Petitie online! Salvati bebelusii! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

alessia:cind ai timp te rog sa-mi trimiti acele modificari,iar luni ma apuc sa fac plansele si continui actiunea. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ce vrem noi sa va spunem ( imi permit sa vorbesc acum si in numele Dariei ) este ca de joia viitoare, odata pe saptamana avem ok-ul directorului uneia dintre maternitatile din Timisoara sa intram si sa strangem semnaturi pentru sustinerea petitiei.
speram ca in curand sa va putem da aceiasi veste refeitor la accesul in cealalta maternitate si in biserica - vom vedea daca local sau nu numai.

Daca printre sustinatorii petitiei exista studenti/psihologi cred ca vom avea nevoie de asa ceva.

O sa mai revenim cu noutati - pana atunci - multumiri maxime oamenilor care pun suflet in aceasta actiune.
Strop cu strop se face marea.

off topic:
Putem schimba ceva in tara asta - indiferent in ce domeniu hai sa punem mana de la mana si sa facem ceva bun !

Samatate maxima,
Mariaa

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Bravo Mariaa si DAriaevelin aveti idei minunate.
s-ar putea sa fie o problema cu semnaturile mele,in sensul ca sunt nu numai din Tulcea ci si din judet.si sunt destule de la elevi si chiar de la adulti dar cu domiciliul in rural.ca nu pot merge la fiecare primarie pt confirmare.oare la prefectura nu se poate?
Legitimatiile,delegatiile se pot trimite prin posta cu plata ramburs.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Fetelor, in sfarsit am revenit!
Intre timp mi-a crapat definitiv computerul si abia azi am reusit sa listez listuta si o sa incep de luni sa ma duc cu ea pe la scoala la fii-mea si prin familie, etc.
Dar, oricum tot raul spre bine - am un nou super computer!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna buna

mariaa

laura ..stai linistita ..o scoatem noi cumva la capat ..asa scria in legea aia ..dar sincer am citit-o pe sarite ca aveam pe cineva in capul meu si aici pana marti e we asa ca nu prea voi avea liniste ..decat asa printre picaturi ..dar tre sa existe ceva judetean sau pe tara ptr ca sunt multeee strangeri de semnaturi si nu pot sa cred ca is toate numai dintr-un singur oras ...normmal dupa capu meu ..ar trebui sa faca naiba o baza de date generala te duci in Bucuresti si le veifici pe toate , dar na ..vobim de Romania si nu se pot intampla decat lucruri aiurea de decat sa ne scarpinam cu dreapta mai bine ne scarpinam chinuit cu stanga ...las ca trecem noi prin toate ...era o vb ...numai impreuna putem reusi ..si asa creste inima in mine cand vad ca va implicati ..veniti cu idei ..nu puteti sa va dati seama ce mult inseamna ...

viviana sa stapanesti sanatoasa noua "jucarie"si cu cel vechi si crapat

Promit diseara sau la noapte sa fac modificarile de care vb s in prezentare si sa vi le trmit la toate ...

Un week -end frumos uturor alaturi de cei dragi

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mariaa esti minunata!

Amalia, mai rezisti?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

buna buna

acum am dat mailul promis ..aseara am adormit inaintea piticului din dotare ..eu cica il culcam pe el si cand colo m-a culcat el pe mine ...
Dani .. pai ma straduiesc ...dar sincer is zile in care ...uit de la mana pana la gura ..abia astept sa vina Sebi sa il ia de pa capu meu pe Dezbracatu" ..ca atunci o sa vrea sa se joace numai cu Sebi si scap eu de a fi pe post de jucarie ..e adevarat ca zile astea ma mai agit si cu ce trebuie sa vina Sebi ...dar abia astept .numai am rabdare

Fetelor daca am omis pe cineva ...de pe listutza ( pe cae o refac acu ) sau nu am dat mail v-as ruga sa ma trageti de maneca ca is ..ca sa nu zic

Mergi la inceput

Anunt important pentru tara

Miercuri 30.05.2007 ...pe Radio Romania Interrnational 2 ( RRI2) intre 15-16 ( ora Romaniei ) va fi difuzat reportajul cu si despre noi...reporter,draga de Witchie ..

din cate am inteles RRI2 nu este receptionat in Ro ,dar il puteti asculta de aici

http://www.rri.ro/index.shtml?lang=1

in dreapta aveti aculta live 123..apasati pe 2

Atentie!!!! trebuie sa aveti Real Player instalat in pc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

alessia:am primit modificarile.ma apuc de treaba.am dat lista si mamei mele,ea locuieste in orasul Reghin(orasul viorilor),iar acolo au primit cu mult entuziasm acest proiect cei de la radio Son,de azi au inceput sa-i faca publicitate.intrebari:1-exista data limita de stringere a semnaturlor? 2-cum trebuie procedat la primarie la autentificare?(stiu ca mai e mult pina atunci,dar totusi as vrea sa stiu)

Mergi la inceput

Buna buna ..

Kover minunate vesti ...pentru orice detalii poti sa dai adresa noastra de mail care este si Id de Yahoo messenger : babyklapperomania@yahoo.com ...si care de azi inainte va fi mereu online ...asa ca comunicarea va fi mult mai usoara si Puteti sa ma gasiti acolo ptr intrebari ..chiar daca nu sunt la birou in sec aia ..dar cu prima ocazie va raspuns
O sa vedem pe unde gasim un sim care nu e folosit si o caramida de telefon vechi sa ne facem si telefon oficial..."Ador copii" fiind o fundatie noua ,sincer nu prea avem cele necesare .doar putere de munca , avant si dorinta de a face ceva ....dar ne descurcam noi nu???
Azi am cautat toata ziua o metoda de a inregistra emisiunea ...am gasit asa ca maine o voi inregistra ...asa ca fetele care o vor pierde mi-o pot cere ...
Tot azi ne-au sunat de la Radio Timisoara si le-au invitat pe fete la un interviu/reportaj , de asemenea si "Libertatea ptr femei" doreste sa ne ajute ...asa ca suntem pe drumul cel bun ...e cam urat din partea mea ca nu o las pe Mariaa sa va de-a vestile ..dar is ..ca sa nu va spun ce emotii am ptr maine ..nu stiu de ce dar asa ma simt ...mi se inmoaie mainile si picioarele numai cand ma gandesc ..off ce prostii oi fi spus ..doamne ajuta ...

Mergi la inceput