***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 19
dianalaura spune:
eimotto, didialex, asa sunt si eu..voiam sa merg la un magazin, sa vad de cadou pt var-mea si cadita pt Stef...dar mai astept..sa vedem ce zice dr! Ca dupa ce pleaca la spital plec si eu la cumparaturi, pana atunci, nu si nu! Sunt in stand by!
Fetelor, nu va mai faceti probleme cu circumferinta burticii! Eu am acum 115 cm! Dar cui ii pasa?! Mai am 3 zile si o parte din ea dispare!!!diana 38+3 IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
poohy spune:
Vine Antooniioooo!!! Trebuie sa recunoastem ca e cel mai incapatanat si asteptat bebelon de la noi din odisee!
gata! mi-am luat laptop-ul langa mine si dau f5 din 5 in 5 minute!
Curaj Andrada! Nastere usoara, si o sa ai sportivul din burtica langa tine ;)
Chiqui, Ankaa, nu cred ca exista e bine/nu e bine legat de dimensiunea burticii, sau oricum, marjele sunt tare mari, asa ca e foarte bine ;)
Florentina, si eu am stari d'astea... Mai ales seara. bine ca nu ma tin mult ca inebunea sotul :))
Liviana, multa sanatate pentru mama ta
Anca 37+
poze
bebelusa
vas spune:
Mamibiutza, La Multi ani!
Andrada, hai ca deja s-a plictisit Antonio de cat il asteptam. Vine sigur zilele astea. Mult curaj.
Eu simt de toate, v-am mai spus.De la dureri de burta, spate, contractii, care ma trezesc si noaptea , dar care trec.Ce face mititica mea chiar nu stiu ca are si o activitate destul de mare pe acolo. Dar pana nu ma apuca dureri de alea nasoale inseamna ca vrea sa mai stea. Eu tot mai vorbesc cu ea, poate poate ma asculta si vine afara, ca oricum mult loc nu prea mai are acolo.
Chiar ieri mi-a zis o prietena cu nu a mai vazut pe cineva atat de optimist si entuziasmat in privinta nasterii.
Fetelor, vorbiti in contiunuare de cum trebuie sa-l culcam pe bebe, si multe altele ca noi celelalte bagam la cap. eu sunt total pe dinafara cu crescutul copiilor mici, asa ca iau notite. Deci inceputul il stiu. Cand ajung acasa il pun pe spate in patut, dupa aia mai vedem.
39+1
O sa fiu si eu mamica
ramona7 spune:
ancamari, multumesc, mi se umfla, in special, piciorul drept; inca nu am ajuns la stadiul cu ace, sper sa intru in concediu cand se intampla. E aiurea ca sunt inca la servici si trebuie sa stau pe scaun.
andrada,
Ramona 35+
ancamari spune:
Ramona7 - baga sub birou o cutie, ceva si stai cu picioarele cocotate acolo, si asta ajuta.
Poohy - merci pt incurajarile de mai devreme.
Si eu iau notite, chiar venise aseara sotul cu idei revolutionare de culcat copilul, cred ca si el a ajuns sa vorbeasca numai de bebe cu tot felul de tatici pe care-i intalneste. Chiar nu ma asteptam. Dar aproape in fiecare zi vine si imi zice ca iar a vorbit cu nu stiu cine, si ca alti parinti au facut asa si pe dincolo.
Dar noi mik mai stam o saptamana in burtika fiindca suntem cuminte si ascultam pe mami!
Trebuie sa ies afara ca mi s-a facut pofta de ceva si nu am in casa.
Anca, 38s+3zile Andrei Cristian
burtica
andradap spune:
Sunt tot acasa.... acum la 10-15 min am dureri... asa ca o sun pe dr... sa o intreb ce sa fac!
Problema este ca sunt muncitorii aia aici si cu cine sa ramana??? Oricum la mine fiind prima nastere ar trebui sa dureze cam 12 ore travaliul deci mai pot astepta nu?
In fine... va zic dupa ce vb cu dr. ce a zis
TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio
Androix spune:
Nu este deloc ok cu burtile voastre!!! De fapt cu capu aveti o problema Ce va tot comparati atata, chiar credeti ca exista o clasificare pe luni in functie de circumferinta burtii? Ce vreti sa va zic ca eu am aproape suta cand NU sunt gravida???
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Androix spune:
Aloooo, Andrada!!! Eu l-am nascut pe Filip in 5 ore! E adevarat ca la mine debutul travaliului a fost ruperea membranelor, dar nu te baza ca e primul copil si dureaza 12 ore. Lasa-i in colo de muncitori, trimite-i acasa, tu ai o problema de rezolvat Unde ti-e sotul? Cheama-l acasa de la munci sa fie cu tine, sau pe altcineva, mama, sora, soacra, numai sa nu fi singurica.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
DidiAlex spune:
Ancamari, fiecare etapa din asta e frumoasa. La fel discutam si noi despre cum o sa facem sau nu o sa facem. Acu sa va spun una tare, care mi-a ramas in minte.
Al meu sotz nu nu foloseste nici o data empirica, totul tre sa fie...sau ma rog asta era acu 3 ani, stiintific, demonstrat..etc, stc..
CE imi zice intr-o zi: Sa nu ma mai parfumez cand a sa vina bb ca saracu o sa fie contrariat si nu ma mai recunoaste..ca ccc chipurile mirosurile sunt primele instincte de recunoastere la bebebi
Acu aveam alte fobii: Ce o sa faca Robert, cum ne descurcam cu Robert, sa nu il neglizam pe Robert. Oricum totul se invarte in jurul lu' Robert, inclusiv decizia de bb2.
Pitica, in legatura cu febra lu Iris, rabdare de fier si mult tutun . Nu sari pe antibiotic pana nu faci macar exudat farinfian, daca vine de la gat. Si in plus poate Iris nu a facut, se numeste febra de 3 zile, vine si dispare fara altceva. R al meu a mers la un fel de gradi de la 1 an si 9 zile si le-a cam facut pe toate.
vas spune:
Androix, ce simpatica esti.
Problema mea nu a fost niciodata cat de mare se face burtica cu toate ca la 102 cm cred ca e ok. Si vergeturile de rigoare la fel. Si nu mai pun ca ma mananca de-mi vine sa ma scarpin intr-una.
Problema mea e daca mai ajung inapoi la 60cm?
O sa fiu si eu mamica