Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 4
Bluel spune:
alfa_anca, Felicitari, ma bucur tare mult ca e fetita! ce n-as da si eu sa imi greseasca si mie atunci cand va fi, mie imi plac mai mult fetitele
Va pup pe toate si sa va dea D-zeu ce va doriti!
sim_stoian spune:
Mama, ce liniste aici! Unde ati disparut toate?
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
alfa_anca spune:
Sim, eu cred ca linistea de la cabinet de marti si joi s-a mutat si aici pe forum . Te pup.
Anca 14+ Elena
ysa26 spune:
Buna fetelor! Ce liniste este pe aici. Nici o burtica noua la orizont?
Vremea de afara e foarte frumoasa, numai buna de plimbari prin parc.
toate fetele
machus spune:
Madlen si Kora
Asa cum zicea si Zenobia, nu stiu ce ar fi de spus sau ce cuvinte de incurajare ar putea sa aline tristetea voastra. DAR eu va doresc sa gasiti puterea interioara sa mergeti mai departe si sa va pastrati optimismul si increderea in D-zeu. Spun acestea din tot sufletul, deoarece acelasi lucru mi l-as dori si mie in caz de voi trece prin aceeasi etapa. (avand in vedere ca si mie tot FIV-ul mi-a ramas ca sansa majora pentru indeplinirea visului de a fi mamicutza) . Va pup!!! Oricum eu sunt defazata, deoarece am vazut ca deja sunteti optimiste si va refaceti fortele !!!!!
Breakfast,
Nu este intradevar diagnosticul prea bun si stiu ca simti ca te indeparteaza parca mai mult de realizarea cea mare; acelasi lucru l-am simtit si eu. Dar iti doresc si tie sa ai rabdare si nadejdea ca va veni si ziua ta cea mare!
Madutz,
a fost foarte profunda relatarea ta! Si eu am simtit la fel, dar nu am fost atat de inspirata sa relatez asa de bine ca tine!!!
Dragi tutunici
S-a confruntat vreuna din voi, cu urmatoarea problema: Dupa laparo sa vina musafirii cu 7 zile mai devreme.
Alfa_Anca, Amely, ValiDelide
Va pup!!!
ellis spune:
FELICITARI, MAMIDEVLADUT, acum-acum vine si bebe!
FELICITARI, ANCA, ce as vrea si eu sa fie tot ca la tine! Sunt obisnuita cu fetitele, dar nici baietel nu mi-ar prinde rau
ellis 11+
smoly spune:
buna fetelor sunt o noua aspiranta la statutul de mamica si bineinteles pacienta a dr.Tutunaru.Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru si va urez ce imi doresc si mie
Madutz spune:
Machus!
Smoly - bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici! Multa bafta!
Luiza1318 felicitari pentru rezultat si refacere grabnica!
mmc_nd - vorbim, si eu sunt curioasa ce va urma! Deocamdata am inceput sa-mi fac planurile de concediu!
O zi frumoasa tuturor - azi e vineeeeri!