma. Si sa nu credeti ca a cazut in laterala unde ar fi fost drumul mai scurt... a cazut la picioarele patului eu lasand-o la capul patului. Noroc ca patul era foarte jos (putin mai inalt decat o saltea pusa direct jos) si in deplasarea ei a antrenat si o paturica pe care a cazut. Asa ca eu m-am invatat minte, nici acum nu il mai las sa doarma in patul nostru.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput