Petitie online! Salvati bebelusii! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fetelor ..zi mare ...

Azi am dat primul interviu din viata mea prin telefon ptr proiectul Babyklapper ... emisiunea va fi saptamana viitoare miercuri ...o sa revin cu informatii

mai e o veste buna ..dar las pe autorii ei sa v-o dea

ma duc sa culc copilul ...inca imi tremura picioarele

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

alessia:pe ce program?asteptam vestile buneeu am inceput stringerea de semnaturi,si sint putin dezamagita pt. ca multi sint neincrezatori.stiu ca nu e usor sa realizezi acest proiect,dar uneori uitam sa fim optimisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

da, asta constat si eu... am povestit despre ce era vorba, le-am dat link-uri, si din toti colegii pina acum au venit sa semneze - ZERO.

chiar ma gindeam ca uite, am zis ca ajut, si... n-am cu cine

si nu am ce sa le mai fac, ca am impresia ca abia asteapta motiv de cearta. din orice, cu oricine. ma rog, trece si firma printr-o perioada nu chiar roz... totusi nu credeam ca oamenii pot fi asa de nu-mai-zic-cum.

eu liste am si in geanta, cum mai ajung pe la prieteni mai incerc si pe la ei. dar ma bazam pe colegi, ca-s multi... uffffff.

va mai tin la curent. sorry de deprimare.

Mergi la inceput

E hai fete dragi nu mai fi*ti asa pesimiste ..se mai intampla ...
Al meu frate a strans 95 de semnaturi ..laura 72 a strans 38 ptr ca a plecat la servici doar cu o singura lista printata ..dar are posibilitate de inca 110 semnaturi ...in petitie sunt 555 semnaturi ...si uite cum am batut mia de semanturi ..si asta o repet fara sa ne ajute nimeni ...sincer am ajuns mai departe decat gandeam ...in fond nici Roma nu a fost construita intr-o zi ...

dana ..un mic sfat pune un afis si o lista la fumoar si una in hol ... gaureste intr-un colt lista si atarna-o acolo ( eventual cere intai accordul unui sef ) sa vezi ca vo semana unul cate unu ...eventual scrie pe ea sa ia legatura cu tine ptr realtii suplimentare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

eu azi am mai strans 30 de semnaturi de la majori si 1 de la o fata de 17 ani.
am un vecin,elev in cls a XI-a si l-am rugat sa ia maine lista cu el la scoala,
la un magazin de cartier ,unde imi fac cumparaturi uneori,am spus vanzatoarelor si patroanei,au semnat si mi s-a dat voie sa abordez clientii.nu au semnat decat 2 ,dar ma grabeam,poate in alta dupaamiaza o sa mai stau 30 min.Fina mea s-a oferit sa ia lista la gradinita la serbarea de 1 iunie.
intentionez sa dau lista sotului si tatei la serviciu .de sf.Constantin am fost la o onomastica cu lista dupa mine.
mai am o verisoara si o prietena profesoare ,o sa le rog si pe ele sa ia lista pt colegi,eventual si elevi.
si mie mi s-a spus ca pot fi vanduti copiii sau erau reticenti cu privire la folosirea listelor cu datele complete din buletin,le-am spus ca semneaza doar daca sunt complet deacord.de aceea ma gandeam la un fel de legitimatie sau o copie dupa Monitorul oficial unde se vede ca e totul legal.i-am mai cerut Alessiei copii dupa pozele cu sertarul bb pe care intentionez sa le pun imtr-o mapa transparenta,pt a vedea exact cum arata.afisul cu rezumatul proiectului il am tot asa intr-o mapa si-l prtezint.
am scris toate astea nu ca sa ma laud,ci sa va mai dau idei.
Alessia cu pozele un pic mai greu pt ca in vacanta de paste am spart lcd-ul camerei foto,dar gasesc eu una de imprumut.dar nu ne-ai spus unde si cand va fi dat interviul.sa anuntam pe toti cei cunoscuti sa se convinga de seriozitatea actiunii.
Fetele cu vestea buna nu ne-o imartasiti si noua?ne lasati pline de curiozitate sa nu putem dormi la noapte?
Daria cum nu mai stiam nimic de voi ma bucur sa stiu ca esti implicata in proiect si de aici ca sunteti bine.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Laura ...ti-am trimis ieri ...si agumentele( unde se explica clar si faza cu abandonul si cu eventualele adoptii ilegale ) si prezentarea proiectului ....atat mai bussines ( ptr cei cu autoritate),cat si mai pe intelesul oricui ( aia cu poze multe si cu " ii asteptam " e mai pe intelesul tuturor) ...arata ff fumos si pe intelesul oricui ...
De la MO ni s-a raspuns ca nu eista baza legislativa ptr inregistrarea inititivelor cetatenesti ...deci trebuie sa strangem semnaturi ...si apoi sa recurgem la o "initiativa legislativa" care nu poate fi intordusa fara numarul minim de semnaturi ...
O sa vedem cum am putea face un fel de legitimatii ....problema e cum le trimitem ptr ca asa trimise prin internet ...o sa zica lumea ca is falsificate ..eventual o sa scriem clar ca se strang NUMAI SEMNATURI ....ne gandim ...pana una alta spune si tu sa intre aici ..sa vada ca ne organizam din mers ...

Vestea eu nu pot sa va-o dau ca nu tine de mine ...si nu a fi fair sa imi asum aceasta veste ..ptr ca autoarele au facut tot si s-au zbatut de am obtinut macar o speranta in plus ...Doamne ajuta !!!

Voi sa imi aduceti la cunostinta eventualele greutati pe care le intampianti ca sa le putem rezolva impreuna ...sa gasim o cale
de mijloc

Nu stiu cand va fi emisiune ...sapt viitoare miercuri ..atata stiu ...cum aflu mai multe va dau de stire ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alessia, ce vesti bune! Asteptam cu interes si celelalte.
Eu am strans 51 de semnaturi pana acum, am dus listele si la gradinita la Dragos si le-am dat la educatoare, au semnat toate.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

As vrea sa stiu daca printre sustinatorii petitiei se afla avocati/juristi.
Rog un PM, am o nelamurire.

Mariaa

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Fetelor si eu am dus lsta la magazinul pentru gravide si am sa merg si la gradinita fetei si pe scara la vecinii mei si ai parintilor mei si la sala de fitness. voi face tot posibilul sa strang cat mai multe semnaturi. pana acum toti cei pe care ii cunosc au raspuns cu entuziasm sper sa mearga bine in continuare. nu am intele ce fel de poze trebuie sa fac? despre ce? cu cei care semneaza?
astept raspuns!
va pup!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Vio ...ma intereaza poze din care sa reiasa stangerea de semnaturi ..ca sa le postam pe site ...asa ca ..nu stiu cum sa ii spun ..publiciate ..adica sa se vada ca asta se intampla .Azi mi-a cam pierit inspiaratia si nu is in stare sa explic

Mergi la inceput