Petitie online! Salvati bebelusii! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buna! azi sint mai binedispusa.pina acum am strins 50 de semnaturi. Robert(cel mare)tuseste si am fost la tanti doctor,este de acord sa las acolo formular la semnat,dar mi-a spus ca ar fi si mai bine daca as avea si ceva fotografii,plus ceva articole,face o plansa si pune si formularul la semnat.am 3 foste colege de facultate care lucreaza aici in oras in farmacii de circuit deschis,azi le sun si adun si de acolo semnaturi, si ma gindesc sa ma duc in careva zi, numai sa fie timp frumos ca eu sint singura cu copiii(cel mic are 9 luni),la liga studentilor de la UMF,si expun si acolo problema.oamenii sint putini reticenti din cauza ca trebuie sa-si lase datele personale(cum zicea si Laura.vestile bune le astept in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am semnat si eu si am dat si la lista mea. Vreau sa imi trimiteti si lista de semnaturi pe hartie.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Daca ajuta ca un articol despre acesta campanie sa apara in Libertatea pentru femei, anuntati-ma pe privat.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

kover ..noi avem o prezentare ...frumoasa cu poze si detalii ...dar am zis sa nu consumati la imprimanta ...uite o sa ti le trimit acum pe mail ca a expirat trail-ul de la share si nu le mai poti lua de pe net ...

lulu75.. iti dau acum mail

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Cred ca si petitia online ar merge mai bine daca s-ar gasi o metoda mai usoara de semnat.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

alessia:multumesc,am primit mail-ul,astept modificarile. mai am o intrebare:aici in Tg-mures sint multi de nationalitate maghiara,ma gindeam sa traduc(mai bine zis sa rog pe matusa sotului meu ,ea fiind profesoara de maghiara-romana)ca eu stiu sa vorbesc da de scris zero.se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Luminita, sunt convinsa ca impactul ar fi mai mare daca ai posibilitatea sa introduci un articol in Libertatea ptr femei, care dupa cate stiu eu este destul de accesibila si la indemana multora..deci daca poti...go ...
Alessia, as vrea si eu lista ptr semnaturi si tot tacamul, cand poti tu sa-mi trimiti, stii adresa de mail...puici multi si tot inainte mandrii pionieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by kover

alessia:multumesc,am primit mail-ul,astept modificarile. mai am o intrebare:aici in Tg-mures sint multi de nationalitate maghiara,ma gindeam sa traduc(mai bine zis sa rog pe matusa sotului meu ,ea fiind profesoara de maghiara-romana)ca eu stiu sa vorbesc da de scris zero.se poate?

bineinteles ca se poate !
scuze ca ti-am raspuns eu in numele Amaliei!
multumim ca esti alaturi de noi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

DANI

ieri nu am avut prea mult timp la dispozitie ..si imi cer scuze ca nu am actualizat listuza ..ba am uitat sa trimit unei fete ..mail ..revin ca am un anunt important de facut ...

Mergi la inceput

Cum va spuneam :

Trebuie sa schimbam strategia ...
Am scris la Pro Democratia si am primit vesti mai putin bune ...semnturile online cf Legea nr.189/1999 nu sunt valabile ...dar asta nu inseamna ca nu sunt foarte importante ptr noi ...ca sunt in primul rand suportul nostru in fata celor interesati sa ne ajute si le vom anexa la orice documentatie pe care o vom intocmii ...nu au fost semnturi in zadar ...si eu zic sa lasam petitia online deschisa ...
Apoi tot conform legii la sfarsitul campaniei ...pe fiecare oras se vor aduna listele si duse la primarie ptr certificarea semnaturilor ..acum avand prin Asociata "Ador copiii" Timisoara -reprezenatata de presedintele ei Mariaa si personalitate juridica ne va fi usor sa facem si legitimatii si delegatii fetelor care ne vor reprezenta ...normal nu vom uita de unde am plecat www.desprecopii.com ..care dupa cum ati vazut este prezent pe toate listele ,afisele si alte elemente de publicitate a proiectului .Dupa cum ati vazut odata cu dobandirea prin adoptie a unui caracter de persoana juridica ne asculta mai multa lume si deja am inceput sa ne miscam si de curand am primit chiar primele reactii pozitive si ajuto de pe unde sincer eu nu as fi sperat ( dar despre asta o las pe Mariaa si Dariaevelin sa va spuna ca ele sunt artizanele ).
Inspirata de un caz de pe forum ,m-am gandit sa introducem in proiect la capitolul liniei telefonice si consilierea tinerelor eleve sau studente ..tinere mamici sau viitoare ...adica sa le ajutam sa inteleaga ca nu sunt singure ..ca asa cum au obligatii fata de copil si de scoala la fel de bine au si drepturi ... sa le fim un fel de surori mai mari si sa le ajutam sa isi gaseasca locul ..ba chiar sa incercam o consiliere cu familia lor ,tatal copilului si/sau familia acestuia astfel incat toata lumea sa fie impacata ...ia copilul sa fie in afara oricarui pericol ( abandon,pruncucidere ,maltratare etc) ..cu timpul poate vom putea chiar sa le oferim mai multe ...

ma duc sa imi culc Dezbrcatul ca deja am inaintat de la stadiul de tormada la ala de uragan nu alta

Mergi la inceput