***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andrada, Lulu, grabiti-va, ca in ritmul asta va prind eu din urma Glumeam doar, stati linistite ca acu vin bblushii si o sa uitati de asteptarea asta.

Parinti de Maya, nu imi vine sa cred ce dolofanica e bebita.Are niste picioruse de iti vine sa le mananci, nu alta.Si niste plamani...Cu siguranta va spunea ca va iubeste mult!

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Tatic de Maya Alexandra - ai cu ce sa te mandresti! Multumim mult de poze postate asa de prompt.
Mica - bine ca dr a apreciat exact greutatea fetitei si ati ales cezariana, cred ca Maya statuse destul in burtica. Mult succes la alaptat! Ca o sa vrea laptic destul de mult!

Eu nu am vazut poze cu bebelusi asa maricei, dar incep sa-mi fac o idee si sa pricep ce ar insemna o nastere naturala in asemenea conditii, deja il pun pe bebelica la regim, sa stiti!

Anca, 38s+21zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

MICA SI SOT DE MICA FELICITARI!!!!!!!!!!Aveti o pusica grasunica si frumusica.Doamne cat e de dolofanica!Bravo Mica !!Ce ai papat???Refacere usoara!
Carrie FELICITARI pentru fetita ta!!!!!!!!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Andrada, Lulu, grabiti-va, ca in ritmul asta va prind eu din urma Glumeam doar, stati linistite ca acu vin bblushii si o sa uitati de asteptarea asta.

Lavinia, 34+,

Din punctul meu de vedere poti sa ne ajungi...dar e mai bine pt bebe tau sa stai cuminte pana la termenul lui.
Maine ne vedem? La cat ai programare?

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Da Lulu, ne intalnim maine.Programarea e de la 11.Dc am intele bine, si tu tot atunci o sa vii.

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
Mica, Paflo, Carrie, felicitari ptr bebelinele grasuline!

Dideip, bine ai revenit!A durat ceva travaliul tau! Cand l-am nascut pe Tudor am patit la fel si acum sunt gata sa o iau de la capat.

Vin de la dr, bb are 3kg, desi dr i se pare mai mare, placenta e destul de matura, asa ca luni ma prezint la spital sa-mi scoata firul,DAR a zis ca nu trebuie sa fiu pregatita ca NU NASC
Mi-e o ciuda...

Elteka, Poohy, eu va intrec la mancat lubenita, sunt in stare sa mananc si 2 felii MARI, ultima data am crezut ca nasc..

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA... pai tu nu esti la curent??? SOTUL meu se teme sa nu nasc inainte de vreme (nu stiu cand considera el ca e vremea ) Plus de-asta el e stresat sa nu ii faca rau lui BEBE care sta cu caputzul acolo DECI ADIO SOLUTII DIN ASTEA Eu dupa max. o sapt. de la anstere vreau sa-mi scot fiul afara.. DOMANE AJUTA sa fie totul BINE ca asa am de gand sa fac

Carrie, FELICITARI!!! Sa va traiasca!!! SI tie REFACERE RAPIDA!!!

Didialex... daca NU era provocarea asta de luni...mai stii??? Cred ca nasteati toate inaintea mea

Lulu26... eu stau linistita ca nu mai e mult oricum... MA agit ca de-obicei cu drumuri dar nu mai stau cu sufletul la gura sa-l ademenesc... Sa vina el singur sau provocat treaba lui!!!

Mica, mamica de MAYA, ai o fetita extraordinara!!! Sa-ti traiasca!!!

TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

felicitari Carrie! SA-ti traiasca grasunica! Vezi ca pana la urma ai scapat de un stres, si ai reusit sa nasti in timp "util", sa il ai pe doctrorul tau langa tine!
Maya, ce grasunica esti! Wow, tati de Maya, ce curajos ai fost! Ai intrat in sala? Al meu cred ca lesina numai cand vedea atatia doctori si pe mine pe masa!!!!

diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari mamicilor!
Sa va traiasca bebelusii si voua refacere rapida!

Andrada, pai asa se iese afara in mod normal, pe la o saptamana.
Si cu Maria si cu samburica asa am iesit...(de fat 8 zile, nu 7...scuze...:)))

Eu nu am timp de scris deloc, si din cauza galustii dar si din cauza Mariei pe care trebuie sa stau cu okii ca pe butelie (desi femeia care sta cu ea o supravegheaza, dar e zvarluga..:))

O zi frumoasa la toata lumea!
Nasteri usoare burticilor!...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Da Lulu, ne intalnim maine.Programarea e de la 11.Dc am intele bine, si tu tot atunci o sa vii.

Lavinia, 34+,

Da...si eu tot la 11 O sa fii in grupa cu 2 gravidutze care stau sa nasca , dar cred ca mai e cineva cu varsta de sarcina ca a ta. Ne vedem acolo

Lulu 39+

Mergi la inceput