Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Smoly fii binevenita pe si printre fetele de la dr. Tutunaru.

Vei gasi aici fete sufletiste si inimoase care te vor ajuta cu multe sfaturi si vorbe bune.

Iti doresc multa sanatate si succes in ceea ce ti-ai propus, si poate ne spui si cate ceva despre tine. Sunt sigura ca Zenobia te va trece imediat pe listuta de pe prima pagina.

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Smoly , bine ai venit si iti doresc sa stai aici cat mai putin , adica sa pleci la mamici in curand!

Madutz, planurile de concediu sunt foarte importante!!! Stii de ce? Ca este foooarte probabil sa va intoarceti in 3 de acolo .

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

'neata,
Pe 8 iunie ar fi trebuit sa fac laparoscopie cu dr.Tutunaru.Daca ajuta pe cineva cedez programarea. L-am sunat pe dr. de 4 ori, in zile diferite, dar n-a respuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anca alfa felicitari, sa va traiasca mandretea de fetita, sa stea acolo la mami cat trebuie si sa fie sanatoasa! curioos ca s-a pronuntat tutu asupra sexului, stiam ca nu se baga.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Un bun venit fetelor noi, Smoly si Ada72, sper sa va gasiti si voi aici ce am gasit si eu: caldura, intelegere, vorbe frumoase, un umar pe care sa plangi la nevoie, fete optimiste care te trag din butoiul de lacrimi, si, nu in ultimul rand, multe informatii si explicatii (doctorul nostru e foarte ocupat si nu are intotdeauna timp sa ne explice pe indelete ce si cum, asa ca eu m-am dus cu lectia invatata de aici si mi-a fost mai usor)

Uite ca a aparut si Iyoana , apropo de ce spuneam mai sus!

Ce mai fac laparoscopiatele noastre? Break, Madutz & company?

Dar gravidutele noastre? Sim_stoian, lasa bb sa creasca mare si nu te mai ingrijora de kg in plus, la anu' pe vremea asta sa te preocupe asa ceva!

Fetelor, am fugit, mai trebuie sa si lucrez ca vine in control , v-am pupat pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Va multumesc pt primirea calduroasa. E adevarat ca dl. dr. e foarte ocupat, de aceea si eu simt nevoia sa ma documentez inainte sa intru in cabinet. Acum insa sunt putin in emotii, astept rezulatul la biopsia de dupa chiuretaj. Si dupa spusele Ioanei, rezidenta, dureaza circa 3 saptamani. Mai am 10 zile de asteptare.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Bluel si atentie la japonezi

Ada72 sanatate multa iti doresc!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ylinca ai reusit sa vorbesti cu T ca nu mai vrei sa faci laparo? Activeaza-ti mesejele private pt a vorbi sau da-mi o adresa de mail ceva. As dori eu,dar pt asta trebuie sa vorbesc cu T imediat dupa ce tu anulezi programarea,altfel va trece pe altcineva.Da-mi un semn ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Smoly, Ada bine-ati venit!
Iyoana ce placere sa vad k ai mai trecut pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

ysa26
poti sa ma suni la nr.0742 488 155.

Mergi la inceput